Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,477

sensar

Kamp II
Yer
ORDU
selamlar arkadaşlar zj lerin sıfır fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa ben çok merak ediyorum acaba ne kadar 100.000 dolar filan mı ne kadar ??? ???

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 1993-1998 Zamanında ki Sıfır Fiyatları

Ben aracı ılk sahibinden aldım. Faturasının fotokopisi hala duruyor. 09.10.1995 tarihinde 95 model 5.2 GC kdv dahil 2.706.000.000. tl imiş.

şu zaman ki paraya göre kaç ediyor 200 milyar filan mı???

10+ küsür senelik enflasyon ve ayrıca tl den 6 sıfır atıldı. O hesap biraz zor...

Altın fiyatı üzerinden hesap yapıldığında , 1995 yılında fatura tutarı karşılığı alınan altının , bu gün için karşılığı yaklaşık 245.000TL ye denk geliyor. :smiley:)

Ama aynı hesap USD üzerinden yapılırsa hesap şaşıyor ; o zaman 82.000TL oluyor.... :smiley:

arkadaşlar internetet araştırma ve biraz düşenerek bunu şimdiki parayla eşitlemek imkansız gibi birşey

Araacımın ılk sahıbı o zaman 72.000 dolar a aldıklarını soylemışti. Faturasının fotokopisi evrakların arasında idi ve kdv dahil 2.706.000.000. tl .

İyi günler.. 1996 modeller bir alt dilim vergiden ne zaman yararlanabilecek? ( 5.2 / ZJ )

2011 OCAK ayında mı başvurmak gerekiyor.. gerekli bilgileri verebilirseniz sevinirim.. 2011'de 15 yaşında olucak.. vergi dairesinden baktığıma göre bir alt dilim 16 yaş ve üzerinde olanlara uygulanıyor. bizim başvurumuz itiraz etme şeklinde mi olması gerekiyor?
Teşekkürler..

2010 yılı için 96 model 5.2 zj nin yıllık vergisi 2,900 tl küsür ,sigortacının düzenleyeceği dilekçeyi vergi dairesine sunuyorsun ve 2030tl gibi bir rakama düşüyor yani bir alt dilimden ödüyorsun, 2011 yıllında yaş hattinden yıllık 800-900 cıvarı bir rakama düşüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR