Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,358
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ben de doktorumu pek dinlemediğim için bir türlü atlatamıyorum ya bu sıkıntımı. Ama şu halime çok şükür yine de. Doktorum bana trekking i yasakladı ama yüzmeyi tavsiye etti son olarak, ancak ben daha önce iki kez denizde derinde ayağıma hep kramp girdiğinden boğulma tehlikesi atlattığım için psikolojik olarak denizden korkar oldum. Her ne kadar bu korkuyu aşmaya çalışsam da başaramadım, uzunca bir süredir de denize girmiyorum, giremiyorum :smiley:. Geriye bir tek kendime dikkat etmek kalıyor, o nu yapıyorum şimdi ama o da ne zamana kadar merak konusu ;D ;D

Etiketler

;D ;D ;D

Şimdi dinliyorum canım, gayet usluyum ama doku zedelenmesinden ötürü, bacak kilitlendiğinden ötürü ;D, hareket mümkün olmadığından ötürü ;D ;D ;D

Bel rahatsızlıklarında yüzmek çok önemli aslında Fatoş, keşke yüzmeyi yeniden denesen, faydasını çok hızlı göreceğinden eminim..

Marmaris' e tatile gittiğimde çok uğraştım bu korkuyu aşmaya ama zorladıkça daha kötü korktum. Pes etmiyorum ama yine deneyeceğim inşallah :smiley:

ankarada olsan havuzda bu korkuyu yenmende yardımcı olurdum,suda yanındakine güvenmek çok önemli..iyi akşamlar
ekiNoks' Alıntı:
Marmaris' e tatile gittiğimde çok uğraştım bu korkuyu aşmaya ama zorladıkça daha kötü korktum. Pes etmiyorum ama yine deneyeceğim inşallah :smiley:

ceranus' Alıntı:
Bel rahatsızlıklarında yüzmek çok önemli aslında Fatoş, keşke yüzmeyi yeniden denesen, faydasını çok hızlı göreceğinden eminim..

Selam Zerrin...

Bu kız çok yaramaz (fatoş) bak yine konuya girdim istemeden..

Ne doktor sözü dinliyor nede büyüklerinin sözünü...Hakbuki Bizim buradada yüzme havuzu var..İnsan sudan korkarmı hiç..
Ben bu yaz Fatoşa bir cansimidi ve kolluk alıp Marmaranın ortasına bırakayım..Kıyıya gelene kadar iyileşecek eminim..
Hem olmadı Benim evin karşısında Belediyenin park havuzu var orası derin de değil yüzebilir yani.. ;D

(Okuyunca çokkk kızacak bana..) :mad:

Espri bir yana yüzmenin büyük faydası var..

arkadaşlarımızın önerdikleri çok güzel şeyler acil şifalar dilerken haymana suyunu altını çizerek öneriyorum ne derece faydalı olur bilmemama imkanın varsa denemekte yarar var havuzuda kokutamaz insanı emin ol .yaşadığın ürkütmüş olabilir ama inan kardeşim fayda görebilirsin eşimin söylediğini size ben söyleycem kaybedeceğin madiyattır .çeyrekte olsa faydasını göreceğine inanarak gidelim dedi gittik gerçekten çeken bilir o ağrıları ki ağrı eşiği yüksek olan bi insanımkıvranıyordum kasılmalar ,kramplar bana acı veriyordu .inanın şimdi bayağı azaldı yerine yok oldu gibi bi şey kendimi unuttuğum,normal insan zannettiğim anlar bile oluyor etrafımdakiler uyarmasa veya ben ağrıyı hissettiercek bi şey yapmazsam unutuyorum .doktorunuzla konuşup haymana kaplıcasını bi düşünün lütfen haymana itici gelebilir ama suyu gerçekten bence bir harika, ne var bilmiyriorum ama katkısız kullanılan ynlış olabilirim ama ender kaplıcalardandır belki bi şifaya sebep oluruz bu vesileyle sevgiler abla diyebilirsin canım

Öncelikle herkeze merhabalar...

Sohbetin ortasına atlamak gibi oldu ise özürlerimi bir borç bilirim.

Konu sağlıktan doktor tavsiyelerinden açılınca yakın zamanda bir doktorun akrabama ettiği iki kelamı sizinle paylaşmak istedim.

"Buradaki arkadaşların hepsi tıp mezunu o yüzden sürekli bizimle vakit geçirmeye muhtaçlar.Tıp okumayıp sözümüzü dinleyenler ise dışarıdalar ve keyifleride yerlerinde..."

Durumu özetler nitelikte bir durum bence...

Saygılar

Günaydınlar Arkadaşlar...

www_yeniresim_com_-_iekler_-_Kr_iek.jpg

hakan.kavakli' Alıntı:
Selam Zerrin...

Bu kız çok yaramaz (fatoş) bak yine konuya girdim istemeden..

Ne doktor sözü dinliyor nede büyüklerinin sözünü...Hakbuki Bizim buradada yüzme havuzu var..İnsan sudan korkarmı hiç..
Ben bu yaz Fatoşa bir cansimidi ve kolluk alıp Marmaranın ortasına bırakayım..Kıyıya gelene kadar iyileşecek eminim..
Hem olmadı Benim evin karşısında Belediyenin park havuzu var orası derin de değil yüzebilir yani.. ;D

(Okuyunca çokkk kızacak bana..) :mad:

Espri bir yana yüzmenin büyük faydası var..

Hakan abicim, arkamdan döktürmüşsün gene ;D

Ben yüzmeyi Karadeniz' de öğrenmiştim, BG-Varna doğumluyum hatırlatırım, ancak can tatlı, böyle bir korku kolay kolay atlatılamıyor. Ümitsiz vaka olarak ta görmüyorum kendimi ama ;) ;D...

Çok güldürdün beni sabah sabah, teşekkür ederim :smiley:

İlginç...Paylaşayım dedim..

Bence hiçbiri.... ;)

Ünlülerin enteresan evlilik yorumları

* Benim düşünebildiğim en mutlu evlilik, sağır bir erkekle kör bir kadının evlenmesidir. Calvin Coleridge
* Ne pahasına olursa olsun evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu, fena çıkarsa filozof olursunuz. Socrates
* Evlenme kafese benzer; içindekiler çıkmak için, dışındakiler girmek için uğraşırlar. Lard Mary Montagu
* Evlilik hayatında arasıra kavga etmelidir, çünkü insanlar ancak böyle birbirlerini anlarlar. Goethe
* Kadın kocasını daha az sevmeli ama daha çok anlamalı, erkek karısını daha çok sevmeli ama anlamaya çalışmamalıdır. Oscar Wilde
* Kocaların düştükleri biricik hata, evli olduklarını unutmalarıdır. Lady Effıngham
* Evlendikten sonra karınızın sizinle nasıl konuşacağını öğrenmek isterseniz, şimdi erkek kardeşiyle nasıl konuştuğuna bakın. G. J. Nathau
* Evlenme boşanma işi sırf kadınların elinde olsaydı, bir tek nikâh sağlam kalmazdı. Dostoyevski

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR