Arama sonuçlarınız

1. alkan.kadir

Adım adım karavan imalatı..

Ynt: Adım adım karavan imalatı.. kolay gelsin takip.

2. alkan.kadir

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! pardon unutmuşum ismim kadir alkan.
  3. alkan.kadir

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 abi süper işçilik ellerine sağlık.

4. alkan.kadir

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! ipekyol mahallesi 2.gazi sokak alkan apt. no:22 ş.urfa arabam için gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler.
  5. alkan.kadir

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 kolay gelsin yeni fotoğraflar bekliyoruz.

6. alkan.kadir

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı richard hammond ve james may i discovery deki programlarını takip ediyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattılar.aslında ben sunucuların çok suçu olduğunu düşünmüyorum ondarda film oyuncusu gibi yönetmenlerin istediğini yapıyorlar sonuçta bbc devlet...

7. alkan.kadir

Malum Siteden Araç Aldık Hurda Çıktı

bence enişteniz arabayı iyi incelememiş çünkü bahsettiğiniz kusurlar en acemi insanların bile fark edebileceği şeyler.hadi eniştenizi geçtim ama bu kadar bariz kusurları ustanın fark edememesine ben ihtimal vermiyorum. bence satıcı ustayla birlikte eniştenizi oyuna getirmiş eniştenizde ustaya...
  8. alkan.kadir

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru ben bu zamana kadar arazi araçlarından pek haz etmeyen bir insan olarak bir anda kendimi defender ilanlarına bakarken buldum, hatta 4 ay önce yeni araba almasaydık şu an almış bile olabilirdim hakikaten virüs gibi bu araç. :) bu arada sormak istediğim...
  9. alkan.kadir

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de hocam öncelikle hoş geldiniz ve yeni aracınız hayırlı olsun.ben yolcu hava yastığı konusuna takıldım ssangyong sitesinde "bizde güvenlik opsiyon değildir" diye reklam yapıyor ama yolcu hava yastığı koymuyor.baktım üst modellerde de yok...

10. alkan.kadir

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) niybelung kardeşim malesef hiçbir organizasyon yok.ama yeterli kişi olursa bir şekilde kendimiz bir şeyler yapabiliriz.

11. alkan.kadir

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları bende şu an motorm4x offroad extreme i indiriyorum finallerde bitmek üzere bol bol oynarım. uaz da çok güzel ve gerçekçi görünüyor. size tavsiyem rapidle partla falan uğraşmayın ben torentten indiriyorum hem daha hızlı hem part derdi yok internet giderse...
  12. alkan.kadir

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor kolay gelsin rengi beyaz seçmeniz çok iyi olmuş o lacivert renk çok sönüktü takip.

13. alkan.kadir

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! teşekkürler tabelacılara bir sorayım ne kadara çıkarıyorlar.
  14. alkan.kadir

Defender 4x4 camper

Ynt: Defender 4x4 camper takip.
  15. alkan.kadir

Hem Arazi Hem şehir içi kullanım için tavsiye

Ynt: Hem Arazi Hem şehir içi kullanım için tavsiye takip.

16. alkan.kadir

Samurai

Ynt: Samurai benim merak ettiğim arka kısmın üzeri çıkarılabiliyor mu?
  17. alkan.kadir

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD bir urfalı olarak böyle bir çalışmada bulunmanız beni çok mutlu etti.malesefki urfa sosyal olarak oldukça zayif bir memleket.en büyük aktivitemiz ocakbaşında kebap yemek. :D konuyu saptırmak gibi olmasın ama eğer urfada doğa sporları konusunda tecrübeli...
  18. alkan.kadir

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj merhaba bende aracıma port bagaj taktırmayı düşünüyorum aklımda olan thule pacific 100 ve mont blanc vista 320 modelleri var. thule da kampanya var pacific 100 +taşıyıcı sistem 1000 tl , mont blanc de iskontolu hemen hemen aynı fiyata. ama okuduğuma göre thule...

19. alkan.kadir

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim. yani çift tente hem sıcaktan hem soğuktan korunmak için daha iyi.
  20. alkan.kadir

aliner katlanır römork karavan

internette gezerken aliner ismindeki bu römorka rastladım tasarımı oldukça basit ama çokta kullanışlı görünüyor içerisinde ocağı mikrodalga fırını buz dolabı var benim çok hoşuma gitti. http://www.youtube.com/watch?v=HODcJceUshs&feature=related

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri