Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

:sunglasses: teşekkür ederim.

2. a.adalioglu

O topraklara bir gün araçlı veya araçsız giderseniz belki sizi hatırlarlar.

3. a.adalioglu

Uzun şase ile daha rahat edersiniz. Türkiyede paralı yollar ve körüler için 2. sıınıf araç olduğunuda gözöne almanızda fayda var.
  4. a.adalioglu

Cevapta gecikme nedeyle özür dilerim. Yesil sigorta konusunu Yurtdışına Araçla Çıkanlar Için Ucuz Yeşil Sigorta linkten irtibat kurduğum arkadaş ile hallettim. Sigortayı Bulgaristan üzerinden aracı vasıtası ile yaptırıyor. Ancak sigorta yalnız Avrupa Birliği ülkekerinde gecerli. Bulgar...

5. a.adalioglu

Rusatta kamyonet yazmakta (Hususi)

6. a.adalioglu

Bilgi için teşekkürler.
  7. a.adalioglu

Mesajınızı yeni gördüm. Motorin fiyatları iskandinaya hariç Türkiyeden düşük kalıyor. Ancak İsandinaya bölgesinde Fiyatlar hemen hemen bizimki ile aynı bedele geliyor.
  8. a.adalioglu

Igo 2016 Ülke Haritaları

Çok teşekkür ederim.

9. a.adalioglu

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Bana daha önce gönderdiğiniz yukarıdaki linkler tıklandığında "birşey bulunamadı" şeklinde sayfa açılıyor. söz konusu haritaları tekrar temin etme imkanı var mı? Teşekkürler.

10. a.adalioglu

Araç alternatöründen direk bağlantı yapıldı. Park halinde iken kırmızı kabloyu aküden ayırıyordum. Soğutucu dolap devamlı bu aküye bağlı idi. Bakımsız kapalı akü.
  11. a.adalioglu

Romanyada gidişte kamping de dönüşte sokakta bir park yerinde kaldım. güvenlikle ilgili bir endişem olmadı. Yolları ise genel olarak iyi seviyede.

12. a.adalioglu

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Sizinki de çok güzel gezi olmuş. Bizde bu maksatla Kavárna Slavia Cafe gitmiştik. Bu hususu bilmiyordum. Ama konumu ve pastaları çok güzel.:blush:
  13. a.adalioglu

İyi günler, pop up tavan yaptırmayı düşünmedim. Neticede tadilata giriyor. Bu şekilde bizim için yeterli.
  14. a.adalioglu

Ek bilgiler; - Ehliyetimi yeni çıkan ehliyetler ile değiştirdim. - Haziran ayı başında bu siteden iletişim kurduğum arkadaş aracılığıyla 100 euro ya 3 aylık yeşil sigorta yaptırdım. - Navigasyon olarak aracımda igo primo ve windows phone here drive ve maps uygulaması kullandım.(İnternet...

15. a.adalioglu

Tükiye girişi yaptıktan sonra ihtiyaç için durduğumuz mola tesisinde kalabalık ve tuvaletlerin pisliğinden kaçarak tekrar yola çıktık. Maalesef bizim gurbetçi olarak nitelendirdiğimiz pek çok insanın bulundukları ülkenin medeniyetinden en ufak feyz alamamış olmalarını görmek çok acı. TR...
  16. a.adalioglu

Saat 16.00 gibi yola çıktım. Akşam 19.00 civarında Prag a geldim. Akşam yemeği yedikten ve şehri kısaca gezdikten sonra sokakta bir park yerinde konakladık. Daha önce iki defa bu şehre geldiğimden ve yorgun olduğumdan fazla zaman ayırmadım. Bu noktadan sonra yol boyunca Burno ya uğradık ve...
  17. a.adalioglu

Akşam 18 de Bremenden yola çıktık. Yol üstünde Wolfsburg yakınlarındaki bir tesiste (Benzin istasyonu) konakladık. Sabah kahvaltıdan sonra tekrar yola çıktık ve 12.00 civarı Leipzing'e geldik. Birkaç saat burada şehri gezdikten sonra tekrar yola çıktık.

18. a.adalioglu

18 Temmuz da öğlen saat lerinde Bremen e geldik ücretsiz bir sokağa park ederek tarmvayla merkeze gittik.. Akşam 18 e kadar Bremen de kaldık. Çok hareketli ve şirin bir şehir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri