Arama sonuçlarınız

1. D

Suzuki Vitara 2.0 HDI 1998 - 2003

Herkese Selamlar, Suzuki Vitara 2.0 HDI' lere bakıyorum, merak ettiğim konular var. Bu modelin şaseleri de merdiven şase dedikleri tipten öle değil mi? Otomatik şanzumanları mevcut mu? ABS+Airbag+hidrolik direksiyon+Sunroof luları var öle değil mi? 4 kapılı olsun, bağajı büyük olsun yakıtta...

2. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Ben hangisi daha iyidir diye sormadim ki, bole bir parkurda Disco sürücü hatasını daha mi fazla tolere eder diyorum. Yoksa amacım elma armut karşılaştırması degil yanlis anlaşılmasın:)
  3. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Anlıyorum ancak sürüş becerisi daha mı on plana çıkıyor. Ornegin bir Discovery böyle bir parkurda daha fazla hatayı tolere eder gibi geliyor, yanılıyor muyum?

4. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi http://img214.imageshack.us/img214/2676/maselspoort4x4049.jpg http://img707.imageshack.us/img707/6412/maselspoort4x4045.jpg Yukarıdaki linklerdeki resimlerde Foresterların resimleri hakkındaki düşünceleriniz nedir?
  5. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi http://img137.imageshack.us/img137/3817/maselspoort4x4050.jpg http://img214.imageshack.us/img214/2676/maselspoort4x4049.jpg bu linklerdeki resimlerde Foresterların yaptığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

6. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Subarunun kataloğunda yakıt değerlerine baktım, yaptığım hesaba göre şehir içinde asgari de 44 kr yakmakta.(LPG' li) sizin vermiş olduğunuz değerlerden epey farklı. Kaçırdığım bir nokta mı var? LPG için 0,7 ile hesapladım. X-trail bir jeep midir, low range var mı? Xtrail in...

7. D

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Yurtdışından ucuza getirilemez mi? Örneğin Gürcistan' dan..
  8. D

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero bildiğim kadarıyla 12,7 katalog verisiydi ancak 16 litre var mı hakkaten kadar?
  9. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Anladığım kadarıyla bir freelanderla hafifde olsa off road a girmektense Subaru hafif hatta biraz üzerinde offroad a girebilmektedir, doğru mu? Peki ikinci elinin satış hızı nasıldır. Oldu ki elimden çıkarmak istedim, Freelander a göre daha mı zordur? İkinci el satış hızı...

10. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Peki en son çıkan kasasını saymazsak hangi model yılını tavsiye edersiniz? Youtube ta izlediğim bazı videolar var hakkaten zor parkularlarda boy gösteriyorlar, Forester için aşılabilecek en sert parkur için rica etsem örnek link paylaşabilir misiniz? Böylece ne derece...

11. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Anlıyorum, ancak anlamadığım Land Rover gibi bir markanın modeli olan bir aracın iki taşıtı karşılaştırırken hiç beğeni yorumu yapılmaması. Burdan Subaru ile karşılaştırma yapılamayacağı sonucunu mu çıkarmayalım:) Burada Subaru nun Turbosu için LPG uygulaması yapılıyor ve...
  12. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Freelander td4 2001 ve sonrası kullanan arkadaslarımızın konuyla ilgili yorumlarını bekliyorum, ilgi gösterirseniz cok sevinirim

13. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Anladığım kadarıyla freelanderların hiç destekçi yok. Kimse karşı bir fikirle gelmedi. Freelanderlar için forumda yazılanlar genel geçer mi kabul etmeliyiz?
  14. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Anlıyorum, forumdan takip ettiğim kadarıyla, 80 bin km' de subap ayarlarının yapılması, çelik subaplarla değiştirilmesine ilişkin çok farklı ama genel olarak yüksek rakamlardan bahsediliyor. Sizin tecrübeleriniz nasıl oldu?
  15. D

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi ilginiz için teşekkür ederim, tecrübe etme şansım olmadı ancak subaru nun parçasinin pahalı oldugunu ve ikinci elinin yavaş oldugunu okudum. Diğer taraftan hakikaten forester icin sorun çıkarmaz diye bilinmekte. Fakat okudugum kadarıyla LPG takıldıktan ve belli bir km...

16. D

4x4 araç seçimi

Merhabalar, öncelikle belirtmeliyim ki foruma yeni katıldım. Daha önce 4x4 aracım olmadı. Uzun zamandır araştırıyorum. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle merak ettiğim 2001,2002,2003 model 3k olsun veya 4k olsun freelander TD4 veya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri