AKMühendis
Zirve
-------------------------------------
Keyfiniz bol olsun...
Biz yaştan ev hapsindeyiz.. ?
Ama hayalen oraları gezdik..
-------------------------------------
Teşekkür ederiz en kısa zamanda bu günleri atlatırız dilediğiniz yerleri gezersiniz, buralara da bekleriz inşallah. Herkes için zor geçen bir süreç.-------------------------------------
Keyfiniz bol olsun...
Biz yaştan ev hapsindeyiz.. ?
Ama hayalen oraları gezdik..
Sürat olarak 90'i geçmem diye düşünüyorum. Sizce süratli mı?Sürat yapmazsanız stabilizatör şart değil bence.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stabilizatör ile daha yüksek hizlar mümkün olabiliyor o zaman?90 Ehh. en iyisi 80, 100'ü hiç geçmemelisiniz.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her çekme karavancının şu konuyu okumasını tavsiye ederim.Stabilizatör ile daha yüksek hizlar mümkün olabiliyor o zaman?
Teşekkür ederim her bir satırı aklıma yazdım. Emeğinize sağlık.Her çekme karavancının şu konuyu okumasını tavsiye ederim.
Çekme Karavanda Hıza Bağlı Savrulma Hareketinin Dinamikleri
Forumda beni tanıyanlar bilir. Araştırmayı severim. Diğer kişi tecrübelerine çok değer veririm ancak yine de farklı kaynaklardan sorgularım. Her çekme karavan potansiyel alıcısı gibi karavanımı almadan önce benim de aklımda ilk olarak çekme karavanda yaşayabileceğim olumsuzluklardan en büyüğü...www.gezenbilir.com
Stabilzator ile ilgili maddeye bakarsanız katkısı yüzde 8 civarı olmuş.
Orada da belirtmiştim yineleyeyim. Çekme karavancı yolda olmaktan keyif almalı. Amaç varmak değil her andan keyif almak olmalı. Güvenli hız maksimum 80km/saat.
Nacizane yaklaşık 5000km çekme karavanla yol yaptım toplamda. Ortalama hızımı hesapladığımda 60-65km/saat oldu hep.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi