58ayhan
Zirve
Ynt: Birgi-Ödemiş....
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Sağolun
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Sağolun
mehmet_mtrs' Alıntı:Daha onceleri yazmış olduklarını da karıştırdım , keşke ismini bulabilseydim . İsminizle hitab edebilmeyi daha çok isterdim.
Neyse , mesele bu değil.
Yadıklarınızı okudum , hele paylaştığınız resimlerden çok haz aldım. İçimden tam bizim çeşidimiz yerler diye geçti . Biliyormusunuz aslında şu yakın çevrelerimizde ne kadar çok gezip görülesi yerler var diye hayran hayran bakınıyoruz . Hanı var ya , güzel yerler uzaklarda olur pisikojinin telaşı ile yakınımızdakı bu güzelim yerlerden haberdar olamıyoruz . Şimdi görünce içimiz gitti valla. Şu anlarda karavanımı tekrar garaja alıp yenı düzenlemelerle uğraşıyor olmasam , ver elini deyip verdiginiz tiyolardan da yararlanarak resmini çektiğiniz o yerleri hemen arayıp buluveresim ve meşhur odemiş köftelerini hallediyor olmak isterdim . oralara kadar gitmişken biraz da Kiraz daki ormanları dolaşıp kıvrımlı caddelerınde dogranmış ekmegiyle sac koftesini de bir anımsamak isterdim .
Valla ne diyelim arkadaşım allah içinize sindirsin. Sevgili oglun senı ele veriyor haberin olsun , kızın çok tatlı yanaklarından öpmek isterdim. ;D
Mehmet abi.. ismim Eyüp . Forum profilimde yazıyor fakat sadece ben görebiliyorum olabilir.. Nick name i değiştirmek istedim yapamadım.. daha önce bir kaç Offroad sitesinde nick name olarak '' zirvelerin sesi '' ni kullandığım için unutmamak adına burada da onu kullandım.. Selamlar..
Tam zamanıdır . hep böyle kafanıza göre takılın derim acizane . Saglık ve mutluluklar dilerim.
egeli' Alıntı:Eyüp Bey,
Gezinizin oldukça keyifli geçtiği fotoğraflardan görülüyor. Bundan sonraki gezi izlenimlerinizi de bekliyoruz.
Tatar Ramazan dizisinin Birgi'de çekildiğini sizden duyduk. Birgi'ye daha bir hareket getirecektir,kuşkusuz.. Sadece, bu günkü doğallığını, dinginliğini bozmamasını diliyoruz...
Selamlar...
Ülker&Yavuz