Arama sonuçlarınız

1. kumruli

pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning

Ynt: pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning Sondurumdan bizleri haberdar ederseniz seviniriz.

2. kumruli

3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı

Ynt: 3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı lacivert
  3. kumruli

Ynt: 3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı Arkadaşlar çok şükür arabayı dün aldık. bugün de memlekete geldik. 2004 model. inşallah kazasız belesız masrafsız bineriz. ( üç aydır hastalık haline geldi idi. memlekete geldik grip olduk )

4. kumruli

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 2004 modellerinde acılır tavan ve hız sabitleyici var dediler. 2005 ve 2006 da yokmuş çoğunda Triger setini de öğrenirseniz sevinirim.
  5. kumruli

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 İlginiz için teşekkür ederiz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-aydemirden-mitsubishi-pajero-3-2-did-88102316/detay linkteki araba var. sahibi çok keyfi bir satıcı. Adamın para derdi yok. Doğru ise sıfırını almışlar. 2003 ile 2004 arasında...

6. kumruli

Pajero 3.2

Ynt: Pajero 3.2 Bu aracın şanzumanında bir sıkıntı varmış. 3. vitese geçerken ses mi var yoksa titriyor mu ne dedi satıcı. motoru ve şanzumanı elden geçmiş bu aracın 20 milyar masraf edilmiş. triger dişlisi dağılıp motor yapılmış. Şanzuman denince ben korktum şahsen. bir ay kadar önce aynı...

7. kumruli

Ynt: 3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı dün araç 35500 e satılmış. bu arabaya içim ısınmıştı :( Nasip değilmiş. demek ki piyasası da 35/40 arası imiş
  8. kumruli

Ynt: 3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı Orhan bey teşekkür ederim. Merak ettğim bir husus daha var. Aynı modelde 35-60 arası fiyat var 20bin tl fark bu kadar fark yaratacak ne olabilir. diyelim ki motor yaptırmak gerekti.biraz da elini ayağını toplamak. bunun için toplamda 10binden...
  9. kumruli

Merhaba arkadaşlar. Forumu bir yıldan fazla oldu takip ediyorum. 2004 model bir pajero alabilirim. Lakin aynı modelde 20 milyara varan fiyat farklılıkları var. aynı modelde ne gibi özellik farkı bulunuyor aşağıdaki ilandaki araba eğer bu gün satılmamışsa cumaya bi pazarlığımız olacak. Pajero...

10. kumruli

Mitsubishi Pajero Satın Alınacaktır

Ynt: Mitsubishi Pajero Satın Alınacaktır Bu araç için ideal olan fiyat nedir peki_? Çok sorun yaşarmıyım Aldığım bir aracı 2 tl aşağısına satacağımı bilsem pek gam yemem.( tabi masraf etmeden)

11. kumruli

Mitsubishi Pajero Satın Alınacaktır

Ynt: Mitsubishi Pajero Satın Alınacaktır Arkdaşlar aşağıdaki linkte bi araç var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-3-2-did-52640857/detay/ Araba arazide takla atmış satıcının söylediğine göre. eski sahibi de mutsubishi servisi imiş. bir de...
  12. kumruli

Pajero 2.8 Dif. Lock

Ynt: Pajero 2.8 Dif. Lock Tahsin bey teşekkür ederim. Sanırım bu aracın türkiyedeki sayıs az yada satmak isteyen pek fazla olmuyor. Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim. Başka 2,8 kullanan arkdaş varsa fikirlerini bekliyorum.

13. kumruli

2.8 TDI Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var.

Ynt: 2.8 TDI Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var. 2,8 dizeller hakkında iki gündür forumda bakıyorum. Pek fazla bilgiye ulaşamadım. Bu araçları bu forumda kullanan arkdaşlar olmalı!!! 2,8 'e kafa takmış biri olarak bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..
  14. kumruli

Pajero 2.8 Dif. Lock

Ynt: Pajero 2.8 Dif. Lock Hayli zaman olmuş. Bu sorunların çözümü nasıl oldu. Bu araçtan almak isteyen biri olarak meraklandım... Teşekkür ederim
  15. kumruli

2004 mazda 4*4 Şanzuman

Ynt: 2004 mazda 4*4 Şanzuman Sizi telefonla arayacaktım ama bu saatte rahatsız etmek istemdim. Arazi çalışıyor. 1 ve ikinci viteslerde sorun olmuyor arazide. işin aslı 3. vitese takmadım arazide. Düz giderken 3 ve 4 de sıkıntı var . cart a benzer bir sesle atıyorum vitese. Belli devirlerde...

16. kumruli

pajero 2.8 dizel nasıl ?

Ynt: pajero 2.8 dizel nasıl ? Cem bey özür dileirm. Araç hakkında bilgi alabildinizmi_? Almışsanız paylaşırsanız sevinirim. Ben bu gün aracın sahibini aradım bende 2004 mazda var ama arkdaş takas düşünmüyor. (demekki biz alamıyoruz) Bu araç için makul olan fiyat nedir_? Veya bu araç hangi...
  17. kumruli

2004 mazda 4*4 Şanzuman

Merhaba Arkdaşlar. Epey bi zamandır formu takip ediyorum. Acizane bilgiler ediniyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. 1,5 yıl önce 95000 km de aldığım 2004 model bir mazdam var. Arazi görmüşlüğü yayla ve köy yollarındaki çamurlardan ibaret. Nadiren arazi vitesini kullanıyorum...... 6 ay kadar...
  18. kumruli

toyo tranpath s/u 265/70/15

Ynt: toyo tranpath s/u 265/70/15 Arkadaşım keşke bir çağrı atsa idin.

19. kumruli

toyo tranpath s/u 265/70/15

Ynt: toyo tranpath s/u 265/70/15 Merhaba Benim aracımda da aynı lastikden var. kış için kışlık almak da istemiyorum. dört mevsimle idare etmeyi düşünüyordum. 506 356 64 41 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz seyfi.dizek@hotmail.com mail adresine de lastiğin bir iki resmini gönderirseniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri