Alt taraftan gelen sesler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dalgacı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,773

Dalgacı

Kamp I
Yer
Adana
97 opel frontera 2.2- biraz bozuk yolda seyir halindeyken alt taraftan ince metalik sesler geliyor bir türlü çözemedik bu sorunu,kaliperler kontrol edildi,boşlukta olan malzeme sabitlendi ama hala bu ses kesilmedi.
İlgisi bilgisi olan varsa dikkatine.

Etiketler
Ynt: Alt taraftan gelen sesler

ben de tabiri caizse kafayı yemiştim, ama sonunda kendim buldum çınlama şeklinde ve dışardan gibi geliyosa motor bloğunun üstündeki aliminyum korumanın alttaki bir parçaya minik bir teması oluyodu titreşimle. o tip bir parçanın titreşimle çıkardığı bir ses olabilir. boş ve sessiz bir yolda yavaş yavaş ileri geri yaparak keşfettik. ben sürdüm arkadaşım takip etti.
ama sanki şanzımana doğru geliyorsa yağ eksiği olablir. veya şanzımanın derisinin altında ses yalıtımı için kauçuk var o azıcık oynasa bile içeri dişli sesi geliyor. aklıma gelenler bunlar. sesi biraz tarif ederseniz belki başka fikirler çıkar.

Ynt: Alt taraftan gelen sesler

Ön ve arka tekerlere yakın yerlerden ince teneke sesine benzeyen sesler,tamirci de aracın altında epey vakit geçirdi ama bu sesleri bulamadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR