Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

motosiklet taşıma, yardım...

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Murat beyin resmindeki düzenek 750 kg. yi geçer gibime geliyor...Zaten römork neredeyse 300-400 kg.civarı...Benim aracımda çekidemiri mevcut ve ruhsatta-çeki kancalı-ibaresi mevcut.Römork yüklü iken 750 kg.yi geçmiyorsa dingiline bakılmaksızın arkada çeken...

2. dr.hunter

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Cevap yazma zahmetine katlanan bütün arkadaşlara teşekkürler...Şeçenekler güzel...Ancak arazide karanlıkta denemek lazım...Birde cepte rahat taşınacak boyutta olmalı....Yurtdışında örnekleri var ancak ulaşmak mesele...Bütün doğa severlere selam...
  3. dr.hunter

unimok 406 doka

Ynt: unimok 406 doka Tekkelimeyle harika...

4. dr.hunter

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Deniz altında kullanmayacağım...Ancak havada ve karada işimi görmesi gerekir...Özellikle arazide gezmeyi,yürümeyi.kamp yapmayı çok seviyorum...Aslında bu iş için extrem bir fener gerekmez ancak özel merakım var....Gece karanlıkta bir tepeden uzaklara...
  5. dr.hunter

satılık amarok

Ynt: satılık amarok Acaba umduklarını bulamadılarmı?Aslında banada cazip gelmişti....

6. dr.hunter

Kamp Ocakları

Ynt: Kamp Ocakları Ülkemizde özellikle benim bulunduğum bölgede anız yakma çok fazla..İnanın okadar çok kızıyorum bu işe...Cahil vatandaş anızı yakarken kendi mahsülünün verimini etkileyecek mikroorganizmaları,hayvan yumurtalarını vs.de yaktığını bilmiyor...Yada umursamıyor...Ağır yaptırımları...

7. dr.hunter

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Hayırlı olsun...Darısı tüm karavan sevdalılarının başına....
  8. dr.hunter

Merhabalar...Piyasada bulabileceğim pillerle veya koloy bulunan bataryalarla çalışan ışığı çok dağıtmadan enaz 500 metre götürebilen bir fener arıyorum...Bilen veya tavsiyesi olan olursa sevinirim...Selamlar...
  9. dr.hunter

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem Hayırlı olsun...Merakla bekliyoruz...

10. dr.hunter

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Tebrikler imalat çok güzel gidiyor....Merakla takipteyim...Selamlar...

11. dr.hunter

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Hayırlı olsun.Yeni bir takip....Selamlar...
  12. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Mükemmel...Cep ocağı desek doğru olur.....

13. dr.hunter

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Çift tekerlekli römork için ayrıca ruhsat gerek miyormu acaba?
  14. dr.hunter

Mercedes ZETROS Tanıtım Filmi....

Ynt: Mercedes ZETROS Tanıtım Filmi.... Mercedes gene yapmış...
  15. dr.hunter

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... kısa mesafede belki ama bana güvenilir gelmiyor..belki şöyle olabilir

16. dr.hunter

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Kesin ve güvenli çözüm,trailer,,,,Ancak pratiklik açısından çeki demirine entegre ışıklandırmalı,plakakı aparat...Sorun şu :ruhsata işlenmiş çeki demirine ayrıca bir aparat eklemek yasal sorun çıkarırmı?ve çeki demiri bağlantıları bu yükü taşıyabilir mi?
  17. dr.hunter

Motor Karavan İçin Hangi Scooter...

Ynt: Motor Karavan İçin Hangi Scooter... Cavit bey bu günlerde bu diblasi ye taktım...Tam yazacaktım ki sizinkini gördüm,tabiricaizse ağzımdan aldınız...Bu cihazı temin edebilir miyiz acaba?Selamlar...
  18. dr.hunter

Herkese merhabalar...Havalar ısındıkça içimdeki tutkuda ısınıyor..Önümüzdeki aylarda almayı planladığım (yamaha wr125r) motosikleti kangoo aracımın arkasında ruhsata işlenmiş çeki kancasına ekleyeceğim bir ekipmanla taşımam teknik ve yasal olarak mümkün olabilirmi?Motosiklet 135 kg...

19. dr.hunter

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası katılıyorum...Ama kaportasında jeep yazan bir araca gene jeep yetkili servisi bakmalı...Bana kalsa mercedes 270 motoruyla ilgili motor problemlerini mercedescilere yaptırırım...Örneğin nissan da kullanılmaya başlanan dci motor renaultundur...şimdi adam...
  20. dr.hunter

fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin Arazi camperi olarak uygundur...Kullanan abilerimiz daha geniş bilgi vereceklerdir...Benim de aklımın bir köşesindeki projedir..Ancak resmi prosedürler ve 2+1 olması ertelememe sebep oluyor.Turbo dizeli tercihimdir...Selamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri