Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,387

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
Herkese selamlar
Arkadaşlar bu aracı almayı dusunuyorum bu araç hakkında bilgisi olan
Nasıldır ne kadara kadar almalıyım fiyat olarak.
Teşekkürler

big_32578696d2o.jpg

big_32578696gn7.jpg

big_32578696wto.jpg

Etiketler
Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

biraz aksesuar takmış galiba arkadaş. :D
lastikler de yeni sayılır. önemli olan motor ve yürür.. inceletmek lazım.
boyalı vs bana saçma geldiği için o konuda konuşmam bile.. çünkü bir araçta şasi hasar görmeyecek şekilde kazalı olabilir, parça değişebilir. boyanabilir. önceden fotoğraflanmak şartıyla komple boyanabilir. çünkü siz sakınsanız, biri gelir size vurur.

Selam

Araçı yakından incelemek lazım ,bol bol sis farları var bence extra denecek birseyler yok ;)
En önemlsi kaporta ve yürüyen aksam kontrölü

birde fiyat nedir?

selamlar
Murat

bendeki fronty ile aynı ,sanırım 2.0 i ,C20NE motor.Çok güzel araç ,bence aşırı sis farı var ama tercih meselesi .Arka stopları sinyal bölümü sarı olanlar ile değiştir nasılsa birisi kırık değiştireceksin.Ebay da ucuza bulursun ebay da paw4x4-2007 ismindeki satıcı sadece frontera işi yapıyor arka lambaları onda ucuza bulursun .fiyatına ne istiyorlar acaba öğrenebilirmiyiz.

Araç iyi durumdaysa aldıktan sonra bi opel servisine çekip soğutma sistemini kontrol etmek, termostat su pompası vs gibi opellerde fazla uzun ömürlü olmayan ve kendisi ucuz olduğu halde bozuldukları zaman daha önemli şeyleri bozma ihtimali olan parçaları her ihtimale karşı -şu an sağlam olsalar bile- değiştirmek lazım.

Yardımlarınız için teşekkürler
12,75 isteniyor aracaca cumartesi görmeye gideceğim.

Ederi varmıdır bu fiyatlarda çünkü frontera hiç bilnediğim forum dan o kuduğum kadarı ile tanıdığım bir araç ağır off road dusunmuyorum ama dağ tepe gezip şehir içide kullanacağım için parça sıkıntısı parça pahalılığı gibi konularda kafama takılmıyor değil.

bendeki fronty de parça sıkıntısı yaşamadım ,sadece ayna mahruti aramıştım ses vardı hurdacıdan 1300 tl ye komple aksları ile beraber alıp değiştirdim .Arka fren merkezleri -kampana -balata değişimi yapıcam hepsi takım olarak 345 tl .ye aldım.Balatayı çakma yapmadım orijinal aldım.Çok keyifli araçlar .Sizin almayı düşündüğünüz aracın fiyatı bana göre normal ancak sorunsuzsa .Difransiyel nasıl acaba biliyorsunuz jiplerde difransiyel önemli ,özellikle frontyler LSD dir .Difransiyelde balatalar ve dişlilerin durumunu ,4x4 e giriş ve çıkışıda liftte görebilirsiniz.Birde dikkatimi çekti cantlar 14 " mi.?

jantları bilmiyorum daha göremedim .
cumartesi bakacağım .
bilgilendirme için teşekkürler.

araç güzel görünüyor 4 çekerde sorun yoksa fiyatta makul bence kullanınca vaz geçemezsiniz.kırık stopta plastikcilerde tamir olur ben ankarada yaptırmıştım.parça sorunu yok.

Hayret benim stop lambası da ynı yerden ve aynı şekilde kırık,fronterlara has bir özellik mi acaba??? :smiley: :smiley:

Dün sabah bu aracı FSM gişelerden girişte gördüm (cahide Club yazısından hatırladım). Bir arkadaşı bekliyordum sağda, forumdan birinin mi acaba diye düşündüm. Temiz mi bilemem ama sis farlarını biraz abartılı bulduğumu sölemeliyim

Evet gördüm
dün
Fronteralarile ilgili pek bir bilgim yok o yuzden forumdan frontera sahiplerinden aldığım bilgiler doğrultusunda baktım
motorda ufleme yağ yakma yok sürüşde herhangibir sıkıntı yok arazi şanzımanını lifte kaldırıp bakamadım o yuzden . arazi vitesine lifte baktırmak gerekiyor sanırım
onun dışında kasa yorgun geldi bana .
muayene ve sigorta bu ayın sonunda bitiyor yine bir 500 tl tutar sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.