Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,377
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

sonra tüfeklik sorumlusu geliyor,asteğmen onlada ilişkili olduğuna göre ona da bi naber demek lazım,naber ali diyorum peşinden baklavayı veriyorum
bakalava ne iş ya diyor üzümü ye ali bağını sorma peşinden adil abi gel üçüncü porsiyonumuz

Etiketler

işin ilginç kısmı şu bilmem dikkatinizi çekti mi öyle bi baklava yapmışlar ki ne kadar yersen yeniliyor,istanbulda ki en ünlü baklavacı benim bildiğim karaköydeki güllüoğlu orda bil zannetmiyorum 2 porsiyondan fazla yiyilebilsin

santralci gel adil abi gel,albayın postası bak burda ne var peşinden adil abi gel,ani müdahale mangası toplanın bakın size ne getirdim,adil abi 15 dakka sonra nizamiyede buluşalım,hasan gel adil abi gel,osman gel adil abi gel

fazla uzatmıyayım o gün ortalama 30'ar parça adil abi 30 süha 30 şeklinde geri kalanını birliğe olacak şekilde 1/4'ü biz 3/4'ü birliğe gitti,bencilce davranmış olabilirim ama ne yapayım çok güzeldi hem zaten bütün birliğe dağıtmaya çalışsak gene olmazdı en az 200 kişi var

konunun özeti:en fazla kaç parça baklava yiyebilirsin kesilmeden?bizim yediğimiz baklavadan ye yiyebilidiğin kadar,gaziantepten gelen gaziantep baklavası,yenilen yer erzincan yıl 2005,öyle güzel bi baklavaydı ki doyamadık tadına.

not:artık kimseye hikaye borcum kalmadı sanırım,hikayede adı geçen herkese özellikle manisa turgutluda ikamet etmekte olan adil abiye ve tabiki tüm forumdaki arkadaşlara saygılar,artık gelsin kahveler.

bu saatte kimseyi bulamamm ama ben yinede herkese mrb diyim yoğunev trafiği nedeniyle uğrayamadım sağlıklı ve bol gezili günler dilerim her zamanki dileğim ama ne yapayım ki gezmeyi görmeyi çok seviyorum .bu arada atlaycam konu arasına ama niye aslan diyince hoşlarına gider parçalyıcı anlamı olduğu içinmi ? bence ayı da çok hoş hem kuvvet hemde gövde gösterisi yapar sevecendirde incitmezsen kim öyle değilki diycem kızmadınız dimi sevgiler

ferdane ciğim okadar mutlu oldumki sağolasın canım benim herşey gönlünce olsun.bu arada Ankara kalesi festivali için ne düşünüyorsun gidebilirmiyiz ben misafirlerden sende yoğun programından fırsat bulursak kahve keyfi yapalım

sesinizi duymaktan bende çok mutlu oldum ,kale etkinliği bu hafta kayseriye gitmeezsem neden olmasın,hem ankara grubundan burada olanlarda katılır bize,süper olur
ayşenalev' Alıntı:
ferdane ciğim okadar mutlu oldumki sağolasın canım benim herşey gönlünce olsun.bu arada Ankara kalesi festivali için ne düşünüyorsun gidebilirmiyiz ben misafirlerden sende yoğun programından fırsat bulursak kahve keyfi yapalım

haha çok hoş oldu zerrin ya,iyi uykular vardı önceden onun gibi....

ankara sıcak ama gene de güzeeliği üstünde.kötü bir haber bugün bir toplantıda biyolog dedi ankarada bu sene 50 derece bile görülecekmiş....
paar etkinliği için yarı parkur düşünülüyor mu?kayseriye gitmezsem gelmek isterim ama hastalıktan yeni kalktım 10 km zorlayabilir.neyse kesinlesince olmazsa konuşuruz
iyi geceler
ceranus' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar, bilgisayarımda sorun vardı dün katılamadım aranıza, her şey yolunda görünüyor,

Süha, hikayelerini çok güzel kaleme alıyorsun,

Mustafa sen de kayıplardaydın,

Fatoş, önemli bir sorunun yoktur umarım,

Hakan, seninde bilgisayarında sorun mu oldu ?

Ferdane, Ankara sıcak da olsa harika öyle değil mi?

Murat, Deretepe'yi özlemişsin,

Diğer arkadaşlar nasılsınız ?

Mağlesef bizim işlerimiz yaz sezonunda çok yoğun oluyor, teftiş sonrası bile izine yalvar yakar ayrılabiliyorum :smiley:.

Bu arada ne işle uğraşıyordun? Ben toptancıyım milyoncuların, japon pazarlarının, seyyarların yani gıda hariç herşey var italat da dahil.

Ben T.C.Karayolları' nda Büro Memuru olarak çalışıyorum, hani şu yeni yapılan otoyolların kontrollüğünde :smiley:, yani 20 yaşımdan beri hayatım şantiyelerde geçiyor :smiley:...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR