Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,096

prafa

Kamp II
Geçen sene bugün bu saatlerde noterde arabanın satışını almış ve hemencecik arabaya binerek İzmir'e dönüş yolculuğuna geçmiştim.

2007 model 1.6 cc 106 beygir gücündeki bu küçük dev ile geçen bir yılı değerlendirdiğimde mutluluk ve huzur var diyorum. Kalabalık bir aile olmamamız sebebiyle hacim olarak bize yetiyor. Sadece hafta sonları kullanıyorum ve 100 km.de 9 lt gibi olan benzin tüketimi sebebiyle lpg ye dönme ihtiyacı da oluşmamakta.
Araç binek araba konforu verdiği gibi dağda da her yere ulaşmama yetmekte. Son derece seri ve çekişi iyi bir araç.

Allah (cümlemizi) nazardan saklasın, yakıt ve rutin servis gideri dışında bir masraf çıkarmadı bu güne kadar...

Etiketler

Ynt: Suzukiyle Bir Yıl Bitti.

Suzuki=Mutluluğun adresi

Daha nice keyifli ve mutlu yıllara...
Ben de aracımı geçen yılbu zamanlar almıştım,benim de tam 1 yıl oldu,sizin mesajınızı okuyunca hatırladım.
Selamlar.

Prafa.. hayırlı uğurlu olsun

Çoktandır forum a katılmıyorum.. bi bakıp çıkıyorum.. bende de Vitara hevesi vardı.. olmadı.. ille otomatik hevesine gittik.. bende hem Suzuki olsun dedim , hem otomatik olsun .. hemde yüksek olsun dağ taş çıkabilsin dedim.. sıfır SX4 aldım..

seninki manuel mi otomatikmi onu merak ettim.. nasıl memnunmusun.. LPG düşünürsen sana 10 numara bir yer önerebilirim. Suzuki BRC ile anlaşmış.. benim SX4 120 beygir 1,6 VVT motor.. 10 bin km kadar benzinde kullandım , sonra LPG ye geçtim mecburen ama şükür çok memnunum.. LPG de 100 km de 8,2 ortalama ile dolanıyorum.. şehir dışı dikkatli kullanımlarda 7 litreleri yakalıyorum..

Benim suzuki yeni kasa 3 kapılı olanlardan. Bunların otomatiği yok. Manuel olmasından dolayı hiç sıkıntı duymadım. Memnun olup olmadığımı sormuşsunuz, tek kelimeyle mükemmel bir araç. Her yola ve şarta uygun.

Lpg hiç takılmadı, az yol yaptığım için taktırmaya gerek duymuyorum. Teşekkürler ilginize.

prafa' Alıntı:
Benim suzuki yeni kasa 3 kapılı olanlardan. Bunların otomatiği yok. Manuel olmasından dolayı hiç sıkıntı duymadım. Memnun olup olmadığımı sormuşsunuz, tek kelimeyle mükemmel bir araç. Her yola ve şarta uygun.

Lpg hiç takılmadı, az yol yaptığım için taktırmaya gerek duymuyorum. Teşekkürler ilginize.

SX4 ü aldıgım zaman sıfır 3 kapılısına bakmıştık , çok begendik.. bütçemiz az bir zorlama ile yetişiyordu fakat otomatigi olmadıgı için almadık.. bana kalsa bende manuel den yanayım , fakat eşim bir türlü manuel vites in mantığını çözemedi :smiley: bazen onunda kullanması gerekiyor.. otomatik tercihi o sebeple oldu..
araştırma yaparken 3 kapı otomatik olanlarınıda gördüm..sanırım daha onceki yıllarda gelenlerden olabilir.

iyi günlerde kullanın....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR