Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti. Prafa.. hayırlı uğurlu olsun Çoktandır forum a katılmıyorum.. bi bakıp çıkıyorum.. bende de Vitara hevesi vardı.. olmadı.. ille otomatik hevesine gittik.. bende hem Suzuki olsun dedim , hem otomatik olsun .. hemde yüksek olsun dağ taş çıkabilsin dedim...

2. zirvelerin sesi

Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık

Ynt: Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık ben şarap pek sevlmiyorum.. ama Şirincenin meyve şarapları olunca iş degişiyor.. önümüzdeki günlerde güzel bir hava ve müsait bir haftasonu yakalarsam Birgi düşünüyorum.. Gerçi Birgiye epey gitmişligim var.. bu sefer sabah erkenden gidip...
  3. zirvelerin sesi

Ynt: Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık Yanıtınız için teşekkür ederim.. Pazar günü Çocuklarıda alıp yola çıktım.. Egekent4 Ayrancılar çıkışı Türkmen köyü içinden Mısır tarlaları arasından önce Oğlananası ardından Menderes in içinden çatalca istikametinden gezerek gittik.. Efemçukuru...

4. zirvelerin sesi

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Karavan sevdasına kapılmış vede hiç tecrübesi olmayan biri olarak yazınızı ilgi ile okudum.. teşekkürler.....
  5. zirvelerin sesi

Ynt: Kavacık Şelale İlk Yürüyüşü Yaptık Selamlar... ilk mesajım gönderilmeden silindi.. tekrar yazma durumunda kaldım.. bu pazar Kavacık a Eşim ile birlikte gitmeyi düşünüyorum.. tam üzüm mevsimi.. biraz üzüm alalım.. aynı zamanda Şelale yi merak ediyorum.. asfalt yolları sevmedigim...

6. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi Birgi benim içinde apayrı bir yer... izmir de olmam nedeni ile arada gidiyorum.. hiç bıkmadım.. Birgi den salihli ye giderken yol üzerinde Kırkoluk çeşmesi var.. muhakkak oradan su alırım :)

7. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi o kadar gezmişsiniz.. tek bir foto olmuyor ama :)) bu arada tavsiyenizi bir kenara not aldım...
  8. zirvelerin sesi

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-road Grubu Tanışma Köşesi Hoşgeldiniz... Bende İzmirdenim.. Gezenbilir çok farklı ilgi alanlarını barındırıyor.. birkaç yıldır karavan forumlarında takılıyordum.. bende şu an 4*4 yok.. fakat piknik tadında Aile organizasyonlarına yada hafif dolanmalara katılabilirim..
  9. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü Eyüp bey, Azmak dediniz de anılarınızı tazeliyelim dedik. Bişz de Haziran'dan bu yana ülkeyi sağdan sola, yukarıdan aşağıya geziyoruz:)) tam bir keyif adamısınız :)) birde masa atmışsınız azmak boyuna... !! gece vakti keyiflendim...

10. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü saat 02:07.. ömrümün %25 ini vardiyalı olarak geçirmekte olan biri olarak Baykuş luga doğru evrim geçirmekteyim.. Gezenbilir de olmasa kafamızı dagıtamayacagız.. haziranda 2 hafta izin kullanabildim.. dahada yok !!! Gökova nın Muhteşem...

11. zirvelerin sesi

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Güzel görseller.. ilk defa ikiz kemer köprü gördüm.. sayenizde. takip..
  12. zirvelerin sesi

Antalya - Köprülü Kanyon

Ynt: Antalya - Köprülü Kanyon Google amca ya .. Köprülü kanyon yazın :)) bol bol bilgi bulacaksınız.. kamp alanı epey var

13. zirvelerin sesi

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 Yaşında Sırt Çantası İle İran, Pakistan, Hindistan Gezisi abi kayboldu galiba... ???
  14. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 sayenizde bilgi dağarcığımızı yeni yerler ekliyoruz... iyi gezmeler..
  15. zirvelerin sesi

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Hayırlısı olsun..

16. zirvelerin sesi

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Alana da Satana da hayırlısı olsun.. okurken bile duygulandım.. bende ara sıra İveco lara bakıyorum :)) eşimle ortak yönümüz gezmek ve manzaralar görmek.. ama onu çadır a sadece 1 defa ikna edebilmiştim..oda hüsran idi.. ama karavan ikimizede hitap...
  17. zirvelerin sesi

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı Haşmet kardeş.. bu gün İşyeri bilgisayarından resimleri göremedim.. akşam evden bakarım dedim.. ama ev bilgisayarından da göremiyorum... resimler görünmüyor bilgin olsun.. bu arada..17 haziran haftası Gökova-azmak.. Yuvarlakçay...
  18. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Düzeltiyorum... Dünyada Akustik özelliği olan 3 Kilise.. Birisi Frig vadisinde.

19. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Bugün İZTV de Mesut Yar ın Taş Gaste programını eşim ile izliyorduk.. Frig vadisini epey tanıttı.. sizin resimlerden sonra tekrar etmiş oldum.. illaki görmek gerek.. Dünyada Akustik özelliği olan 3 adet klişe varmış , bir tanesi orada... gerçi içi bakımsız ...
  20. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Girişte elma olduğunu düşündüğümüz, ancak pek de benzetemediğimiz meyve... [attach=5] bana turp gibi geldi.. ayrıca Kırlangıç resmini güzel yakalamışsınız.. gece vardiyasında molalarda bu güzellikleri izlemek iş stresini alıyor.. sağolun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri