Bu Yaz Nereye Gidelim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan philykia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,175

philykia

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Malum yaz ayları yaklaşıyor. Yaz sezonu için önerebileceğiniz kamp yerleri varsa paylaşırsanız sevinirim.

Avşa, Bozcaada, Kıyıköy gibi İstanbul'a yakın yerler konuusnda bilgi verecek olan varsa şimdiden teşekkürler.

**** "Penguen" 'in Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=4365.0 konulu mesajı gayet güzeldi.

Etiketler
Ynt: Bu Yaz Nereye Gidelim?

Sarozda Kömürlimanı çadır kampı için muhteşem bir yer, genelde dalgıçlarla dolu ama muhteşem bir koy olduğu için dalgıç olmayanların da çok keyif alacağı bir yer. Gelibolu'yu geçtikten 1-2 km. sonra sağda Fındıklı köy yolu ayrılıyor, ordan girip 15-20km. kadar gittiğinizde sarp tepelerin ardından bu cennet koya ulaşıyorsunuz.

keyifli gezmeler

Kömürlimanı ile ilgili bir kaç resim buldum. Bir haftasonu geçirilebilecek sakin bir yer. Özellikle denizi harika. Kömür Limanı (İskelesi de deniyor) gözlerden uzak yalnız bir koy özelliği taşıyor. Akvaryum adlı bölümde küçük bir mağarası, hiçbir yerleşim olmayan dağlardan gelen soğuk pınar suları, ağaçlar altında çadır kurmaya elverişli gölgeli mekanları, aracını deniz kenarına çekip gözlerden uzak doğa ile baş başa ekonomik tatil yapmak isteyenleri kendine çekiyor.

İşte resimler :

komur1068.jpg

komur1067.jpg

triatlon124.jpg

komur1076.jpg

<a href="http://www.findiklikoyu.com/KomurLimaniFotoGalerisi.html#">devamı için</a>

Abı Kopun Gelin Karadenize Uğraşmayın Boyle Mekanlarda Yazık Valla

erthem' Alıntı:
Abı Kopun Gelin Karadenize Uğraşmayın Boyle Mekanlarda Yazık Valla

27 Haziran-1 Temmuz arası Artvin Kafkasör yayla şenlikleri var. Hani Artvin'e gitmişken Şavşat,Ardanuç,Borçka, Macahel 'i bir araba kiralayarak gezebilirim diye düşünüyorum.Nasıl fikir?

bende karadenize gitmek istiyorumm
tam zamanı ,şimdi oralarda çay toplamaya başlayacaklar ,sonra fındık

farklı tur programı bilenler varsa haberi olsun

pınarkaracar' Alıntı:
bende karadenize gitmek istiyorumm
tam zamanı ,şimdi oralarda çay toplamaya başlayacaklar ,sonra fındık

farklı tur programı bilenler varsa haberi olsun

valla sız fındık toplamak ısteyın yeterkii ben sıze beleş fındık toplayacagınız bahce ayarlarım (bu muhabetle fındık toplama işinden sıyrılmıs olurum;D)

erthem' Alıntı:
valla sız fındık toplamak ısteyın yeterkii ben sıze beleş fındık toplayacagınız bahce ayarlarım (bu muhabetle fındık toplama işinden sıyrılmıs olurum;D)

tamam ama anlaşalım günlük işçi yömyesi ne kadarsa yarısını alırım :smiley:

ben olimpostan başlamak istiyorum arkadaslar her gece bir yerde kalip
paramiz bitene kadar
ama alternatiflerinizi de merakla bekliyorum acikcasi
bu arada
siteye uye olmak da cok guzel :smiley:
yalnız deilmisim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR