Arama sonuçlarınız

1. ayşenalev

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese günaydın .işe gitmeden bi uğrayım çay içeyim dedim ama ,neyse bi dahakisefere inş. işe kaçcam , doğum günü olanlara nice bol gezilisağlıklı yaşam temenni ederken ,hayırlı cumalar der,iyi sağlıklı bol gezili hafta sonu dilerim .paylaşma ve görüşme...

2. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kısa bir müddet için çalışmaya başladığımdan ancak vakit buldum biraz hasret gidereyim diye girdim ve Ömer Günay beyin isöylediği linkleri gezdim. sudaki oyunda ,çiçek fotğraflarıda çok hoştu ,bir kaç gündür sayfa hata veriyordu girdiğim saatlerde...
  3. ayşenalev

Saniyenin Yüzde Birinde Hayatı Sorgulamak...

Ynt: Saniyenin Yüzde Birinde Hayatı Sorgulamak... cümlenin içeriği çok önemli . ben sayfa ,sayfa yavaş, yavaş ilerliyorum .- hayatı sorgulamak - hangi safahasında ? İşte bunu yaşarken nerede, nasıl hareket edeceğimizi biraz zor keşfederiz gibime geliyor. Ferdane nin dediğini düşündüm bende...

4. ayşenalev

Kastamonu Yaylaları

Ynt: Kastamonu Yaylaları harika görüntüler,hanımların yerel kıyafetlerinin fotosu,şelaleler dağların görüntüsü çok hoş öyle bir geçiş yapmıştık ama görmek gezmek farz oldu,kısmet sağolun paylaşımınızın devamı tenmennisiyle,
  5. ayşenalev

Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) afedersiniz tabiiki zerrin ed özel teşekkür lazım sevgi dolu yüreği var

6. ayşenalev

Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) gerçektende bu( erken ayrıldığım diycem üzülerek) toplanma benim için çok özel oldu . gezen bilir sayesinde bulduğum ferdane nin sayesinde haberim oldu. misafirlerimin nedeniyle nete girememiş ve sitemi ziyaret edemediğimden haberim...

7. ayşenalev

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba herkese tabiki gençken doğayı farkedip güzellikleri keşfedenlere tebrikler ama yaş kaç olursa olsun ,yaşıamayı bilmek ve yaşatmak içinde paylaşma güzelliğini bilmek ve bunları fidanlarımıza aşılamak içinde bizim gibi doğa severlere ihtiyaç...
  8. ayşenalev

Kastamonu Yaylaları

Ynt: Kastamonu Yaylaları kudüs, taş ve insanı izliyordum bittide açtım. merhaba herkese misafir yoğunluğundan açamadım ,özledim gezinmeyi,şimdi sadece şöyle bir tur atıp kapatcam ama ilk fırsatta gezmeye devam etcem herkese iyi geceler sağlıklı ve güzel geziler ,paylaşımlar temennisiyle...
  9. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese günaydın ,iyi haftalar,sağlık ve güzel paylaşımlar.Festivali izlemek için bakacaktım mrb demeden geçmek istemedim herkese sevgiler ,katılan arkadaşlara sağlık ve güzel dostluklarla keşifleri paylaşma temennisiyle

10. ayşenalev

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. gönlüm ,gözüm düzcede başarılı sağlıklı ve güzel geçen festival temenni ederken ,dahada güzel etkinilk ve paylaşımlarda görüşmek üzere katılan ve katılamayan herkese sevgiler.

11. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) misafirlerim olduğundan çok az ziyaret edip gezebiliyorum ..... özlemedim desem yalan olur.... keşifleri izlemek ,paylaşılan bilgileri okumaktan yoksun geçen zamanımı boşa geçmiş sayıyorum .Ferdane'm daha nice yıllara sağlıklı ve güzel gezileri yapabilmen...
  12. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu arada bilgilenditme için sağolasın murat ,l,monu bilmiyordum ,iyi haftalar iyiki varsınız

13. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) mrb fatoş ,umarım sağlığınız iyiye gitmektedir,sağlıklı ve güzel günlerinizde bellimi olur bir gün burada karşılaşmamız gibi bir yerlerde bir araya gelip kahve içebiliriz. sevgiler iyi haftalar
  14. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese hoş geldiniz der paylaşımlarınızı sağlıklı ve güzel geçen gezilerinizden sonra bizlereede aktarırsanız sevinerek büyük bir hazla izleyeceğiz,ve selamlaşmaya devam sevgiler herkese
  15. ayşenalev

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) harikasınız sizleri izledikçe paylaşımlarınıza baktıkça çok büyük bir haz ve gurur duyuyorum iyiki bu site var ve sizler baradasınız. doğadaki herşeyin lbir sunumu var ve bunları bize (bana)paylaşımlarınızla ulaştırımak için zaman...

16. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ferdane ciğim okadar mutlu oldumki sağolasın canım benim herşey gönlünce olsun.bu arada Ankara kalesi festivali için ne düşünüyorsun gidebilirmiyiz ben misafirlerden sende yoğun programından fırsat bulursak kahve keyfi yapalım
  17. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu saatte kimseyi bulamamm ama ben yinede herkese mrb diyim yoğunev trafiği nedeniyle uğrayamadım sağlıklı ve bol gezili günler dilerim her zamanki dileğim ama ne yapayım ki gezmeyi görmeyi çok seviyorum .bu arada atlaycam konu arasına ama niye aslan...
  18. ayşenalev

Kapadokya'da Trekking

Ynt: Kapadokya da Trekking HAVVA samimyetin ve içtenliğin çok hoş ,ne kadar güzel anlatmışsınız bilgi paylaşımınıza teşekkür ederken bolgezili sağlıklı günler.görmeme rağmen bölge ile ilgili arkadaşımızın yönlendirdiği siteyede baktım ,özledim tekrar gidesim geldi . iyi geceler ,tekrar teşekkürler

19. ayşenalev

Kapadokya'da Trekking

Ynt: Kapadokya da Trekking gezmiş fakat fotoğraf çekmemiştim sağolun ,tekrar o günleri anımsadım teşekkü sağlık ve bol geel günlerderha güzler,dazili güzellikleri paylaşmanız temennisiyle
  20. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese iyi akşamlar ,misafir yoğunluğundan yeni gelebildim biaraz nefes alayım şöyle galerileri gezebilirsem gezeyim diye nöetten çıkanlara geçmiş olsun devam ettirenlerede iyi nöbetler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri