Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Çok güzel bi gezi olmuş, resimlerde bile insan tebessüm ediyosa orda olunca çok daha güzel olacağını düşünüyorum :) inş. bigün aranıza katılırız,,
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
FRONTERA CLUP ÜYELERİ SİPARİŞ LİSTESİ
RUMUZU STİCKER-1 STİCKER-2 STİCKER-3 STİCKER-4 STİCKER-5 STİCKER-6 STİCKER-7
MRDNMZ 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET
Quinsley...
Secmek biraz zor olacak :) telefondan karar veremedim yarin bilgisayardan bakicam ancak, ilk yapilan partiyle ayni secerim sanirim grupla farkli olmamasi acisindan ama hepsi cok guzeller yapanlarin dusunenlerin ellerine saglik...
Acaba diyorum bu logolarin gerekli sayiya ulasmasi icin cevremdeki insanlara frontera aldirip uyemi yapsam siteye sonra listeye eklesinler kendilerini :D
Onekte guzel olmus levent abi ;)
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Murat abi insanin elinden gelicek biseyler demekki. Levent abiyle sana hayret ediyorum :) bende biyerden ses geliyo bakiyorum 2 saat nerden geliyo diye
Ynt: Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri
Günaydınlar arkadaşlar,
İsim: Osman
Yer : İstanbul
Araç : 2.0i sport
Yıl : 1997
E- Posta : Quinsley5@hotmail.com
Özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalışmaktayım.
Otogazada yüzde 11 zam yaptılar, dün aksam 2,28 den aldım az önce baktım 2,54 olmuş benim bir depoda 15 TL farkediyor. Aslında arabalar çok yakmıyor yakıt pahalı. Dün 30 kuruş yakan bugün 33 kuruş yakıyor,
Gün içinde giriyorum opel yazısını silik görünce tüh diyorum yeni bişey yok :)
Tuz gölü etkinliğinde çok hareketliymiş ama :)
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar adım Osman 30 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe-finansman bölümünde çalışmaktayım. Benim küçüklükten bu yana arazi aracı hastalığım vardı birgün ansızın arabamı satım 2 saat sonra bir opel frontera aldım. Benim makinada aşağıda, herkese selamlar, 30...
Geçtiğimiz haftasonu istanbula dönüş yaparken otobanda arabayı denemek istedim, 140 km hıza geldiğimde abs ışığı yandı. Yavaşladığımda hatta dinlenme tesisine girdip durduğumda hala yanıyordu. Arabayı stop ettim ve tekrar çalıştırdığımda lamba tekrar...