Arama sonuçlarınız

1. Dalgacı

97-98 Frontera 2.2 arıyorum

Ynt: 97-98 Frontera 2.2 arıyorum Sahibinden com daki satıcılarla görüş birinin takası kabul edeceğinden eminim :)

2. Dalgacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bence güzel fikir,anında soru cevap ve fikir alışverişi güzel olur.
  3. Dalgacı

Alt taraftan gelen sesler

Ynt: Alt taraftan gelen sesler z-rot lar dan olabilirmi acaba???

4. Dalgacı

97 model 2.2 frontera lastik

Ynt: 97 model 2.2 frontera lastik Arkadaşlar,fikirler için teşekkürler,en iyisi oriijnal olan.
  5. Dalgacı

Sertavul

Ynt: Sertavul Pardon ve düzeltme için teşekkürler :)

6. Dalgacı

97 model 2.2 frontera lastik

Aracıma 215/65/16 lastik takmayı düşünüyorum,bu konuda fikir lütfen.

7. Dalgacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu h o ş g e l d i n i z :)
  8. Dalgacı

Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. http://www.artvinticaret.com/index.php?p=list&k_id=941&kn=16+Lastikler http://www.faalfirma.com/category/otomotiv/oto-yedek-parca
  9. Dalgacı

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. ne mutlu site geri dönmüş :) :)

10. Dalgacı

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. Bu tür lastikler sıkıntılı olduğu için pek piyasada bulunmuyor,ancak büyük şehirlerde bağlantınız varsa olabilir,ben yakın olduğu için antalya da araştırıyorum daha doğrusu benim lastikçim bakınıyor.

11. Dalgacı

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. sipariş etme olayı doğru aslında,araştırmak en iyisi,lastiğide çıkma alabilirsiniz uygun ve temiz çıkma bulunabilir (aslında bende şu sıralar lastik peşindeyim)
  12. Dalgacı

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Cennet ülkemden cennet bir köşe,,,,çok güzel

13. Dalgacı

Ynt: Alt taraftan gelen sesler Ön ve arka tekerlere yakın yerlerden ince teneke sesine benzeyen sesler,tamirci de aracın altında epey vakit geçirdi ama bu sesleri bulamadı.
  14. Dalgacı

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar aşırı karlı buzlu ortamda aracı 2. viteste kaldırmanında iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum denemiştim ve başarılıydı.
  15. Dalgacı

Menekşe Mağarası

Ynt: Menekşe Mağarası Ayrıca Mustafa amca bitkilerle tedavi konusunda bir uzmandır;orada çay içmek amacıyla durmamız sonucu kendisiyle tanışıp sohbet etmek ve bazı bilgilerinden faydalanma fırsatımız olmuştu.

16. Dalgacı

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? Ağaç dikmek bu dünyada yapılacak en güzel şeylerden biridir hatta iyi bir evlat yetiştirmek gibi.
  17. Dalgacı

Motorsiklet - Bisiklet Kazaları

Ynt: Motorsiklet - Bisiklet Kazaları Her zaman olduğu gibi bu konudada bilinçli ve bilgili olmak gerek bence,hatta kaza yapmadan önce yapmamak için tedbirli olmak en iyisi diyorum.
  18. Dalgacı

97 opel frontera 2.2- biraz bozuk yolda seyir halindeyken alt taraftan ince metalik sesler geliyor bir türlü çözemedik bu sorunu,kaliperler kontrol edildi,boşlukta olan malzeme sabitlendi ama hala bu ses kesilmedi. İlgisi bilgisi olan varsa dikkatine.

19. Dalgacı

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Hangi konuda olursa olsun bence en önemlisi eğitim ve bilinç,maalesef ülkemizde görünende bilinç olayının zayıf olması. Yaptığımız hangi iş olursa olsun bilinçsiz ve tedbirsiz daha doğrusu ölümüne yapıyoruz.Motosiklet kullanırken gören herkesin ilk...
  20. Dalgacı

Frontera direksiyon kutusu sorunu

Ynt: Frontera direksiyon kutusu sorunu Yoldan geçen ormancıları bile durdurup araçlarına baktım ,isuzu d max %99 uyumlu gibi idi fakat söküp karşılaştırmadan bilinmez (sıfırına isuzu servisi servis 2400 dedi)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri