Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Nick Zirvelerin sesi diye öyle bellendik.. İsmim Eyüp bu arada.. bir ara 1 temmuz kapotaj bayramında Datça da idim.. çeşitli etkinlikler oluyor.. yaglı direğin ucundaki bayrağı alamayanlar denize uçuyor :) hiç denk geldinizmi.. ? geçen hafta Birgi de...

2. zirvelerin sesi

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Ynt: Ankara'ya Bir Defender da Benden. Allah güzel günlerde kullanmak nasip eder inşallah.... banada Nİvaaaaa Nİİİİvvqaaaaa NİVAAA der dururm..
  3. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü Dizinin sonunu bende merak ediyorum.. Brezilya dizilerine benzerse durum hepten vahim.. Bu arada Sezonu Birgi de açtık.. tesadüf eseri '' Tatar Ramazan '' filminin çekildigi mekanı buldum ( bknz araştırmacı yönüm ) görselleri şekil 1a...

4. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 kesinlikle iyi bir tercih yapmışsınız.. Manisa mesir şenlikleri o kalabalıkta inanın çekilmez.. görseller süper.. vallahi aklıma otlu-çökelekli gözlemeler geldi.. şu an işyerindeyim.. sanırım acıktım :D
  5. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 geçen sene gitmiştik.. hafta sonu için gidilesi yerlerden biri.. Nazarköy,den yukarıya dogru ( nazar boncugu fırının oradan ) dağ içinden Nif zirvesine gidilen bir dağ yolu var.. inşallah Jeep alırsam oradan nif balık çiftligine çıkıp Buca kaynaklara inmeyi hayal...

6. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Re: Ynt: Birgi-Ödemiş....

7. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Sağolun...
  8. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Teşekkür ederim.. Tatar Ramazan filmi Ödemiş-Tire ve Birgi taraflarında çekiliyor diye okumuştum , o gün Birgi ye gittiğimizde belki görürüz diye umut etmiştim , Birgi nin içinde gezerken sol yamaçta kalan yel değirmeni dikkatimizi çekti.. arkadaşımda ısrar...
  9. zirvelerin sesi

İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Mehmet Abi Selamlar... Şu an işyerindeyim arada bir burada sanal gezinti yapıyorum.. geçen hafta sonu Birgi de idik.. görselleri buradan paylaştım.. link açılmaz ise Yurtiçi geziler kısmından bakabilirsiniz.. Başlık...

10. zirvelerin sesi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim.. net te arattım buldum.. inceledim.. fikirler oluşuyor yavaş yavaş..

11. zirvelerin sesi

Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon

Ynt: Satılık 97 Model Hidrolik Direksiyon Selamlar.. sizi Nivatr den biliyorum.. hayırlı müşteriler....
  12. zirvelerin sesi

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri teşekkürler..

13. zirvelerin sesi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Selamlar.. Uzun süredir Ege bölgesi karavancıları başta olmak üzere tümünü takip etmeye çalışmaktayım.. Dogru yeremi yazdım bilmiyorum.. Öncelikle benim karavanım yok.. Doga ya olan ilgim nedeni ile kendimi bu sayfalara hapsolmuş hissettim... acaba...
  14. zirvelerin sesi

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi Görselleri forumda Birgi-Ödemiş adı ile yayınladım....
  15. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Ödemiş e gidilirde ;)

16. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi de bir arkadaş......ve resimlere devam..
  17. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Oğlum ve Kızım...
  18. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Birgi den bir Kahve de yazılmış güzel bir söz... anlayana

19. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... SX4 üm..ve Tatar Ramazan filminin çekildiği set in manzarası..
  20. zirvelerin sesi

Birgi-Ödemiş....

Ynt: Birgi-Ödemiş.... Tatar Ramazan abinin yel değirmeninin içi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri