Arama sonuçlarınız

1. H

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Nisan ve Mayısta gitmeyi düşünen arkadaşlar. Etkinliği gerçekleştirdiyseniz gözlemlerinizi ve fotolarınızı paylaşırmısınız.

2. H

Bursa'da Doğa Yürüyüşleri

Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri Merhabalar. Sıcaklar bastırmadan Uludağda bir yürüyüş yapmak istiyoruz. Daha önce 2 farklı parkurda 4 defa yürüyüş yaptım. Yani çok tecrübem yok. Bu sefer oteller-cennetkaya parkurunu denemek istiyorum. Bu parkur üzerinde yönlendirme levhaları varmıdır? Zorluk...
  3. H

Kış Sporları Malzemeleri Hakkında

Ynt: Kış Sporları Malzemeleri Hakkında Şu anda türkiyede fiyat fayda oranı olarak baktığınızda, en uygun yer fazla seçenek olmasa bile THCIBO olarak düşünüyorum. Giysi olarak her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Bakmanızı tavsiye ederim. Yalnız sezon başladığı için beden bulabilirmisiniz bilemem.

4. H

Tüm Malzemeler

Ynt: Tüm Malzemeler CMAS 2 yıldız dalıcıyım. 3 senedir düzenli olarak dalıyorum. Elbiselerden başlayacak olursak, eğer ege ve akdenizde yaz aylarında dalış yapacaksanız, elbiseniz yeterli. Ama mümkünse kısa elbisenin yanında başlıklı 5mm. uzun bir elbisenin de olması iyi olur. Paletiniz...
  5. H

Uludağ' da Kartlı Sistem

Ağaoğlu My Resort'un önderliğinde başlatılan yeni sistem 2010-2011 sezonundan itibaren faaliyete geçiyor. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'da, kayak pistlerine gelen tatilciler 'tek kart' sistemi sayesinde istedikleri her pistten yararlanma imkanına sahip olacak. 1inci ve 2inci...

6. H

Bilgi Alışveriş Noktası

Ynt: Bilgi Alışveriş Noktası Bende Marmaris ve Fethiye bölgesinden konaklama yeri tavsiyesi alabilirim. Ama merkezde değil şehir dışında yerler önerirseniz sevinirim.

7. H

Fethiye

Ynt: Fethiye Bu sene Marmaris veya Fethiye bölgesini dolaşmak istiyorum. Hem deniz hem doğa tatili yapabileceğim 10 gün kadar bir boşluğum var. Daha önceden buralara gidipte hayran kaldığınız yerler varsa, sizlerden görüş almak istiyorum.
  8. H

Uludağ' da Kayak Öğrenmek

Ynt: Uludağ' da Kayak Öğrenmek Belirttiğiniz tarihlerde sezon hafiflemeye başlıyor. O yüzden konaklama ve kurs ücretleri şu zamana göre düşük olacaktır. Ayrıca oteller bölgesinde kamu kuruluşlarının misafirhaneleri, yer olduğu zaman dışarıdan da konaklama kabul ediyorlar. (PTT- Tarım...
  9. H

Tchibo'dan Kayak Ürünleri

Ynt: Tchibo'dan Kayak Ürünleri 10 gün önce hem kızlarıma hemde kendime pantolon aldım. Geçen hafta Uludağ da rüzgarlı bir günde -5 derecede kullandım. Gerçekten ısı yalıtımı çok iyimiş. Soğuğu hissetmedim. Ergonomik açıdan bir rahatsızlıkta vermedi. Almak isteyenler acele etsinler bedenler...

10. H

Daha Az Hava Kullanmanın Yolları

Ynt: Daha Az Hava Kullanmanın Yolları İlk makalede dalışta "nefes al bekle nefes ver" şeklinde bir açıklama var. Bu nefes tutma olayı derin dalışlarda sorun teşkil etmezmi. Çünkü derinlik artıkça su basıncı artacaktır. Ciğerlerimizde tuttuğumuz hava da bir karşı basınç oluşturacaktır. Buda...

11. H

Dalışta Navigasyon

Navigasyon, denizde, karada ve havada herhangi iki konum arasında en kısa sürede, güvenle ve doğru şekilde hareket edebilme bilimidir. Dalıcının sualtında yön bulmasına yardımcı olan çeşitli referanslar vardır ve bunları doğal ve pusula referansları olarak iki başlık altında toplamak mümkündür...
  12. H

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Unutamadığım 2 dalış birçoğunuz gibi Kaş Kanyon ile 1. Paris 2 dalışımdı. 2. sinde görüş çok düşüktü ki genelde böyle oluyormuş çok fazla bir şey anlamadım. Ayrıca gene Kaştayken, aniden karşımıza çıkan Carettayı gördüğüm dalışımıda unutamam.

13. H

2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum

Ynt: 2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum Emrehan senin 1 yılız bröven var değilmi? Kusura bakma, yazdıklarından bu işe yeni başlıyormuşsun gibi bir izlenim edindim. Gerçi burada çok daha bilgi ve tecrübeli kişiler var ama, söylediğin fiyata 2* sertifikayı ,5 yıldız otelde konaklayarak...
  14. H

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri Mares volo race (kapalı) Mares plana avanti x3 (sertliğinden dolayı yorucu olduğu görüşü belirtilmiş ama) Mares avanti x3 Tercihimi paletlerde bu 3 modele indirebildim. Bunları kullananlardan grüş bekliyorum. Elbise konusunda hala bir seçim yapamadım.. sadece 5 mm...
  15. H

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri Cevap verenlere teşekkür ediyorum. Açık palet ile patik yerine bot kullanmanın avantajı sadece dışarıda kullanılabilir olmasımıdır? Birde kuru elbise ile ıslak elbise nin farkı nedir?

16. H

Scuba Malzemeleri

Benim gibi dalışa yeni başlayanlar için kullandığınız malzemelerle ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yaptığınız malzemelerle yaptığınız dalış sayısı (deformasyon), fiyat, aldığınız yer, malzemelerle ilgili doğru veya yanlış bilinenler vbz. Ben özellikle maske, palet ve elbise hakkında...
  17. H

Mares X-3 Açık Palet

Fiyatının uygunluğu nedeniyle mares X-3 model açık palet almaya karar verdim. Bu modeli kullananlarınız varsa bilgilendirme yaparmı?
  18. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Herkeze selamlar. İsmim Fatih. Bursa'da ikamet ediyorum. 41 yaşında bir öğretmenim. Doğa ve ekstrem sporlar yıllardır ilgimi çekmiştir ama , bu işlere maalesef 40'ından sonra başladım. (inşallah başıma bir iş gelmez. Malum kırkından sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri