Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım...

Ynt: Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım... 8 süspansiyon dediğin nedir, hadi bir takım orijinal çıkanlar diyelim, diğer 4 tanesi nedir?

2. sertem41

Tavan Sepeti İmalatı

Ynt: Tavan Sepeti İmalatı Sepetle beraber mi bu verdiğiniz fiyat?
  3. sertem41

Satılık offRoad aracı arıyorum.

Ynt: Satılık offRoad aracı arıyorum. Öncelikle aracı alan arkadaşımıza hayırlı olsun demek isterim. Bol çamurlu günleri olsun, kazsız belasız günler dilerim. Açılan bu başlığı kapatmanızı önerebilrimiyim acaba, konu başlığı olarak artık kafları karıştırmasın, sizde yeni bir başlık açarsınız...

4. sertem41

Satılık Land Rover Defender 110

Ynt: Satılık Land Rover Defender 110 Aracın içerden çekilmiş fotoğrafları yokmudur acaba, mümkünse onlarıda koyarsanız daha bir güzel olacak.
  5. sertem41

Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım...

Ynt: Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım... Sende Taha bir arabalık daha parça vardır. :D :D :D

6. sertem41

Buda Almanlarin DEFENDERI 2

Ynt: Buda Almanlarin DEFENDERI 2 :)

7. sertem41

Tavan Sepeti İmalatı

Ynt: Tavan Sepeti İmalatı ::) :o
  8. sertem41

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Senin için demedim zaten, fazla alacak olanlardan bahsediyorum. Hem merak ettim sanayide ki ustanı, ben o kadar gezindim bir türlü sanayide bana iyi gözle bakan birini görmedim. Eğer ustan sağlamsa bende devamlı müşteri olurum ona.
  9. sertem41

Satılık Port Bagaj

Ynt: Satılık Port Bagaj Bende ayakların bağlantı ölçülerini sormak istiyorum mümkünse.

10. sertem41

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ortalık baya bir DEFENDER olacak, ustalara da oldukça iş fırsatı da çıktı, yedek parçacılarada, ekonomiye can geliyor. Bakalım ihaleden araç alanlar elinden nasıl çıkaracaklar araçları göreceğiz.

11. sertem41

Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

Ynt: Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model Güzel araç, nazar değmesin. Hidrolik direksiyon yok sanırım.
  12. sertem41

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Gene patladık. ::) ::) ::) ::)

13. sertem41

88 Model Defender

Ynt: 88 Model Defender Takip.
  14. sertem41

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Yani bu şimdi ''ARAZİ İÇİN HER ZAMAN DEFENDER'' demek mi oluyor kürşat Bey?
  15. sertem41

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution :D :D :D

16. sertem41

Power Boost for Diesel !!!

Ynt: Power Boost for Diesel !!! Mantıklı çözüm evet. Sonuçta en azından daha fazla performans elde edilmiş olunuyor. Buda kişiye yeter mi artık denenip bakılacak. En azından eskisinden daha iyi olmuş olur değil mi?
  17. sertem41

Kırsal Motorinsiz ne yapalım..

Ynt: Kırsal Motorinsiz ne yapalım.. Süper bir haber, aman abicim hayırlı haberlerini bekliyoruz.
  18. sertem41

Kırsal Motorinsiz ne yapalım..

Ynt: Kırsal Motorinsiz ne yapalım.. Hadi kolay gelsin Cenk sana, herşey istediğin gibi olur umarım. Önerilerin için ayrıca teşekkürler.

19. sertem41

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) İbrahim birde şuna bir takım BOSS jant alda olmuşken artık tam olsun.
  20. sertem41

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Bu ne abicim ya, dellendirmeyin adamı, sizin yüzünüden kafayı kırıcam haaaaaa.... :D :D Aldırcaksınız bir tane 130 luk göreceksiniz ondan sonra. Abicim bu arabanın rengi mi değişti nedir, beyaz olmuş kirli beyaz. :D :D Yakışmış ama ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri