Arama sonuçlarınız

1. gezgör

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Merhabalar,cok güzel bir Gezi anlatimi. Emeginize Saglik.Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.

2. gezgör

2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı

Ynt: 2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı Merhabalar, ben gecen Ay Konya altinda 06 plaki Karavan gördüm,Ayni Karavani Yazinda görmüstüm.Antalyada Yazin beach Park da kaliyorum, 24 Saati 10 Tl. Tuvaletler de var,Güvenlik de var.Cakirlar tarafina dogru giderseniz...
  3. gezgör

29 Ekim Kutlaması

Ynt: 29 Ekim Kutlaması Bayramlarimizi kutlamak günden güne zorlassada, Cumhuriyet Bayramimiz bütün Türkiyeye kutlu olsun.

4. gezgör

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Harika Fotograflar,güzel anlatim.Emeginize saglik. Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.
  5. gezgör

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhaba Hüseyin bey,bir kac tane alirsak biraz daha düsürebiliriz.Nasil olsa uzak degiliz ;). Selamlar.

6. gezgör

Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler

Ynt: Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler Merhabalar,site acilmiyor,tekrar deniyorum- http://www.bitkiselhaber.com/idrar-ile-diskiyi-ayiran-klozet-_h75746.html

7. gezgör

Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler

Ynt: Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler Merhabalar,Gelismis Ülkeler bu konuda baya yol kat ettiler,http://www.bitkiselhaber.com/idrar-ile-diskiyi-ayiran-klozet-_h75746.html ...
  8. gezgör

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Merhabalar, güzel bir baslik. bizim Karavanciliga baslayisimiz da bir karar verme asamasiydi,Büyük KIzim 6 yasinda ve 2 kizimda Dünyaya gelme asamasindaydi. Türkiyede ev acmakmi yoksa,Tatil yapabilmekmi, Tatil yapabilmek Türkiyeye gelince zor...
  9. gezgör

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre Ibrahim bey, paylasiminiz icin cok tesekkürler harika bir gezi Rotasi ve Fotografla süslenmis bir anlatim.Güzel ve SAglikli geziler dilegiyle.

10. gezgör

Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Das schweizweit grösste gebäudeintegrierte Photovoltaik-System produziert mehr Energie, als das Gebäude verbraucht. Bild Umwelt Arena Haustechnik – Statt mit einer herkömmlichen Kältemaschine wird die Umwelt Arena im Sommer mit Hilfe von Sonnenwärme...

11. gezgör

Portatif Solar Güç Ünitesi mi Yapsak?

Ynt: Portatif Solar Güç Ünitesi Mi Yapsak? Merhabalar, Günes Enerjisini kullanmada Isvicrede yeni bir Teknik deneniyor,Yazin Günes Enerjisini sogutup kisin da Evinin isinmasini sagliyorlar,ilginc bir proje.Daha deneme asamasinda. Haber Almanca bilmiyorum tercüme edilebilirmi. >:(...
  12. gezgör

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Yazdiginiz sekilde Tuvaletler var fakat islem ayni bir sekilde elinize alacaksiniz ;) ha Kaseti bosaltmissiniz ha Keseyi, birde Türkiye gibi gelismekte olan Ülkelerde Insanlar cöpten gecimini sagliyorlar ,bu kese patladigi zaman bütün cöpleri...

13. gezgör

Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın

Ynt: Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın Allah arkda kalanlarina sabir versin. Laskalsmis bir sistemde bunlarin alacagi ceza devede kulak kalir. Yillar önce Ayavalikta kaldigim Kampingin icmis ve Esini dövüyordu elinden aldim JandarmYi cagirdik gelmedi ve gecenin...
  14. gezgör

Avrupa'dan Türkiye'ye Ilk Defa Karavanla...

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Merhaba Süleyman bey, Karavanda kaliniyor ve Elektirikte veriliyor,fakat sezon ne zamana kadar onu bilmiyorum sormakta fayda var ,biz Yazin gitmistik sorun yoktu. Sardinyaya Sonbaharda gitmistik yoktu bizide yukariya cikardilar. Selamlar
  15. gezgör

Pamucak Da Sahte Tamirci

Merhaba Arkadaslar, 1,5 yildir Dünya Turuna cikan Isvicreli Arkadsimizla Yazin Büyük bir tesadüf eseri Saroz Körfezinde Bolayir Köyü sahilinde Karsilastik,O kadar cok sevindikki birbirimizi gördügümüze anlatamam. Irana gecemedikleri ve Türkiyedeki süreleri bitdigi icin Yunanistana...

16. gezgör

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Merhaba Süleyman bey , Size iyi tatiller dilegiyle,Anconada sorun Kamping an board varmi diye o zaman Kamara almak zorunda kalmazsiniz. Selamlar.
  17. gezgör

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan bey ,Basiniz sagolsun,Allah yattigi yeri Cennet eylesin.
  18. gezgör

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Merhaba Sülayman bey, Isvicrenin neresindesiniz? Ben Herisau dayim. Biz 2 hafta önce Türkiyeden döndük, Yollarda hic bir sorun yok,Avusturya,Macaristan, Sirbistan;Bulgaristani gectik Trafik yogunluguda yoktu.Bulgaristanda Tir Parklarinda 5 euro...

19. gezgör

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Melih bey size katiliyorum, biz gezerken kaldigimz yerlerde Gencler araclariyla gelip bizim Karavanin yaninda yatiyorlar. Sabahda kalkip Kahvalti yapip gidiyorlar.Böylece bütce fazla zorlanmiyor.Sehir merkezine yakin Parklar dediginiz gibi ucuz ve gezerek merkeze...
  20. gezgör

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Merhabalar Güzargahiniz cok güzel , Arac kiralarsaniz daha rahat gezersiniz. Milano, Venedik, Verona, Garda Gölü oradan Cinqa terrra da aracinizi ilk Köye Park edin. Günü birlik Tren bileti alin Günler uzun oldugu icin rahatlikla endi mindi yapip bu Köyleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri