Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,994

mrdnmz

Hilux N70
Yer
İstanbul, Türkiye
Konuları gene tekrardan okurken aklıma geldi. Sayıca kalabalıklaşmaya başladığımızdan artık yapsak iyi olur diye düşünüyorum. Zira gezenler olarak ne zaman nereye gideceğimiz de belli olmuyor. Dolayısı ile Frontera Kullanıcı Envanteri gibi bir şey yapmak istedim.

Mesela ben antalya'da yaşıyorum ama sürekli İstanbul'a gider gelirim ve gezilerimde yakınımdaki il'lere de uğrarım. (Burdur, Isparta ve hatta Konya) Hazır oralara kadar gelmişken hem tanış oluruz, hem de araçlarımız ile ilgili sıkıntıların çözümüne yine bizimle aynı yaş ve model aracı kullananlardan bizzat öğrenebilir diye. isteyen tel no'sunu da yazabilir, e posta yazabilir. yazabilir de yazabilir.

Ben başlıyorum.

İsim Emre
Yaş 35
Yer Antalya
Araç 3.2 V6
Yıl 2001
e-posta emre_donmez@hotmail.com

umarım devamı gelir ve bizde birbirimizi buluruz.

Selamlar.

Etiketler
Ynt: Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri

Kısmet olursa haftaya salı veya çarşamba fronteramı almak için adanaya gidiyorum 2001 3.2 Gri kardeş geliyor senin frontiye herkese selamlar saygılar...

saklıkent teleferik... temmuz 2011 de çıkmıştım o kafeteryadaki balkonda 10 dakika durdum hasta olmuşum

mrdnmz' Alıntı:
Konuları gene tekrardan okurken aklıma geldi. Sayıca kalabalıklaşmaya başladığımızdan artık yapsak iyi olur diye düşünüyorum. Zira gezenler olarak ne zaman nereye gideceğimiz de belli olmuyor. Dolayısı ile Frontera Kullanıcı Envanteri gibi bir şey yapmak istedim.

Mesela ben antalya'da yaşıyorum ama sürekli İstanbul'a gider gelirim ve gezilerimde yakınımdaki il'lere de uğrarım. (Burdur, Isparta ve hatta Konya) Hazır oralara kadar gelmişken hem tanış oluruz, hem de araçlarımız ile ilgili sıkıntıların çözümüne yine bizimle aynı yaş ve model aracı kullananlardan bizzat öğrenebilir diye. isteyen tel no'sunu da yazabilir, e posta yazabilir. yazabilir de yazabilir.

Ben başlıyorum.

İsim Emre
Yaş 35
Yer Antalya
Araç 3.2 V6
Yıl 2001
e-posta emre_donmez@hotmail.com

umarım devamı gelir ve bizde birbirimizi buluruz.

Selamlar.

İsim: Mehmet
Yer : Samsun
Araç : 3.2 V6 (manuel)
Yıl : 1999
E- Posta : mozturk055@hotmail.com

2012-03-04 15.05.50.jpg

selamlar bende aranıza yeni katılıyorum ankaradan. sağlık bakanlığı kan hizmet birimleri denetçisiyim dolayısı ile tüm iller geliyorum antalya ya sık sık geliyorum benim araç 2001 model 3.2 ov L. 190 bin km de

sadoz5775' Alıntı:
selamlar bende aranıza yeni katılıyorum ankaradan. sağlık bakanlığı kan hizmet birimleri denetçisiyim dolayısı ile tüm iller geliyorum antalya ya sık sık geliyorum benim araç 2001 model 3.2 ov L. 190 bin km de
Hoş geldiniz. Kazasız belasız mutlu günler.

Günaydınlar arkadaşlar,

İsim: Osman
Yer : İstanbul
Araç : 2.0i sport
Yıl : 1997
E- Posta : Quinsley5@hotmail.com

Özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalışmaktayım.

teşekkür ederim arkadaşlar
bütün fronticiler için kazasız belasız sürüşler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR