Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Çok teşekkür ederim.

2. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Naçizane aracımın içi.
  3. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Teşekkür ederim. Araştırdım. Beraber gideceğim arkadaşlarıma da uyarsa feribot kullanma tercihim ağır basacak.

4. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Teşekkür ederim. Araştıracağım.
  5. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Sayın Süleyman Bey, öncelikle aracım karavan değil. Dediğiniz gibi 1. gruba giriyor. Bu nedenle geçen sene olduğu gibi bu yılda fiyat ve zaman bakımından köprüyü kullanmayı düşünüyorum..

6. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Rakamları Türkiye fiyatları ile değerlendirmemek lazım. O bölgelerde ekmek su dahil bize göre uçuk fiyatlarda . Gelir seviyesine göre orantılamalı.

7. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Bu yıl 6 mt.ye kadar 56 euro.6_9 mt 112 euro. Storebelt ve Oresund köprüleri 6 mt. ye kadar toplam 90 euro görülüyor.
  8. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Biliyorum, feribotları da araştırdım. Ancak her şey düşünüldüğünde genede köprü düşük kalıyor. Geçen yılda aynı yolu kullanmıştım.
  9. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Genel olarak rotamız. Lotofen adaları da rotaya dahildir. Feribotlara takılmamak için rotanın bir kısmını İsveç içinden geçirdim.

10. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Doğrudur. Sizin gezinizin notlarını rehber olarak kullanacağım. Zaten bu geziyi sizin yüzünüzden yapacağım. :smiley: Teşekkürler.

11. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

sadece akşam yanacak. dert değil, önemli olan gezip görmek.
  12. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Neden.

13. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Teşekkür ederim. Pratik bir ısınma sistemim var. "tealight heater".
  14. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Maalesef. Başka sefere.
  15. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Geçen sene 24 gün İskandinavya yolculuğu yaptığım VW Transporter aracım ile bu sefer Nordkapp a kadar uzanarak sınırları zorlayacağım. 06 Temmuz tarihinde yola çıkmayı planladım. Rotam; eğer aksilik olmazsa Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Plonya, Letonya, Estonya, Litvanya, Finlandya, Norveç...

16. a.adalioglu

Varna'da Otopark Yeri

Yakında Varna üzerinden Romanya ya gideceğim. Varna da ücretsiz ve güvenli otopark yeri bilgisi olan var mı?
  17. a.adalioglu

Igo 2016 Ülke Haritaları

Çok teşekkür ederim.
  18. a.adalioglu

Igo 2016 Ülke Haritaları

Utku bey iyi günler, ihtiyacım olan aşağıda belirttiğim haritaların linklerini paylaşırsanız sevinirim. Aydın Adalıoğlu Çek Cumhuriyeti Danimarka Almanya Norveç Polonya İsveç Romanya Finlandya

19. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

İlk olarak sorularınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim. 1. Rotamı belirledikten sonra daha önce bu bölgelerde gezi yapmış gezginlerin paylaşımlarından tespit ettiğim yerlerde ve kampinglerde. Ayrıca belirttiğiniz gibi uygun gördüğüm yerlerde konaklamayı tercih ettim. 2. Bazı ülkelerde...
  20. a.adalioglu

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Norveç te adresinizi bulamazlarsa veya cezanın size ulaştırılması masrafı cezayı geçiyorsa gönderilmiyormuş diye duydum. Bununla beraber, İtalya da ne kadar ceza aldınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri