merhabalar yeni nesil dizel araçların birçoğunda bulunan ve çok pahalı bir sistemi olan dizel partikül filtresi çogunlukla Türkiyede kullanılan yakıt kalitesi ile alakalı olarak arıza veriyor ve deyişimi 3.000 -6.00 tl arasında bu filtre çeverci ama bizim yakıt kalitemize uygun deyil avrupa bunu zorunlu koşuyor bizde ise kamyonlar kara tren gibi emisyon pulları hikayeden veriliyor du filtre aracın çekişini düşürüyor egzoz çıkışını zorladıgı için yakıtını 1,5-2 lt arasında artırıyor bunun içindirki bu filtrenin benim aracında fazladan takıldıgını düşünüp iptaline karar kıldım ecu dan dpf fonksiyonu iptali ve chip tuning yapını için Ankarada bu işi yapan işinin ehli booseter firması erhan beyle anlaşıp aracımı bıraktım yapılacak iş 2-3 güünlük yazılım yenileme ve dpfnin boşaltılması aracı bugün yada yarın alacagın işlem yapılırken görseller alacaklar buraya eklerim bu işlemden sonraki degerlendirmelerimi paylaşırım BoostER Performance Bahçekapı Mah. 2502. Sok. No:6 Şaşmaz/ANKARA (Aras Kargo'nun olduğu sokak) Bahçekapı Mah. Şaşmaz Etimesgut Ankara Türkiye