Arama sonuçlarınız

1. Ömer18

Güneş Enerjisi mi Akü mü?

Merhabalar. Referans olması açısından kendi kullanım değerlerimi yazayım. 1200W inverter kullanıyorum ve kılavuzunda şöyle bir ifade var: " P işareti ekrana geldikten sonra görünen rakam inverterin yük oranını yüzdelik olarak göstermektedir. 1000W inverter kullanılıyor ve ekranda 10 rakamı...

2. Ömer18

Kontrol cihazı 20 ampermis. Sizce bu sorun oluşturur mu daha yüksek degerde bir cihazla değiştirmeli miyim? Bir de kontrol cihazindaki liquid/gel seçeneklerinden liquid secili ve önerilen olarak geçmekte kullanım klavuzunda.
  3. Ömer18

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Teşekkürler hocam.

4. Ömer18

Karavan için uygun bir yer var mıdır?
  5. Ömer18

İyi akşamlar Yücel bey. Erdek'te hangi kampı tercih ediyorsunuz fiyatlar nasıldı

6. Ömer18

Çorum Kaloriferi

Sonuç ne oldu acaba?

7. Ömer18

Erba 3.75 Karavan

Mükerrer
  8. Ömer18

Erba 3.75 Karavan

3.75 i tartan var mı ağırlığı ne kadar?
  9. Ömer18

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Göre deneye iyi kötü öğreneceğiz tavsiyeniz için sağolun :smiley: bir yoklayayim demircileri. çok işe yarar gibi olursa

10. Ömer18

Ben de düz zeminde sorun yaşamıyorum, sistem de tıkır tıkır çalışıyor sorun yok. Tek sorun benim araziye çok çıkıp olmadık yerde geri geri gitmeye çalışmam.

11. Ömer18

Söylediğiniz şey çok işe yarar görünüyor teşekkürler sadece o lama kısmında teknik destek almak gerekir sanirsam
  12. Ömer18

Tesekkurler. Ender beyle paralel şeyleri belirttiniz. Duz yolda sorun yaşamıyorum ama oldukça hassas olduğunu düşünüyorum o yüzden iptal seçeneğini düşünmüştüm ama yok anlaşılan. Bir sefer hafif yokuş olan bir yerde geri geri gitmeye çalıştım rahatlatsam da olmadı. Elle çevirmek zorunda kaldım...

13. Ömer18

Şimdi resim çektim bir kaç tane. Bir bakabilir misiniz?
  14. Ömer18

Yani bunun böyle olduğunu Ender bey belirtmisti. Geri geri gitmeye çalışıp gitmediğini farkedince kendisine telefon etmiştim. Fren iptalinden bahsetmemisti. Geri fren iptal dili mevcut mu? Eğer evet derseniz hemen karavanın yanına gidip bakacağım :smiley:
  15. Ömer18

Merhaba. Sizlerden frenle alakalı yardım talep ediyorum. Güney midi kullanıyorum ve alko fren kullanılıyor. Geri gidişlerde frenin geri gittigimizi algılayıp fren yapmaması gerekiyor. Eğer düz bir zemindeyseniz ya da arkaya doğru meyilli iseniz sorun yok. Lakin tekerleklere bir engel denk...

16. Ömer18

Cihazı sökmem gerekir başka şekilde anlayamaz miyim? Bir de fast charging de 12.6 olması acaba güneşin doğmamış olmasıyla alakalı olabilir mi?
  17. Ömer18

Benim bataryalar hangisj oluyor peki? Yani panellerden cihaza gelen mesafe dediğim gibi 1 metre civarı. Cihazdan bataryalara giden mesafe de max 2 metre. Şimdi oradan yanlış bir seçim yaparsam bir zararı olur mu? Cihazın amper değerinde 20/30/40 yazmakta
  18. Ömer18

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bataryalarda Valve Regulated Lead Acid yazıyor. 2 adet 100 er amper. Paneller 170 170 340 watt. Panel ve cihaz arasındaki mesafe 1 metre yok. Set ayarlaması ve teknik konularda bilgim yetersiz. Sistemi karavanda kurulu bir şekilde teslim aldım.

19. Ömer18

Merhaba. Ben de güneş paneli ve akü kullanıyorum karavanimda. Şarj regülatöründe yer alan değerleri açıklayabilir misiniz? *Float charging de battery kısmında 13.7 olan değer, fast charginde sabah güneş yeni doğarken 12.6 idi. Dikkat etmem gereken nokta var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
  20. Ömer18

Teşekkür ederiz :) en kısa zamanda bu günleri atlatırız dilediğiniz yerleri gezersiniz, buralara da bekleriz inşallah. Herkes için zor geçen bir süreç.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri