Arama sonuçlarınız

1. philykia

Dünyanın En Tehlikeli 20 Ülkesi

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=6703&page_number=1 Bir gezgin için tehlike tartışılır. Kimine göre listedeki ülkeler vazgeçilmez yerler. Sizce?

2. philykia

Reuters Yılın Fotoğrafları

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/detay.aspx?categoryID=8&galleryID=1818&picID=23840&dp=1 :D
  3. philykia

Ağaç Evi

Ynt: Ağaç Evi "Yuvarlanıp gidiyoruz işte" sözünün tezahürü olur :)

4. philykia

Günaydın İstanbul...

Ynt: Günaydın İstanbul... Çalışma Veysel GENÇTEN'e ait http://veyselgencten.com/ internet adresi. Bu çalışma için yaklaşık 90.000 kare fotoğraf çekilmiş (Tabi tekniği nedeni ile hepsi kullanılmıyor) Gerçekten zor ve emek isteyen bir çalışma, Ellerine emeğine sağlık.
  5. philykia

Ağaç Evi

Ynt: Ağaç Evi Yuvarlak tasarımı da akıllıca, Olur da düşer ise yuvarlana yuvarlana durur... :)

6. philykia

Yumurta Kolileri

Ynt: Yumurta Kolileri Çok eğlenceli, Paylaşım için teşekkürler. :)

7. philykia

Mısır Kabuğundan Sanat

Ynt: Mısır Kabuğundan Sanat Yaratıcılık budur...Böyle bir malzemeden çok güzel eserler çıkmış. Gerçekten çok hoş. Paylaşım için teşekkürler.
  8. philykia

RSS Bağlantılarımızı Paylaşabilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar, Gezenbilir forumuna konu olabilecek her türlü siteye ait RSS linklerini paylaşan olursa memnun olurum.
  9. philykia

Çadır Onarımı Hakkında Bilgi

Ynt: Çadır Onarımı Hakkında Bilgi Selam, benim buna benzer az yer kaplayan bir tamir setim var. Yağmurlu bir havada yırtık çadırda kalmayı düşünemiyorum. İp ve kazıklar her neyse de yedek pol'ler ve yapıştırma aparatı çok faydalı olacaktır. Fiyatı da hayli hesaplı...

10. philykia

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Merhaba arkadaşlar, Gökova Sedir adası güneyinde Boncuk Kuyunda güzel bir kamp alanı olduğu bilgisini aldım.Ancak Kum köpekbalıklarının koruma alanı olarak kapatıldığı gibi bir söylenti var. Buraya hiç gitmiş ya da bu kamp yeri konusunda tecrübesi olan...

11. philykia

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Paylaşım ve resimler için teşekkürler, Gerçekten muhteşem. Paylaşımınızda yöre ve ulaşım konusunda da bilgi aktarabilirseniz aynı duyguları yaşamak isteyen arkadaşlar için faydalı bilgi olacaktır diye düşünerek ulaşım...
  12. philykia

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Merhaba Erdoğan, Her şeyden önce böyle bir organizasyonda başına gelebilecek kötü durumları değerlendirmen lazım. Yılan, böcek, kene, kırık, burkulma, kaybolma vb. durumlar için önlem ve hazırlıklarını yaparsan ve güçlü bir iradeye sahip isen bunu yapabilirsin...

13. philykia

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Savaş selam, Artvin ili tüm doğal güzellikleri ile hiç es geçilebilir mi? Söylediklerine tamamen katılıyorum. Murat arkadaşımızında ilettiği gibi söylediğin doğa harikalarına ait bilgileri paylaşırsan çok mutlu oluruz. Kamp yerleri , yakın rotalar vb. gibi.
  14. philykia

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Arkadaşlar merhaba, Fırsat bulursanız Discovery Channel 'da " I Shouldn't Be Alive " isimli programı izlemenizi tavsiye ederim. Bu programda kokrunc bir felaket gecirmis insanlarin kurtulus oykuleri bizzat kendileri (ve canlandirma aktorleri) tarafindan...
  15. philykia

Likya Yolu 2007

Likya Yolu'nun bir bölümünü Nisan ayı içerisinde yürüdük. Yürüyüşle ilgili bilgileri http://lykiaway.blogspot.com adresinde topladım. En büyük sıkıntının böyle bir organizasyona katılım için grup oluşturma olduğunu gözlemliyorum. Katılmak isteyenler buradan haberleşebilirler.

16. philykia

Bu Yaz Nereye Gidelim?

Ynt: Bu Yaz Nereye Gidelim? Özellikle Yayla şenliklerinin yapıldığı dönemlere denk gelirseniz tüm şenlik mekanlarında çadır konaklama için yer tahsisleri yapılmıştır. Özellikle Yayla bölgelerinde çadır kamplı konaklama düşünürseniz bu konuda hemen hemen tek dikkat edeceğiniz nokta su kaynağı...
  17. philykia

Bu Yaz Nereye Gidelim?

Ynt: Bu Yaz Nereye Gidelim? 27 Haziran-1 Temmuz arası Artvin Kafkasör yayla şenlikleri var. Hani Artvin'e gitmişken Şavşat,Ardanuç,Borçka, Macahel 'i bir araba kiralayarak gezebilirim diye düşünüyorum.Nasıl fikir?
  18. philykia

Bu Yaz Nereye Gidelim?

Ynt: Bu Yaz Nereye Gidelim? Kömürlimanı ile ilgili bir kaç resim buldum. Bir haftasonu geçirilebilecek sakin bir yer. Özellikle denizi harika. Kömür Limanı (İskelesi de deniyor) gözlerden uzak yalnız bir koy özelliği taşıyor. Akvaryum adlı bölümde küçük bir mağarası, hiçbir yerleşim olmayan...

19. philykia

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Son yaptığım Likya Yolu yürüyüşünde iki güzel noktayı kamp yeri olarak önerebilirim. Bunlardan birincisi Kabak Koyu Dinlenmek ve huzur bulmak için harika bir yer. Sahil ve çevre tamamen korunmuş durumda. Ölüdeniz'den dolmuşlarla ulaşabilirsiniz...
  20. philykia

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Tecrübe etmek gibisi yok tabi. O yüzden yürüyüşe çıkmadan siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istedim. Hepinize teşekkürler. Ama şu tavuk olayına giremedikya ona yanıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri