Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,259

ismer

Ana Kamp
Yer
istambul/üsküdar
Arkadaşlar bugünBursa 'da açılan fuarda bir hayli kalabalık ziyaretçi gurubu var. Hafta sonu tahminim çok kalabalık olacak. Kamp malzemeleri,Av malzemeleri özellikle silahlar(benim merakım olmadığından fazla ilgilenmedim. )bir hayli fazla.İmaj karavan Aydın Kestane motokaravanları ile Engin Başoğlu Caretta mini karavanları ile bizlerde, bu sektörde Avrupa üretimle yarış ederiz diyorlar.Aydın Kardeş bu yıl Yedek parça koymamış, koysa idi daha iyi ve faydalı olurdu diye düşünüyorum.
Her iki firmayada emekleri ve titizlikleri için teşekkür ederim.Ellerine yüreklerine sağlık. ÖTV.yi yüksek tutarak ve Alternatif turizm listelerine Kamp Karavan turizmini bile katmayarak sektörün önünü tıkayanlar utansın diyelim.
Saygı ve Sevgiler.
Erdinç Bağcıgil

doga av fuarı 2010 001.jpg

Etiketler
Ynt: Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)

Arkadaşlar fuar fotoğraflarını ayıklarken bir akrabamın ölüm haberi neticesi İzmir e gittim.diğer fotoğraflardan da gönderiyorum.Bursa da Fuar alanında bu yıl firmalar bana göre çok sıkıştırılmış,önümüzdeki yıllarda rahat gezilecek bir ortam ziyaretçilere daha fazla keyf verir diye düşünüyorum.
Erdinç Bağcıgil

doga av fuarı 2010 005.jpg

doga av fuarı 2010 004.jpg

doga av fuarı 2010 006.jpg

doga av fuarı 2010 002.jpg

Ynt: Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)

bsaınız sagolsun : (

Sayın Bağcıgil, başınız sağolsun..
Fotoğraf paylaşımınız için de sağolun. Aydın Kestane'nin çalışmalarından başka kareler de varsa bekleriz.

Cavid Sezen

Başınız sağolsun,allah geride kalanlara sabırlar versin.

Arkadaşlar Teşekkür ederim tüm dostlar sağ olsun.Aydın'dan ve Başoğlu'ndan Bir kaç kare daha var ama karanlık olduğu için koymadım. Atölyesine uğradığımda uğradığımda daha detaylı çekerek yollarım.Selam ve sevgiler
Erdinç Bağcıgil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR