Arama sonuçlarınız

1. gezgör

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Ynt: Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka ) Sayin Aka Bu güzel Kareler icin cok tesekkürler,Bizde tekrar Karadeniz anilarini canlandirdiniz.Yeni Motorkaravaninizi Saglikli ve Güzel geziler de kullaniniz. Selamlar.

2. gezgör

Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl)

Ynt: Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl) Merhaba Halil bey cok güzel bir paylasim,Laleler Ülkesini baska bir acidan gezdirdiniz :) Hersey gönlünüzce olsun. Türkiyeye dönmeden önce iyice bir düsünün;) Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  3. gezgör

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Cok Güzel biz de bununla yetiniriz,Gerisini bekleriz :) Tesekürler cok güzel kareler. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle

4. gezgör

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Emeginize Saglik ,Yurdumuzun bu güzel Kösesinide güzel bir sunumla ve Fotograflarla Anlattiniz ve Tanitdiniz cok Tesekkürler. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  5. gezgör

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Alper bey paylasim icin cok tesekkürler,Gitmedigimiz bie ülkeyi sayenizde geziyoruz.Romanyanin Tarihi ve Dogasinin güzel oldugunu hep duymustum.Fotograflarda göründügü gibi Güzel bir ülke. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

6. gezgör

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Bütün Gezenbilir Ailesinin 30 Agustos Zafer Bayramini Kutlatim,Arkadaslar böyle Günler de Cocuklarimiza Hediyeler verelimki Unutturulmaya calisan Günleri unutmasinlar. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

7. gezgör

Uçmakdere de,Uçmak

Ynt: Uçmakdere de,Uçmak Paylasim icin cok tesekkürler,Güzel bir Hafta sonu,Ucmak degisik bir duygudur Herhalde.Bu ucuslarin lisansli kisiler tarafindan yaptirilmasida güzel bir sey. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  8. gezgör

Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) paylasim icin cok tesekkürler,Kapodakyada Insan degisik bir Dünyaya giriyor. Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
  9. gezgör

Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi.

Ynt: Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi. Paylasim icin cok tesekkürler,Gezilerinizin devamini dileriz.

10. gezgör

Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça

Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça Merhaba Hasmet bey,Kapimiz Türkiyeden gelen dostlarimiza devamli acik, geldiginizde bir Alo derseniz Bir kac gün gecirebiliriz. :)

11. gezgör

Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça

Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça Merhaba Hasmet bey,Hadi hayirlisi olsun ilk geziden sonrasi kendiliginden gelir artik.Türkiyenin güzel bir kösesini tanitdiginiz icin cok tesekkürler. Yeni Karavaninizla Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  12. gezgör

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Cok tesekkürler,Ülker hanim ve Yavuz bey.Bizlere Adim adim Türkiyeyi tanitiyorsunuz. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

13. gezgör

Bursa Orhaneli Sadağı Kanyonu gezimiz

Ynt: Bursa Orhaneli Sadağı Kanyonu gezimiz Paylasim icin cok tesekkürler,sayenizde Türkiyenin güzel bir yerini tanimis olduk. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  14. gezgör

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Sirin Ailesine Emekleri icin cok tesekkürler.Harika bir paylasim ve siz de Harikasiniz.Bizde Esimle hic teredüt edmeden yola cikariz, heryerde kaliriz.Her sey gönlünüzce olsun. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
  15. gezgör

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Merhaba Ferhat bey,Müsadenizle,Affiniza siginarak Rusyada bulunan Kamp yerlerini ilerde gidecek Arkadaslar icin buraya buraya yükleyeyim.http://www.camping.info/russland/zentralrussland/moskau/campingplaetze

16. gezgör

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle,her sey gönlünüzce olsun.Bilmem isinize yararmi Brosev de bir Kamping var. http://www.eurocampings.de/de/europa/rum%E4nien/complex-camping-darste-117084/
  17. gezgör

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Merhaba Yetim Ailesi, Su an itibari ile gezi anilarinizi okuyup birtirdim,gerisini rahatlikla takip edebilirim artik.Bu güzel eseriniz icin cok tesekkürler.Türkiye cikisli Arkadaslarimizin ihtiyaclarini karsiliyacak dercede güzel bir calisma. Yeni Genc...
  18. gezgör

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Harikasiniz Ferhat bey,Yillardir düsündügüm ve izin azligindan gerceklestiremedigim bir gezi ve sizin sayenizde biraz tecrübe sahibi oldum.Fotograflar ve anlatim icin cok güzel tesekkürler. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

19. gezgör

Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012 Cok güzel bir paylasim,Doga,Cicekler Paylasila bilen nese ve güzellikler.Daha ne lazim.Saglikli ve güzel geziler dilegiyle. :)
  20. gezgör

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Merhabalar Gezimizin Saglikli ve güzel gecmesini diliyorum,Ilginc bir güzeragah merakla devamini bekliyoruz. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri