Arama sonuçlarınız

1. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Resul Taşoğlu laurette 1,5 dizel Marmaris

2. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Arkadaşlar Renault panjuru çok güzel Aksesuar olarak Türkiyeye geldimi. hem renaul izin verirmi kendi armasının önüne takılmasına, acaba muayene sorun olmazmı ben muayenede sırun olur diye düşünüyorum bu aranın motoru reno ama ambleminin kullanılmasına izin vermezler...
  3. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar duster daha Türkiye'de yeni trafiğe çıkmış bir araç tabiki eksik donanımları olacak zamanla lüks bu aracada gelecek ama ne kadar lüks olursa fiatı o kadar artar fazla konfor beklemeyelim çoğumuz araçları şehir içinde hava olsun diye kullanıyoruz...

4. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET Renkler ve Zevkler tartışılmaz daha önceki arabam griydi griyi hiç sevmem beyaz almak için çok bekledim sonunda beyaz renk aldım birde paçalık takdırdım mis gibi oldu
  5. RESUL TAŞOĞLU

Dacia Duster ve Samurai Gezimiz

Ynt: Dacia Duster ve Samurai Gezimiz Arkadaşlar çok güzel yerler gezmişsiniz ama bu yerlerde biz yıllarca torosla, brodwayla kar çamur demeden gezdik 4x4 e gerek yokki

6. RESUL TAŞOĞLU

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi Arkadaşlar aldım bile kusura bakmayın 40,00,00 liraya kimse size konforlu bir araba vermez konfor istiyorsanız bmw x6, captiva, audi A6. land rover alın konforlu araba almışy olursunuz. ama vergisi yakıtı ne olacakm. hem ucuz araba alıyorsunuz. hem...

7. RESUL TAŞOĞLU

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi JEEPE BİNMEK İÇİN ALDIM KONFORUNA BAKMADIM KONFOR İSTEYEN LÜKS İSTEYEN ARKADAŞLAR BMV X 6, LAND ROVER, AUDİ Q 7, ÇAPTİVA, ALSINLAR KİMSE KUSURA BAKMASIN 40.000,00 LİRA VERİPTE KONFON BEKLEMESİNLER, YAKITI AZ, VERGİSİ UCUZ, YÜKSEK ARAZİ ARABASI AMA...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri