Arama sonuçlarınız

1. Dalgacı

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında Gaz sistemi sıralı (2008),oksijen sensörünü temizleyip geri takmıştık ama ne zaman değişti bilmiyorum,silkeleme sorunu da yok şu an için. teşekkürler.

2. Dalgacı

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında Görüştüğüm opelci ustalar rölanti düzenleyicinin stop etme sorunu yaratmayacağını, sadece gazı yükseltip-düşüreceğini söylediler,bence gaz ile alakalı gibi yavaş yavaş çözeceğiz sorunu
  3. Dalgacı

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında Rölanti düzenleyicinin önündeki kelebek boğazı denilen yer temizlendi,gaz filtresini değiştirdim,,,,,böyle böyle bulacağız herhalde.

4. Dalgacı

1997 model 2.2 benzinli-lpg li aracım lpg de iken ışıklarda vb. yerde dururken stop ediyor,rölanti düzenleyici de düzenlemiyor ama arasıra gaz verip bırakıyor,bu konuda bilgisi olan bilgi verirse sevinirim teşekkürler.
  5. Dalgacı

97 model 2.2 frontera lastik

Ynt: 97 model 2.2 frontera lastik Bence genel olarak kullandığınız şartlara bağlı olmakla beraber,en uygunu fabrika çıkışı lastik kullanmak.

6. Dalgacı

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Sabır,sabır,sabır,,,,,,,,,,dua.

7. Dalgacı

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız Kendi adıma benim 2.2 den memnunum bazı yerlerde özellikle park sorunu olan yerlerde yüksek kaldırımlara bile çıkıp park edebiliyorsun :) :) duble yollarda 140 km ye kadar bir sıkıntı yaşamadım (yakıt hariç-90-100 km hız arası uygun) oldukça...
  8. Dalgacı

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız Hayret benim stop lambası da ynı yerden ve aynı şekilde kırık,fronterlara has bir özellik mi acaba??? :) :)
  9. Dalgacı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz,iyi paylaşımlar herkese.

10. Dalgacı

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Biraz olumlu düşünmek bu kadar mı zor yahu????????????

11. Dalgacı

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Gripal enfeksiyondan nefret ediyorum,ama gene de ısrarla motosiklete biniyorum.
  12. Dalgacı

Opel Frontera Hakkında Yardım

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Maşallah temiz ve güzel araba

13. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Silifke'den Mesut kardeşim hoşgeldin.iyi paylaşımlar---Murat
  14. Dalgacı

En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz?

Ynt: En Son Ne Zaman Hayal Kurdunuz? Hayal kurmayan yaşıyor sayılmaz.
  15. Dalgacı

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Para ve zaman,,,,,ikisini de bir arada bulmak çok zor nedense ????????????????*

16. Dalgacı

Opel Frontera Hakkında Yardım

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Öncelikle hoşgeldin diyorum arkadaşım; Ben almayı düşündüğün aractan kullanıyorum,elindeki miktarla iyi bir frontera alabilirsin,Ankara da yaşadığın için parça sıkıntın olmaz ayrıca ihtiyacımız olduğunda bize de gönderebilirsin :) :) İlk alırken temiz ve iyi...
  17. Dalgacı

Araç Motorlu Taşıtlar Vergisi

Ynt: Araç Motorlu Taşıtlar Vergisi bana da normal gelmemişti ama genede belli olmuyor ülkemizde her şey.
  18. Dalgacı

Motorlu taşıtlar vergisi

Aracım 1997 model 2.2 opel frontera,yıllık 735 tl vergi ödüyorum;ancak bazı yerlerde aynı araç için 490 tl ödeyenler olduğunu okudum bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim

19. Dalgacı

Araç Motorlu Taşıtlar Vergisi

benim aracım 1997 model 2.2 opel frontera yıllık 730 tl gibi bir vergi ödüyorum;ancak bazı yerlerde 490 tl ödediğini söyleyenler de var bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum.
  20. Dalgacı

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aslında gönlünden ne geçiyorsa onu yapacaksın,sonra içinde keşkeler kalmaması için. :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri