Arama sonuçlarınız

1. ayşenalev

Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Yamaç Paraşütü İçin En İyi 10 Adres Şu anda oğlum ölü denizde uçuşta inş bende gitcem ve uçacağım .Özgürlüğün bir yaşanış şekli olarak kabul ediyorum .herkese sağlıklı ve yeni yerlerde uçma keyfini birlik ,beraberlik ,temizlik düzen ,paylaşım duygularıyla yaşama temennisiyle

2. ayşenalev

Dalan İnsanlar Neden Sürekli Gülümser?

Ynt: Dalan İnsanlar Neden Sürekli Gülümser? Merhaba,çok güzel anlatmışsınız ,oğlumda dalış yaptığı sırada izledim ,küçük bir dalışta yaptırdı . yaşamadan yaşanılanın anlaşılması zor sananlar bence bu yazınızı okusunlar.azıcıkta gözlerini kapatıp düşünsünler inanın farkederler derim .Aslında...
  3. ayşenalev

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ferdane'ciğim dediğin doğru başka sayfaları karıştırıyordum ve şu dakikalarda tekrar bi bakayım dedim notunu gördüm .her fırsatta gezemediğim okuyamadığım o kadar çok not ve fotoğraf galerileri varki sindire, sindireşu saatlerde dışarda çiseleyen yağmurun...

4. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) mrb Ferdane'cim,Fatoş nöbeti devralmaya yetişemedim ama iyi günler ,her şey gönlünüzce olsun. ferdane gününüz kutlu oson daha nice yıllara,sanalda kutlamakla yetinmem inş.kahveni içmeyede uğraycam ..Bu arada gezenbilir ziyaretçilerine,üyelerine kısaca...
  5. ayşenalev

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ,iyi akşamlar.Güzellikleri içinize sindire,sindire sağlık ve esenlik içinde doğa keşifleri,dostluklar yaşamanız dileğiyle.lütfen gezen bilir comu satır satır okuyup neleri kaçırdığınızı değilde nelerle...

6. ayşenalev

Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Ynt: Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi iyiki gezen bilirdeyim bir defa daha teşekkür eder ,emeği geçen herkese sağlık ve ve bol gezili günler dilerken paylaşımlarınızın devamlılığı temennisiyle iyi geceler

7. ayşenalev

Patatesin Faydaları Çok

Ynt: Patatesin Faydaları Çok Mrb iyi geceler siteyi gezerek tanımaya çalışırken sizin paylaşımınızı gördüm,bende patates sevenlerdenim .elma şeklinde dilimleyip közlenmiş gibi pişirip yemeyide çok seviyoruz .Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederken devamınıda bekleriz.
  8. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz ve paylaşımlarınızı bekliyoruz .sağlık ve bol gezili günlere
  9. ayşenalev

Şanlıurfa Genel Bilgiler

Ynt: Şanlıurfa Genel Bilgiler merhaba, kısacası PEYGAMBERLER şehri derler doğduğum yerdir bu güzel efsanevi şehir. korunması gereken o kadar çok şey varki ,her yer gibi orayıda fazla geç kalmadan görmek gerekir. GEZENBİLİR ailesine her açıp şöyle gezineyim dediğimde hayranlığım ve sevgim...

10. ayşenalev

Göbeklitepe

Ynt: Göbeklitepe arkadaşlar , bende Urfa'da yeni çekiilmiş bi kaç fotoğraf var , misafirlerim gider gitmez onları yükleycem .güzel paylaşımlarınızın devamını bekleriz. korunması gereken güzellikleri ve tarihimizi umduğumuz yerlerde görmeumudumuz solmasın der,herkese mrb ve doğa güzellikleriyle...

11. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) güler yüzlü insanlar ismi doğru konmuş.hata çekime müsait olanın ,hiçte alınmayız .iyi hafta sonları
  12. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sağolun,çok hoş bi olaymış kazasız belasız atlatılması çok hoş ,uyarılma olmadı diye sınra gidinceye kadar tekrarlayabilirdi hatayı,şimdi bizi güldürdü ya.geçirdiğimiz her gün gelen günle güzel bir anı olur inş. teşekkürler hep gülümseyin doğayla

13. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aileye katılan herkese hoş geldiniz ve bol gezili sağlıklı hafta sonları sıcak,samimi gerçek doğa güzellikleriyle dolu dostluklara
  14. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arkadaşlarımızın önerdikleri çok güzel şeyler acil şifalar dilerken haymana suyunu altını çizerek öneriyorum ne derece faydalı olur bilmemama imkanın varsa denemekte yarar var havuzuda kokutamaz insanı emin ol .yaşadığın ürkütmüş olabilir ama inan...
  15. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu simge_fb sorularının cevabını bulacağın bir yere geldiğine emin olabilirsin sağlık ,başarı dilerim

16. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) . FATOŞ hanım iyi dilekte bulunmak istedim .cevabınız beni cesaretlendirdii .sıkılmazsanız küçücük fıtık hikayemi anlatayım.ben çelik korse fayda vermeyince 85 te ameliyat oldum .2002 de tekrarladı yine yamulmuştum diyebilirim ameliyat oldum .tabi bu...
  17. ayşenalev

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) temennine tüm içtenliğimle katılıyorum ,ne diyin inş. canım benim gülüm
  18. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz der devamlıllıklarında mutlu olacaklarına eğlenceyi, imkanları doğrultusunda etkinliklere katılma veya paylaşımları izleme sırasında dahada arttırarak yaşayacaklarına inanıyorum ...bende yaşamayıı ve yaşatmayı seven...

19. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) geçmişler olsun fatoş hanım dahada iyi olcaktır inş.çelik korse deyince benim disk hernie nedeniyle kullanmışlığım vardı. ama sizinkinin sadece doku zedelenmesi olduğundan daha da hızlı düzelir emin olun ki sizde dikkat ediyormuşsunuz zaten doğayı...
  20. ayşenalev

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) Murat paylaşımı bu kadar çabuklaştırdığın için sağol .greçekten çok hoş geçmiş belli fotoğraflar bakmak değilde yaşamak gerektiğini dahada netleştiriryor daha nice seferlere sağlık ve esenlikle inş.sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri