Arama sonuçlarınız

1. ccnmt

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? 5.2'den sonra 5.9'u düşündüm ama aynı kasa olmasın dedim. GMC yukon 5.7 buldum bir tane temiz anlaştım ama ilk bindiğim için midir bilemiyorum cherokee nin hızına ve ataklığına hayranım. Çok düşünmüştüm Cherokee den yana verdim...

2. ccnmt

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? 8 ay önce 1996 model 5.2 cherokee jeepimi sattım. 2006 model focus hb 1.6ghia td aldım. yapmak istediğim disel araca binip yakıttan tasarruf sağlamaktı. 2 ay sonra satma telaşına düştüm. Jeepi sattığıma o kadar pişman oldum ki...
  3. ccnmt

Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları

Ynt: Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları 2011 OCAK ayında mı başvurmak gerekiyor.. gerekli bilgileri verebilirseniz sevinirim.. 2011'de 15 yaşında olucak.. vergi dairesinden baktığıma göre bir alt dilim 16 yaş ve üzerinde olanlara uygulanıyor. bizim başvurumuz itiraz etme...

4. ccnmt

Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları

Ynt: Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları İyi günler.. 1996 modeller bir alt dilim vergiden ne zaman yararlanabilecek? ( 5.2 / ZJ )
  5. ccnmt

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar 5.2 ile 470 yaktığını hesapladım.. kullanmakta farkettiriyor.. sürekli şehiriçinde mecburi yavaşladığınızda kalkışınızı dipgaz yaparsanız 600 ü geçittirirsiniz.. yakıt konusunda sıkıntı yok 1 lira bile yakabiliyor yeterki araca abanın..

6. ccnmt

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? fotografları mevcut.. aracım Düzce'de.. mail adresinizi yazarsanız yollayabilirim..

7. ccnmt

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Mrb. Hoşgeldin aramıza.. ben de 1996 model zj var. gerçeği söylemek gerekirse gerçekten çok mumnunum satmayı düşünmüyorum ama satıcam. milletin nazarına geliyor. ilgilenirsen telefon numaramı verebilirim.
  8. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum hepimiz güzel günlerde kazasız belasız çamurlu kullanırız inşallah..
  9. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum hunter06_1,memorian ve Necmi Bey sizleree güveniyoum.. benim bu konularda bilgim kısıtlı ve sizlerin sayesinde birşeyler öğrenicem.. bu benim ilk aracım ve bu bir 5.2 hatta LPG'Lİ:) sorunları seviyorum uğraşmayıda ama bilinmedik karanlıkta durmak istemiyorum...

10. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum bilgileriniz için teşekkür ederim.. bende ki milano sıralı sistem LPG.. suan kısık ayarda oldugunu biliyorum.. benzinden geçiş yaparken stop edecekmiş gibi oluyor ama geçişteki ayarda gazı otomatik iyi alırsa motor durmaktan kurtuluyor. sadece bir defa hava -15'i...

11. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum bende ZJ 5.2 var.. LPG ayarım benim araçta en kısık seviyede.. benim merak ettiğim bir durum, ayarı açtırırsak performansta kaydedeğer bir iyileştirme sağlayabilir miyim ve yakıtı ne kadar etkiler? konuştuğum insanlardan hep farklı sesler çıkıyor.. diğre merakım...
  12. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum :(

13. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum sürekli dipgaz.. hele hele tünelden geçerken bitiyorum bu güce.. ne ses!!
  14. ccnmt

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ sonunda buldum. hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. bende 96 5.2 aldım 20 gün önce çok zevkli, keyifli bi o kadar eğlenceli.. ne diyelim:) hoş geldin..
  15. ccnmt

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 78 - 1996 5.2 V8 - ZJ - Mete Şimşek (Grand Cherokee) - Düzce

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri