Arama sonuçlarınız

1. S

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Sayin Şado. Oncelikle araciniz hayirli olsun.Saglikli gunlerde guzel geziler dilerim.Sigorta sirketlerinden en az fiyat bu yil ziraat ve aksigorta cikti benim aracta.Aksigortaya yaptirdim.

2. S

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.
  3. S

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! 01- Ferhat ve Nermin Şirin - İstanbul 02- İhsan Murat MURAL 03- Ebru ve Sezgin Sarı 04- Gültekin 05- Salih ÇAL 06- Ufuk 07- Burak Ünlü 08- Levent Çubukçu 09- H.Gökhan Börü 10- Hakan Eker 11- Ferruh Arzık 12-Bülent Soyman 13- A.Haluk Tilav 14-...

4. S

Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova

Ynt: Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova selamlar bu sene kapalı olduğu gibi hep kapalı kalacak.Yine üçkağıt, yine bir kamping alanının kamp alanı olarak kiralanıp otel veya bungolov işletmeciliğine dönüştürülüşü..Ne yazık ki bir kamp alanı daha kaybedildi. Buna ses...
  5. S

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Kenan kardeşim İşlerimin yoğunluğundan uzun zamandır siteye girmeye vaktim olmamıştı.25 nisan tarihinde Burdur'a yolunuz düştüğünde birlikte oğlumla birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları yayınlamışsınız.Fazlasıyla memnun oldum.İnsan bir karavancı...

6. S

İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması

Ynt: İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması yanılmıyorsam 2010 yılı ocak subat ayında almıştım (arçelik bayisinden) ama ben de üretimden kalktığını duydum.Bulunabilir mi onu da açıkçası bilmiyorum.

7. S

Ynt: İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması sizin dolabınızda su bırakma sorunu varmıydı,varsa çözebildinizmi, nasıl? Mesaja bir hayli geç cevap verdiğim için özür dilerim, daha yeni gördüm . Sorunuzun cevabına gelince ben bu dolabı yolda 2. dolap olarak, kamp...
  8. S

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? Sayın Ahmet bey eğer hala projeniz üzerinde iseniz bir öneri size Diferansiyel girişindeki istavroz kaplinine kasnak montajı son derece sakıncalı olabilir heleki kaynakla!!!! aman dikkat. İllaki rampa yukarı çıkarken harcadığım enerjinin hiç olmazsa bir kısmını...
  9. S

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Sayın Hüseyin Bey Belki de tatildesiniz.Tatiliniz arasında eğer makinanızda mevcut ise EGM nün resmi yazısının bir örneğini de bana gönderebilirmisiniz? hocam_100@yahoo.com

10. S

Burdur Salda Gölü

Ynt: Burdur Salda Gölü Salda gölü kenarındaki orman kampı ise her türlü olanakları olan ve son derece ucuza konaklayabileceğiniz bir yer.Çadır ve karavan ile yapılan kampçılığa uygun.Elektrik alabilirsiniz.Gölde yüzebilirsiniz.Havası ise etrafındaki çam ormanları ve rakımından dolayı çok...

11. S

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! En güzeli bu... Kendi adıma hiç elektrik alma ihtiyacı duymamaktan çok memnunum, inanılmaz büyük özgürlük... İmkanlar nisbetinde yavaş yavaş geliştirerek elektrik bağımlılığından kurtulunduğunda karavancılığın keyfine diyecek yok.Böylelikle belli bir...
  12. S

Ynt: İnvertör İle Kompresörlü Buzdolabı İçin Araç Tesisatı Uygulaması Selamlar arkadaşım Aynı buzdolabından ve aynı inverterden bende de var.Gerçekten iyi bir dolap.Sizin yaşadıklarınızı daha önceden yaşamış birisi olarak, şimdi sorunların çözümlerini sıralayalım. 1-İnverterin akü bağlantı...

13. S

Motokaravan ya da Camper Araçlarımız Ne Kadar Yakıt Yakıyor?

Ynt: Motokaravan ya da Camper Araçlarımız Ne Kadar Yakıt Yakıyor? Araç ford transit 1997 model lpg li 2000 cc motorkararavan.Yakıtlar (benzin-lpg) full, su deposu 50 lt doldurulmuş, motorsiklet yüklenmiş, 3 kişi ile full yüklü iken 3500 kg. Şehirlerarası 80-95 km/s 14-15 lt 100 km de yani km de...
  14. S

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Orsaalabanda arkadaşım akünün markası select mi? acaba?
  15. S

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Sayın Bartek Yazdıklarınızın tam tersini düşünün.Akü boşken iç direnç çok az olduğundan hızlı bir şekilde elektrik akıyor.Yani akım yüksek gerilim düşük.Dolmaya başladıkça da iç direnç arttığı için akım azalırken gerilim yükseliyor.

16. S

Campingaz Dolumu Kullanımı

Ynt: Campingaz Dolumu Kullanımı dagciark28 arkadaşım, LPG depolarının max. %80 i doldurulur.Geri kalan kısmı genleşme odası olarak bırakılır ki sıvı fazından gaz fazına geçebilsin.Zaten sistemde de genleşme hacminde gaz halinde bulunan kısım kullanılır.Hesabını ağırlık birimine göre değil hacim...
  17. S

Hermatik Soba Montajı

Ynt: Hermatik Soba Montajı Sayın Şenol Bey, Verdiğiniz detaylı bilgiler için çok teşekkürler.Kafamdaki soru işaretleri gitti.Sobanın markasını yazabilirmisiniz? Saygılar
  18. S

Hermatik Soba Montajı

Ynt: Hermatik Soba Montajı Şenol Bey, Hermetik sobanın ısı üreten brülörün bulunduğu kısım mobilyanın içinde kalmış görünüyor.Çıkan ısı yaptırdığınız kasayı ısıtıyordur herhalde.Benim bu tip sobalarda gördüğüm montaj şekli, mobilya yüzeyinden bir miktar öne çıkararak yukarıya çıkan ısının...

19. S

Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında

Ynt: Karavan Buzdolabı Sistemleri Hakkında Sayın Bülent Bey 50 lik arçelik marka kompresörlü 220 v buzdolabı var piyasada.Kurduğunuz sistemdeki kapasitör zaten sizin taktırmayı düşündüğünüz kalkış kondansatörünün görevini yerine getirmekte.Ekstradan takılacak kondansatörün toplam enerji...
  20. S

Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"...

Ynt: Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"... Sayın Laurent aramıza hoşgeldiniz.Bir Fransız olarak Fransız halkının tatil kültürünü ve karavancılığa yaklaşımını, Fransa ve diğer Avrupa ülkelerindeki kamp alanlarını, karavanlarındaki olmazsa olmazlarını öğrenmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri