Birgi-Ödemiş....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zirvelerin sesi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,430

Etiketler
Ynt: Birgi-Ödemiş....

Daha onceleri yazmış olduklarını da karıştırdım , keşke ismini bulabilseydim . İsminizle hitab edebilmeyi daha çok isterdim.
Neyse , mesele bu değil.
Yadıklarınızı okudum , hele paylaştığınız resimlerden çok haz aldım. İçimden tam bizim çeşidimiz yerler diye geçti . Biliyormusunuz aslında şu yakın çevrelerimizde ne kadar çok gezip görülesi yerler var diye hayran hayran bakınıyoruz . Hanı var ya , güzel yerler uzaklarda olur pisikojinin telaşı ile yakınımızdakı bu güzelim yerlerden haberdar olamıyoruz . Şimdi görünce içimiz gitti valla. Şu anlarda karavanımı tekrar garaja alıp yenı düzenlemelerle uğraşıyor olmasam , ver elini deyip verdiginiz tiyolardan da yararlanarak resmini çektiğiniz o yerleri hemen arayıp buluveresim ve meşhur odemiş köftelerini hallediyor olmak isterdim . oralara kadar gitmişken biraz da Kiraz daki ormanları dolaşıp kıvrımlı caddelerınde dogranmış ekmegiyle sac koftesini de bir anımsamak isterdim .
Valla ne diyelim arkadaşım allah içinize sindirsin. Sevgili oglun senı ele veriyor haberin olsun , kızın çok tatlı yanaklarından öpmek isterdim. :smiley: ;D
Tam zamanıdır . hep böyle kafanıza göre takılın derim acizane . Saglık ve mutluluklar dilerim.

Re: Ynt: Birgi-Ödemiş....

mehmet_mtrs' Alıntı:
Daha onceleri yazmış olduklarını da karıştırdım , keşke ismini bulabilseydim . İsminizle hitab edebilmeyi daha çok isterdim.
Neyse , mesele bu değil.
Yadıklarınızı okudum , hele paylaştığınız resimlerden çok haz aldım. İçimden tam bizim çeşidimiz yerler diye geçti . Biliyormusunuz aslında şu yakın çevrelerimizde ne kadar çok gezip görülesi yerler var diye hayran hayran bakınıyoruz . Hanı var ya , güzel yerler uzaklarda olur pisikojinin telaşı ile yakınımızdakı bu güzelim yerlerden haberdar olamıyoruz . Şimdi görünce içimiz gitti valla. Şu anlarda karavanımı tekrar garaja alıp yenı düzenlemelerle uğraşıyor olmasam , ver elini deyip verdiginiz tiyolardan da yararlanarak resmini çektiğiniz o yerleri hemen arayıp buluveresim ve meşhur odemiş köftelerini hallediyor olmak isterdim . oralara kadar gitmişken biraz da Kiraz daki ormanları dolaşıp kıvrımlı caddelerınde dogranmış ekmegiyle sac koftesini de bir anımsamak isterdim .
Valla ne diyelim arkadaşım allah içinize sindirsin. Sevgili oglun senı ele veriyor haberin olsun , kızın çok tatlı yanaklarından öpmek isterdim. :smiley: ;D

Mehmet abi.. ismim Eyüp . Forum profilimde yazıyor fakat sadece ben görebiliyorum olabilir.. Nick name i değiştirmek istedim yapamadım.. daha önce bir kaç Offroad sitesinde nick name olarak '' zirvelerin sesi '' ni kullandığım için unutmamak adına burada da onu kullandım.. Selamlar..
Tam zamanıdır . hep böyle kafanıza göre takılın derim acizane . Saglık ve mutluluklar dilerim.

Eyüp Bey,

Gezinizin oldukça keyifli geçtiği fotoğraflardan görülüyor. Bundan sonraki gezi izlenimlerinizi de bekliyoruz.
Tatar Ramazan dizisinin Birgi'de çekildiğini sizden duyduk. Birgi'ye daha bir hareket getirecektir,kuşkusuz.. Sadece, bu günkü doğallığını, dinginliğini bozmamasını diliyoruz...

Selamlar...

Ülker&Yavuz

egeli' Alıntı:
Eyüp Bey,

Gezinizin oldukça keyifli geçtiği fotoğraflardan görülüyor. Bundan sonraki gezi izlenimlerinizi de bekliyoruz.
Tatar Ramazan dizisinin Birgi'de çekildiğini sizden duyduk. Birgi'ye daha bir hareket getirecektir,kuşkusuz.. Sadece, bu günkü doğallığını, dinginliğini bozmamasını diliyoruz...

Selamlar...

Ülker&Yavuz

Teşekkürler Yavuz abi..

Gezmek aslında her insanın ruhunda olan bir şey , fakat bunu yapabilmek ancak imkanlar dahilinde olabiliyor , genelde haftasonları boş kalmayız , hiç olmaz ise kaynaklar civarına uzanıp bir yerlerde çay içeriz.. 23 Nisan tatiline kadar kendimizi OFF konumuna aldık.. zaten tatil de yok parada yok ;D eşimin emekliliğine 4 sene bana 8 sene gibi var.. bu sene açılışı Şubat ta Foça ile yapmıştık.. ondan sonra izmir seyirtepe var.. birde Birgi... Mart başında kaynaklar civarında dolandık durduk.. yavaş yavaş...
senelik iznimi Haziran sonuna aldım.. en az 1 hafta Göcek ve civarı.. İnşallah diyelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR