Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )
Sayin Aka Bu güzel Kareler icin cok tesekkürler,Bizde tekrar Karadeniz anilarini canlandirdiniz.Yeni Motorkaravaninizi Saglikli ve Güzel geziler de kullaniniz.
Selamlar.
Ynt: Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl)
Merhaba Halil bey cok güzel bir paylasim,Laleler Ülkesini baska bir acidan gezdirdiniz :) Hersey gönlünüzce olsun.
Türkiyeye dönmeden önce iyice bir düsünün;)
Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk"
Cok Güzel biz de bununla yetiniriz,Gerisini bekleriz :) Tesekürler cok güzel kareler.
Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle
Ynt: 'egeli' 2012
Emeginize Saglik ,Yurdumuzun bu güzel Kösesinide güzel bir sunumla ve Fotograflarla Anlattiniz ve Tanitdiniz cok Tesekkürler.
Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...
Alper bey paylasim icin cok tesekkürler,Gitmedigimiz bie ülkeyi sayenizde geziyoruz.Romanyanin Tarihi ve Dogasinin güzel oldugunu hep duymustum.Fotograflarda göründügü gibi Güzel bir ülke.
Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Bütün Gezenbilir Ailesinin 30 Agustos Zafer Bayramini Kutlatim,Arkadaslar böyle Günler de Cocuklarimiza Hediyeler verelimki Unutturulmaya calisan Günleri unutmasinlar.
Ynt: Uçmakdere de,Uçmak
Paylasim icin cok tesekkürler,Güzel bir Hafta sonu,Ucmak degisik bir duygudur Herhalde.Bu ucuslarin lisansli kisiler tarafindan yaptirilmasida güzel bir sey.
Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)
paylasim icin cok tesekkürler,Kapodakyada Insan degisik bir Dünyaya giriyor.
Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça
Merhaba Hasmet bey,Kapimiz Türkiyeden gelen dostlarimiza devamli acik, geldiginizde bir Alo derseniz Bir kac gün gecirebiliriz. :)
Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça
Merhaba Hasmet bey,Hadi hayirlisi olsun ilk geziden sonrasi kendiliginden gelir artik.Türkiyenin güzel bir kösesini tanitdiginiz icin cok tesekkürler.
Yeni Karavaninizla Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
Ynt: Bursa Orhaneli Sadağı Kanyonu gezimiz
Paylasim icin cok tesekkürler,sayenizde Türkiyenin güzel bir yerini tanimis olduk.
Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk"
Sirin Ailesine Emekleri icin cok tesekkürler.Harika bir paylasim ve siz de Harikasiniz.Bizde Esimle hic teredüt edmeden yola cikariz, heryerde kaliriz.Her sey gönlünüzce olsun.
Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg
Merhaba Ferhat bey,Müsadenizle,Affiniza siginarak Rusyada bulunan Kamp yerlerini ilerde gidecek Arkadaslar icin buraya buraya yükleyeyim.http://www.camping.info/russland/zentralrussland/moskau/campingplaetze
Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...
Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle,her sey gönlünüzce olsun.Bilmem isinize yararmi Brosev de bir Kamping var. http://www.eurocampings.de/de/europa/rum%E4nien/complex-camping-darste-117084/
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012
Merhaba Yetim Ailesi, Su an itibari ile gezi anilarinizi okuyup birtirdim,gerisini rahatlikla takip edebilirim artik.Bu güzel eseriniz icin cok tesekkürler.Türkiye cikisli Arkadaslarimizin ihtiyaclarini karsiliyacak dercede güzel bir calisma.
Yeni Genc...
Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg
Harikasiniz Ferhat bey,Yillardir düsündügüm ve izin azligindan gerceklestiremedigim bir gezi ve sizin sayenizde biraz tecrübe sahibi oldum.Fotograflar ve anlatim icin cok güzel tesekkürler.
Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012
Cok güzel bir paylasim,Doga,Cicekler Paylasila bilen nese ve güzellikler.Daha ne lazim.Saglikli ve güzel geziler dilegiyle. :)