Arama sonuçlarınız

1. ismer

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Kıymetli dostlar. Misi kamp açılışına gösterdiğiniz ilgiye sonsuz teşekkürler.Şu an itibariyle lütfen kayıt yaptırmayınız.68 ünite 160 kişi kayıt yaptırmış gözüküyor ve kamp kapasitesinin üzerine çıkmış durumdayız. Hafta başında yapacağımız düzenlemeye...

2. ismer

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 17.10.2013 tarihine kadar Misi Kamp açılışına kayıt yaptıran kamp karavan sevdalıları ekte gösterilmiştir.Sayın medaratörümüzün listede yapacağı düzenlemeye teşekkür ederiz.
  3. ismer

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Hüseyin bey hassasiyetinize teşekkür ederiz.Bayram sonunda yerleştirme için çalışmalar yapılacaktır.Kamp yerinde normal zamanlar için ünitelere takribi 50 m2 lik yer bölünmüş durumda .Açılışta bu yerlerde ve bölünmemiş alanlarda yapılacak çalışma ile...

4. ismer

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Arkadaşlar merhaba .Misi Kamp açılışına katılmak için bugün saat 13.00 kadar kayıt yaptıran arkadaşları ekli dosyada bulabilirsiniz.Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutkarım.Sağlıklı, huzurlu, gönlünüzce yaşayabileceğiniz bir bayram olsun.
  5. ismer

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Sayın İnsel hoş geldiniz. Pazar günü kamp yerine uğrayacağım. Kamp yerinde Rüstem arkadaşımız size yardımcı olacaktır.İyi istirahatler.

6. ismer

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Metin hocaya Allahtan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun.Aile bireylerinin ve sevenlerin başı sağ olsun.

7. ismer

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 27 ekim Misi kamp açılışına katılacaklar. 18-Atınç Çoltu 1 kişi motokaravan elektrik almayacak Bursa KKD. BURSA 19-Tanver Yücel 2 kişi motokaravan Elk. Alacak . Bursa KKD. BURSA 20-Işıl Kırıkyapan 2...
  8. ismer

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Sevgili kamp ve karavan dostları merhaba .Konuyu açarken ileri günlerde programla ilgili bilgiyi ileride ki günlerde vereceğimizi bildirmiştik. Tüm arkadaşların görüşlerini saygı ile karşılıyoruz. 20-23 nisan 2012 deki açılışdan daha görkemli bir...
  9. ismer

Sevgili Kampçı Dostlar Bursa AS televizyonu programının arkasından 01.10.2013 tarihli Hürriyet gazetesi 15. sayfasında da bizleri sevindiren ve gururlandıran bir haber çıktı.Ekte o haberi okuyacaksınız. Güzel habere ilave çok daha güzeli yıllardır uğraş verdiğimiz Nilüfer Belediyesi Misi Kamp...

10. ismer

Bursa'dan Haberler

Sevgili Kapm ve karavancı dostlar Nilüfer belediyesi Misi kamp alanı tamamlanmak üzere.17.temmuz 2013 de Nilüfer Belediyesinde yaptığımız toplantıda derneğimiz ve kamp karavan ailesi adına olumlu görüşler aldık. Görüşmelerin neticeleri netleştiğinde sizlerle paylaşacağız. Şimdilik dernek...

11. ismer

Misi Kamp

Sevgili kampçılar ve Karavancılar Nilifer belediyesi Basın yayın ve halkla ilişkiler md. de yaptığımız görüşme de 06-14 ağustos 2013 tarihinde Polonya’daki FICC.rally de Misi kampın tanıtımı için Nilüfer Belediyesinin hazırlayacağı bröşüre Fotoğraf çekimi için Karavancı arkadaşları 21 Temmuz...
  12. ismer

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

İ.ErdinçBağcıgil 2 kişi Cumartesi gün Tekin Urunlu 2 kişi katılıyorlar.

13. ismer

Erdek Sihirli Bahçe Kamping

Ynt: Erdek Sihirli Bahçe Kamping Kampçılara hayırlı uğurlu olsun. İşletme sahiplerine kolaylıklar ve bol kazançlar dilerim.Kamp yerinin bulunduğu yerin adres ,telefon ve mail leri konusunda bilgi verirseniz tanıdıklarımıza ve kampçı arkadaşlarımıza bilgi aktarımımız daha kolay olur. Güneşli ve...
  14. ismer

Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)

Ynt: Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010) Arkadaşlar Teşekkür ederim tüm dostlar sağ olsun.Aydın'dan ve Başoğlu'ndan Bir kaç kare daha var ama karanlık olduğu için koymadım. Atölyesine uğradığımda uğradığımda daha detaylı çekerek...
  15. ismer

Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)

Ynt: Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010) Arkadaşlar fuar fotoğraflarını ayıklarken bir akrabamın ölüm haberi neticesi İzmir e gittim.diğer fotoğraflardan da gönderiyorum.Bursa da Fuar alanında bu yıl firmalar bana göre çok...

16. ismer

Arkadaşlar bugünBursa 'da açılan fuarda bir hayli kalabalık ziyaretçi gurubu var. Hafta sonu tahminim çok kalabalık olacak. Kamp malzemeleri,Av malzemeleri özellikle silahlar(benim merakım olmadığından fazla ilgilenmedim. )bir hayli fazla.İmaj karavan Aydın Kestane motokaravanları ile Engin...
  17. ismer

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,Ben Erdinç Bağcıgil 1939 yılında İstanbul'da doğdum Uzun bir iş hayatı sonunda emekliliği yaşamaya başladım.Halen Bursa da oturmaktayım. Bursa' da Kampçılar içerisinde 71 senelik ömürle her halde yaşlılar sınıfında ilk 10 içerisine girerim gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri