Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Çok güzel bi gezi olmuş, resimlerde bile insan tebessüm ediyosa orda olunca çok daha güzel olacağını düşünüyorum :) inş. bigün aranıza katılırız,,

2. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO FRONTERA CLUP ÜYELERİ SİPARİŞ LİSTESİ RUMUZU STİCKER-1 STİCKER-2 STİCKER-3 STİCKER-4 STİCKER-5 STİCKER-6 STİCKER-7 MRDNMZ 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET Quinsley...
  3. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Secmek biraz zor olacak :) telefondan karar veremedim yarin bilgisayardan bakicam ancak, ilk yapilan partiyle ayni secerim sanirim grupla farkli olmamasi acisindan ama hepsi cok guzeller yapanlarin dusunenlerin ellerine saglik...

4. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Allah razi olsun abi senin icin kucuk, logosu olmayanlar icin buyuk bir adim ;)
  5. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Acaba diyorum bu logolarin gerekli sayiya ulasmasi icin cevremdeki insanlara frontera aldirip uyemi yapsam siteye sonra listeye eklesinler kendilerini :D Onekte guzel olmus levent abi ;)

6. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bu konularda bile yalniz olmadigini bilmek cok guzel :)

7. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Murat abi insanin elinden gelicek biseyler demekki. Levent abiyle sana hayret ediyorum :) bende biyerden ses geliyo bakiyorum 2 saat nerden geliyo diye
  8. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Abi cok iyi ya :) ins. Cogunluk olusunca bizimkilerde elimize gecer.
  9. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Abi cok iyi ya :) ins. Cogunluk olusunca bizimkilerde elimize gecer.

10. Quinsley

Kemal Merkit'i Kaybettik

Ynt: Kemal Merkit'i Kaybettik Allah rahmet eylesin, ülkemizin başı sağolsun

11. Quinsley

Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri

Ynt: Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri Günaydınlar arkadaşlar, İsim: Osman Yaş : 30 Yer : İstanbul Araç : 2.0i sport Yıl : 1997 E- Posta : Quinsley5@hotmail.com Özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalışmaktayım.
  12. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Otogazada yüzde 11 zam yaptılar, dün aksam 2,28 den aldım az önce baktım 2,54 olmuş benim bir depoda 15 TL farkediyor. Aslında arabalar çok yakmıyor yakıt pahalı. Dün 30 kuruş yakan bugün 33 kuruş yakıyor,

13. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Gün içinde giriyorum opel yazısını silik görünce tüh diyorum yeni bişey yok :) Tuz gölü etkinliğinde çok hareketliymiş ama :)
  14. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bizim opel bölümünü hareketlendirmek gerektiğine inanıyorum :)
  15. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Gule gule kullanin Allah kaza bela vermesin bol camurlu gunler

16. Quinsley

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar adım Osman 30 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe-finansman bölümünde çalışmaktayım. Benim küçüklükten bu yana arazi aracı hastalığım vardı birgün ansızın arabamı satım 2 saat sonra bir opel frontera aldım. Benim makinada aşağıda, herkese selamlar, 30...
  17. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Geçtiğimiz haftasonu istanbula dönüş yaparken otobanda arabayı denemek istedim, 140 km hıza geldiğimde abs ışığı yandı. Yavaşladığımda hatta dinlenme tesisine girdip durduğumda hala yanıyordu. Arabayı stop ettim ve tekrar çalıştırdığımda lamba tekrar...
  18. Quinsley

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Çok güzel fotolar, çok eğlenmişsiniz. Çok iyi bir kamp olmuş belli tebrikler..

19. Quinsley

Ege Bölgesinde Kimsenin Olmadığı Kamp Alanı

Ynt: Ege Bölgesinde Kimsenin Olmadığı Kamp Alanı Sanırım kampta şuan yazamadığına göre...
  20. Quinsley

Kampçılığın Murphy Kanunları

Ynt: Kampçılığın Murphy Kanunları Gerçekten birçoğu başımıza gelen şeyler :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri