Arama sonuçlarınız

1. philykia

Kamp Ocağı Seçimi

Herhangi bir faaliyet için Campinggaz'ları önermiyorum. Bir kere kullanacaksanız ve pratik bir şey arıyorsanız başka. Ama yok verimli bir yanma, çabuk ısıtma kolay taşıma-kurulum ve uzun süreli bir kullanım diyorsanız 3 kuruş kampinggazlara vereceğinize vidalı sistem bir Primus 'tan vazgeçmeyin...

2. philykia

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Herkese ilgisi ve paylaşımı için teşekkür ediyorum. İlk defa böylesi uzun ve yorucu bir parkura çıkarken aklımda bir yemek endişesi vardı.(her ne kadar ekip arkadaşlarım beni oburlukla suçlasalarda ne yapayım yorucu bir günün üstüne en güzel ve keyifli olay yemek, öyle...
  3. philykia

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri schweps ; "budur" ;D teşekkürler

4. philykia

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Merhaba, Likya Yolu'nun ilk etabını 9 günlük bir yolculukla ve kamp yükü ile yürümeyi planlıyoruz. (Traktör,katır,araç sherpa yok ;D ) Yürüyüş Fethiye-Ovacık'tan başlayacak. Dolayısıyla ilk alışverişimiz buradan. Yürüyüş esnasında küçük köylerden geçiyoruz. Buralarda bakkal...
  5. philykia

Kamp Yemekleri

Merhaba arkadaşlar, Uzun süreli kamplarda (7-10 gün) yemek için tavsiyeleriniz var mı? Özellikle kamp ortamında akşam yemekleri için ne tavsiye edersiniz? Bir bütün tavuğun çubuğa geçirilerek bir yağ tenekesi içerisinde dik konularak pişirildiğini ve çok lezzetli olduğunu duymuştum. Benzeri...

6. philykia

Bu Yaz Nereye Gidelim?

Merhaba arkadaşlar, Malum yaz ayları yaklaşıyor. Yaz sezonu için önerebileceğiniz kamp yerleri varsa paylaşırsanız sevinirim. Avşa, Bozcaada, Kıyıköy gibi İstanbul'a yakın yerler konuusnda bilgi verecek olan varsa şimdiden teşekkürler. **** "Penguen" 'in Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri