YENİ YOL KRALI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,212

Etiketler
Ynt: YENİ YOL KRALI

Bende sipariş verdim çooook sıra varmış 180 ay sonrasına gün verdiler,olsun acelem yok beklerim dedim bende ;D ;D ;D ;D

bi kaç yeni resim

11_j_gch_photo_ext_01.jpg

11_j_gch_photo_ext_06.jpg

11_j_gch_photo_ext_08.jpg

11_j_gch_photo_ext_09.jpg

11_j_gch_photo_ext_30.jpg

Arkadaşlar dün aracı yakından inceleme ve binme fırsatı buldum overland modeline 3 saate yakın inceldim aracı ren griydi ama uzaklaşınca yeşil oluyor yanar döner bi renkti ici bej panoramik tavan inanılmaz bi arac ne x5 ne Q7 bence yanına yaklaşamaz bir cherokee ci olarak alana kadar hayellerimi süsleyecek bi arac 95.800 euro overland 20 jant modeli limited modeli 85.700 euro 18 jant o deri koltuklar o işcilik gül ağacı kaplamalar cok güzel benim nacizane fikrim tabi saygılar

Sanırım ben artık iyice yaşlanıyorum.. Tüm içtenliğimle, ne fiyat ne başka bir nedene bağlı olmaksızın (yani kedi ciğer durumundan tamamen uzakta bir duygu ile) 2000 yılından sonra üretilen hiç bir marka aracın hiç bir modelini beğenmiyorum (beğenemiyorum) bu yeni jenerasyon çizgiler bana "uzay 1999" u çağrıştırıyor ve benim "araba ya da jeep" diyince anladığım şeylerle hiç bir şekilde örtüşmüyor.. Dediğim gibi ya yaşlandım ya da ben çağ dışı takıntılara sahibi..:=))

Araziye girmeyecekse,giremeyecekse benim gözümde sıfırdır..Yurt dışında ulaşılabilirliği kolay...Ülkemizde vergiye ve bandrolüne verilen paralarla mükemmel bir arazi aracı hazırlanır...Tamamen duygusal nedenler ön plana çıkıyor...Şahsi fikrim rubicon alıp orjinal mopar ile offroad a hazırlamak...Selamalar...

İzlemeyen arkadaşlar için bu tanıtım kaçmaz :

http://www.youtube.com/watch?v=48n8uCJLX4U
2012-jeep-grand-cherokee-srt8-opt.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR