Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Hemen sizde bir başlık açın, görelim bakalım neler olacak, en azından sitede yeni bir heyecan olur. :D :D :D Selamlar.

2. sertem41

Satılık - 1982 Model Range Rover (LPG'li)

Ynt: Satılık - 1982 Model Range Rover (LPG'li) Bu araç orijinal mi 3 kapı, yoksa sonradan mı yapılmış merak ettim? Hidrolik direksiyon var, klima yok galiba doğrumudur?
  3. sertem41

Ynt: Satılık - 1982 Model Range Rover (LPG'li) Teşekkür ederiz Eray arkadaşım. Kısmeti neyse iyi olur umarım. Selamalr, Serhat.

4. sertem41

Ynt: Satılık - 1982 Model Range Rover (LPG'li) Burak yeminle şimdi ben yazıyordum, ömrün benden çok olsun.
  5. sertem41

Colombia Titanium Berkner Rise Parka

Ynt: Colombia Titanium Berkner Rise Parka +1, yürekten katılıyorum Çağrı. ;)

6. sertem41

***National Geographic Arşivim Satılıktır***

Ynt: ***National Geographic Arşivim Satılıktır*** Canım oğlum; :D Yakında bir panayır düzenlenecek Gezenbilir olarak orada satarsın. Neyse artık satışa sunmuşsun, alana satana hayırlı olsun.

7. sertem41

Açık Hava Satışı

Ynt: Açık Hava Satışı O halde sizden güzel haberler bekliyoruz. Selamlar.
  8. sertem41

Açık Hava Satışı

Ynt: Açık Hava Satışı Hadi ha gayret diyelim o zaman, bir el atalım konuya çabuklaştıralım diyeceğim. Teknik olarak bende biraz zor gibi gördüm. Bunun organizasyonu duyurulması katılımın oluşturulması ::) düşündürücü. Ben varım diyorum şimdiden, bir hafta sonumu sizlerle geçirmekten çok...
  9. sertem41

Açık Hava Satışı

Ynt: Açık Hava Satışı Abi Nisan bitti yahu, önümüzdeki senden bahsetmiyorsun umarım. :)

10. sertem41

LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:)

Ynt: LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:) Kolaylıklar diliyorum sana, özlettirme kendini çok fazla, ara sıra selamlaşalım hiç olmaz sa. Selamlar.

11. sertem41

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Senin canın saolsun, sen nasıl vereceğimi söyle, daha önce dediğin gibi parçalayıpda mı vereyim, böyle toplu mu istersin. ;D ;D
  12. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır :D Yok Ahmet hocam olurmu öyle şey, kısmetini bekliyor, nasip kısmet neyse o olsun, nasıl sa gördüğün gibi biniyoruz, bir sıkıntımız yok. Kısmeti gelecek illaki. Fiyatınıda indirdim, GEZENBİLİR özel indirimi de yapacağım ayrıca. Daha ne yapayım sen...

13. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Merhabalar; Satılık olan aracımın fiyatını düşürdüğümü bildirmek isterim. Güncel fiyat 18.500 TL'dir. Gezenbilir içinden birisine gidecekse ayrıca indirim yapacağım. Ayrıca takas tekliflerine de açığım, özellikle Disco 1 v8 olabilir, Pajero v6...
  14. sertem41

LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:)

Ynt: LR Defender den sulama aracı olurmu,yaparsan pekala olur:) Bende diyordum nereye kayboldu bu Ertan diye, meğerse ilginç projeler peşindeymiş. Helal olsun sana, tebrik ediyorum. Kolay gelsin.
  15. sertem41

Amatör Telsizcilik Mayıs 2011 Sınav Başvuruları Başladı

Ynt: Amatör Telsizcilik Mayıs 2011 Sınav Başvuruları Başladı Ben de niyetlendim Sedat hocam, ilgi mevzuatları araştıracağım, en büyü yardımcımda Umut kardeşim olur artık bana. Herkese kolay gelsin, başarılar.

16. sertem41

Motorize Afet Tatbikatı

Ynt: Motorize Afet Tatbikatı Merakla takip.
  17. sertem41

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Hayırlısı hayırlısı Tarık, kolay gelsin.
  18. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Güncel.

19. sertem41

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Yavuz Bey bu düşüncelerinize bende aynen katılıyorum, benim kafamdada bu tür bir ön gögüs projesi vardı fakat ertelemiştim, arkadaşın yapacağı gibi fiber malzemeden yapacaktık ve üstüne airbag kaplamacılarına kaplatmayı düşünüyordum. Ön klepelerdeki sizin jikle teli fikrinizi ben otomatik hale...
  20. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Merhabalar; Satılık olan aracımın fiyatını düşürdüğümü bildirmek isterim. Güncel fiyat 18.500 TL'dir. Gezenbilir içinden birisine gidecekse ayrıca indirim yapacağım. Ayrıca takas tekliflerine de açığım, özellikle Disco 1 v8 olabilir, Pajero v6...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri