mrdnmz
Hilux N70
Konuları gene tekrardan okurken aklıma geldi. Sayıca kalabalıklaşmaya başladığımızdan artık yapsak iyi olur diye düşünüyorum. Zira gezenler olarak ne zaman nereye gideceğimiz de belli olmuyor. Dolayısı ile Frontera Kullanıcı Envanteri gibi bir şey yapmak istedim.
Mesela ben antalya'da yaşıyorum ama sürekli İstanbul'a gider gelirim ve gezilerimde yakınımdaki il'lere de uğrarım. (Burdur, Isparta ve hatta Konya) Hazır oralara kadar gelmişken hem tanış oluruz, hem de araçlarımız ile ilgili sıkıntıların çözümüne yine bizimle aynı yaş ve model aracı kullananlardan bizzat öğrenebilir diye. isteyen tel no'sunu da yazabilir, e posta yazabilir. yazabilir de yazabilir.
Ben başlıyorum.
İsim Emre
Yaş 35
Yer Antalya
Araç 3.2 V6
Yıl 2001
e-posta emre_donmez@hotmail.com
umarım devamı gelir ve bizde birbirimizi buluruz.
Selamlar.
Mesela ben antalya'da yaşıyorum ama sürekli İstanbul'a gider gelirim ve gezilerimde yakınımdaki il'lere de uğrarım. (Burdur, Isparta ve hatta Konya) Hazır oralara kadar gelmişken hem tanış oluruz, hem de araçlarımız ile ilgili sıkıntıların çözümüne yine bizimle aynı yaş ve model aracı kullananlardan bizzat öğrenebilir diye. isteyen tel no'sunu da yazabilir, e posta yazabilir. yazabilir de yazabilir.
Ben başlıyorum.
İsim Emre
Yaş 35
Yer Antalya
Araç 3.2 V6
Yıl 2001
e-posta emre_donmez@hotmail.com
umarım devamı gelir ve bizde birbirimizi buluruz.
Selamlar.