Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Orjinal yükseltmemi kullandınız...Bu araçlardan 2003 limited olanını kullanma fırsatım olmuştu...Hatta sahibi satacaktı,bir niyetlendim,araç orj.165000 de idi..Sessizliği ve malzeme kalitesi çok hoştu...Bence tek eksiği tavan...

2. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Sanırım en üstteki platform ocak kısmı...Alttaki ızgara tel kısmıyla yer değiştirince mangal oluyor..Pratik ve kullanışlı...Katlanıyor da herhalde...O dahada iyi....
  3. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Hasan bey ben de zaten tam hard dan bahsetmiyorum...Senin de dediğin gibi 2 karış(40-50 cm)su olur en fazla....Zaten boğazınakadar çamura girip çıktıktan sonra zarar görmemesi imkansız...Nekadar çok teşkilat okadar çok müşkilat ;D ;D ;D...

4. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Kamereman tam alamamış ama sanırım neredeyse tavana yakın gömülmüş...
  5. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Sizin araçta modifiye var mı acaba...Ayrıca 2004 ve üzeri modelleri tavsiye ediliyor....Ne düşünüyorsunuz bu konuda...

6. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar http://www.youtube.com/watch?v=qRqJ5ggewNY&feature=fvwrel

7. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Bu arada henüz 2.7 crd aracına sahip değilim...İki aracım var ikiside arazi aracı değil amacım ya birini G.C ye çevirmek yada 50-60 binliraya kıyıp üçüncü aracı yapmak...Duygusallık ölçüsün de tabii ki....Youtube da örnek videolar var...
  8. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar İlginize teşekkürler...Amacım severek takip ettiğim bu aracın geniş araştırmalar ve fikirlerle nasıl iyibir offroad aracı yapılır öğrenmek ve tabii ki kendi aracımı yapıp sizlerle kademe kademe paylaşmak...
  9. dr.hunter

Nacizane bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim...Formda bu aracın modifiyesine rastlayamadım.3.0 crd sinin hazırlanışını takip etmiştim....Ancak ikinci el fiyatı itibariyle 2.7 nin ulaşılabilirliği,işçilik ve malzeme kalitesi olarak (tamamen şahsi fikrim)3.0 dan...

10. dr.hunter

Rc Landrover Araçlar

Ynt: Rc Landrover Araçlar Gerçeğine ağzımızın suyu akarken bunları görmemiz hiç iyi olmadı....İnsanın maket adam olup içine giresi geliyor....

11. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Merhabalar....daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz...Tüp nekadar gidiyor,fiyatı,ocak olarak kullanabiliyormuyuz...Selamalar...
  12. dr.hunter

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI Araziye girmeyecekse,giremeyecekse benim gözümde sıfırdır..Yurt dışında ulaşılabilirliği kolay...Ülkemizde vergiye ve bandrolüne verilen paralarla mükemmel bir arazi aracı hazırlanır...Tamamen duygusal nedenler ön plana çıkıyor...Şahsi fikrim rubicon alıp orjinal mopar ile...

13. dr.hunter

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Hayırlı uğurlu olsun...Selamlar...
  14. dr.hunter

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Güle güle kullanın...Aracınız çok güzel olmuş...Acaba pikaplara portal aks uygulanabilir mi.....Selamalar...
  15. dr.hunter

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları Hayırlı uğurlu olsun...Çok güzel bir seçim yapmışsınız....

16. dr.hunter

DUSTER 4*4 3 TEKER DE

Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE Evet aynı şeyleri savunuyoruz....Yani bazı şeyler vardır bilinir ama pek dile getirilmez...Zaten her araç sahibi eğer kullanıyorsa aracının neler yapıp neler yapamayacağını biraz olsun bilir....Tabii ki portal akslı dif.kilitli bir araç diğerlerinden bir adım...
  17. dr.hunter

DUSTER 4*4 3 TEKER DE

Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE Offroad işinin sınırı yoktur...Zira doğanın sınırı yoktur...Bence 4 bacaklı canlı kanlı bir eşekle yapılsa bile offroadın tadı başkadır...Kim hangi araçla yaparsa yapar...Herkes boyunun ölçüsünü arazide kendisi alır...Ancak kimsenin hevesini kırmamalıyız...Yoksa...
  18. dr.hunter

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Piknik masasını çok beğendim...Plastiklerinden sağlam gibi görünüyor....

19. dr.hunter

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Gerçekten insanı heyecanlandırıyor ve hayal alemine dalıveriyorsunuz....
  20. dr.hunter

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Allah kolaylıklar versin..Bu işler çok zor.....Umarım projenizi tamamlarsınız....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri