Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gabrael Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,137

Gabrael

Yeni Üye
Arkadaslar aradığım parçaları size yazıyorum umarım yardımcı olabılırsınız...
Buji kablo takımı Hava ayar sensörü(Bosch marka) civalı pervane
245 75 r 15 4x4 cıkma veya 0 lastık
yardımlarınız beklıyrum saygılarımla

Etiketler
Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.

lastik arazi lastiğimi yoksa 4 mevsim dediklerimizdenmi ?

Civalı pervaneyi tornacıda ayarlatarak fordunki ile değiştirebilirsin benimkinin balansında sorun vardı ,pervanenin yapraklarını kırıyordu ,orjinali pahalı geldi ben öyle yaptım ,uzun zamandır kullanıyorum .Ama illa orijinali dersen opel omega ile aynısı , sanırım kadet E ilede aynısı olabilir çıkmacılarda bakabilirsin.Hava ayar sensörü dediğin akış metremi acaba ,bu fronteralarda bir sürü hava sensörü var parça numarası nedir?Üzerinde bosch numarası vardır.

4 mevsimlik arıyorum lastikleri burda buldum sıparıs uzerıne gelıyor 850 veya 900 tl ye. Bana biraz pahalı geldi o yuzden baska arastırmaya basladım 255 75 r 15 veya 245 70 veya 75 r 15.
Burda servisine bile götürdüm bi civalı pervane bulamadılar bir ton lagırtı yapıyorlar, ne biçim usta olmuslar anlamıyorum verdığiniz bilgiler gerçekten cok işime yarayacaklar.
Bosch Marka metal bır kutu ayar sensorumu akıs metresımı tam olarak bılmıyrum adını ama nuımarasını size yolluyorum umarım bulabılırz..
0280202208
0280202213 numara bu
ilgilendiğiniz için gerçekten cok tesekkür ederim

U92 FRONTERA-A 1992 - 1998 F SOGUTMA
VANTILATOR VE TAHRIKC20NE BENZINLI MOTOR
1 VANTILATOR, KOMP. 90128500 13 40 099 1
V87 OMEGA-A 1987 - 1993 F SOGUTMA
VANTILATOR VE TAHRIK (DEVAM EDIYOR)LOTUS HARIC (DEVAM EDIYOR)
1 VANTILATOR, 360MM C. 18NV, 18SEH, 18SV, E18NVR, S18NV, 20SE, C20NE 90128500 13 40 099 1

Yukarıda vantilatöre ait listeyi ve parça numaralarını yazıyorum .Omega ile aynı numaralar.Bu numarala ile orjinalinin fiyatını öğrenirsin ama ben yinede pervaneyi ford yap derim.

Diğer parçaya ise akışmetre yada ingilizce air flow meter.Bochun eCat-online sitesine girerseniz onunda omega ,vectra A ve alfa romeolarla aynı olduğunu görebilirsiniz.Bocsh parçası 0 986 280 025 Hava miktari ölçme cihazi olarak geçer ama bu parça çok pahalı .Tahminim 500-600 tl civarıdır.Bu parça pek bozulmaz ama lpg dönüşümlerinde yanlış gaz bağlantıları bu cihazı bozuyor.Sizde lpg varmı?.Bu cihazın bozuk olduğuna eminmisin?oksijen sensörünün değişim zamanı gelmiş olmasın?Gerçekten bu cihaz bozulduysa ve sebebi lpg ise önce onu düzelttir sonra parçayı değiştir.Parçayı ebay dan araştırdım yenisi 250-300 tl civarı (200346614849 numaralı ürün).Kullanılmışı 50-60 tl civarı.( 180482347761).Parantez içindeki numaraları ebayın sitesine girerek sorgularsan parçalar karşına çıkar.Biraz ingilizce ile halledersin.ilkönce ebaya üye olman lazım elbette.

LAVOTA markalı lpg takılı arabaya.Babam orda bır parca bulmus kırılmıs dıye de atmıs ancak o parcada tam akıs metrenın parcası ımıs o yuzden hava akıs metresını ıptal etmek zorunda kaldık cıkma almayı dusunuyorum ancak sız daha ıyı bılırsınız. cıkma pek ıse yaramaz dıyorsunuz yenısını alırım sımdı sızın dedıgını sıtelere bakarak bır seyler yapmaya calısacagım cok tsk ederım ılgılendıgınız ıcın bır sorun olursa ben yıne yazarım sıze

Boluda parça sıkıntısı cok var buji kablo takımı bile bulamadım sipariş üzerine gelir diyolar birde fiyatları cok ucuk 100 TL ve daha fazla diyorlar istanbul ankara'da falan bakmak istiyorum bu parcaların cıkmada olsa bana toplama ne kadara mal olacagını bir hesaplayabilirmiyiz. veya siz Bana msn adresiniz var ise ordan konussak daha iyi olmaz mı?
benim msn adresim
koloreaa@hotmail.com
544528 16 26 BUDA TELEFON NUMARAM tesekkür ederim

slm.buji kabloları vectrayla aynı kolayca bulabilirsiniz.biraz kısa geliyor ama usta ayarlar onu.hava akışmetre pek arıza yapmaz ama ucuz yan sanayi ürün alabilirsiniz orjinali pahalı.lastikler 245-70-16 dır.15 demişsiniz.ben bf goodrich aldım 1350tl.

!5 jant var bende 255 70 r 15 alıcam galıba lastık olarak bılmıyrum bıraz ucuz bulmaya calısıyorum ancak 800 900 asagı yok bır sekılde halletmem lazım boluda kı ustalarda hayat yok gıdıyorum yok olmaz sudur budur sıkıldım artık cıldırtıyorlar ınsanı gıdıp bn dıyorum sole yapalım boyle yapalım dıye daha arabama parca soruyorum sıparıs ederız sıparıs edeız hep bu sallıyorlar....

Gabrael' Alıntı:
!5 jant var bende 255 70 r 15 alıcam galıba lastık olarak bılmıyrum bıraz ucuz bulmaya calısıyorum ancak 800 900 asagı yok bır sekılde halletmem lazım boluda kı ustalarda hayat yok gıdıyorum yok olmaz sudur budur sıkıldım artık cıldırtıyorlar ınsanı gıdıp bn dıyorum sole yapalım boyle yapalım dıye daha arabama parca soruyorum sıparıs ederız sıparıs edeız hep bu sallıyorlar....

sipariş etme olayı doğru aslında,araştırmak en iyisi,lastiğide çıkma alabilirsiniz uygun ve temiz çıkma bulunabilir (aslında bende şu sıralar lastik peşindeyim)

iyidir belki ama dedikleri fiyatta dudak acuklatır durumda aslında cıkma lastık bulabılırsem bnde kacırmam:smiley: sizde bulabılırsenız banada haber vermeniz beni sevındırecektır:smiley:)

Bu tür lastikler sıkıntılı olduğu için pek piyasada bulunmuyor,ancak büyük şehirlerde bağlantınız varsa olabilir,ben yakın olduğu için antalya da araştırıyorum daha doğrusu benim lastikçim bakınıyor.

ewet sizin o sansınız var bnde ıse o sans yok ıste ancak kendım gıdıp kendım almam gerek oda benm ıcın cok zorlu oluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR