Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Töbee töbeeeee..... :D :D

2. sertem41

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Tamam arkadaşım, ararım seni.
  3. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Aynen Alican, bir ara senle görüşelim amcan ve babana işimiz düşecek ben ciddiyim.

4. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Adamı yoldan çıkarmayın :D :D :D, bırakın sıvavlara hazırlansın...
  5. sertem41

Aktiflik

Ynt: Aktiflik Arkadaşlar kolay gelsin, ara sıra aranıza katılırım. Selamlar.

6. sertem41

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Satış işi bitmiştir, satışından vazgeçtim. Aracı bakıma da aldım. Keyfimize bakacağız, yavaş yavaş eksiklerini de tamamlarım, yada birden yaparım hiç belli olmaz. Ama şimdiye kadar bu aracı almayı düşünen arkadaşlar olduysa üzülerek söylüyorum bir daha...

7. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Benden de bir tane gelsin... ;D
  8. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Senin karizman yeter kardeşim. Bende bu fotoğrafı duvar kağıdı yapayım bari... :D :D :D
  9. sertem41

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) İzmit'i bu arada sel götürdü. Keşke kaçabilseydik bu yağmurdan.

10. sertem41

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Seçim günü olması ve aracımızın arızalı oluşu bizi bu olaya dahil olmaya engel oldu. Kısmet bir dahaki sefere. Katılan arkadaşlar elleirnde olan malzemeleri buraya da yazabilirler, değerlendirelim en azından. Reha üstadımıza göstermiş olduğu...

11. sertem41

Kocaelide etkinlik

Ynt: Kocaelide etkinlik Takip te olacağım sizleri...
  12. sertem41

Nasıl Bir Defender ?

Ynt: Nasıl Bir Defender ? Takip edeyim ilginç bir konu. :)

13. sertem41

Kocaelide etkinlik

Ynt: Kocaelide etkinlik Hey gidi gençler heyyyy, bu ne yaa, biz olmadan bişi yapamayacakmısınız. :D :D Tavsiyem sonbaharı bekleyin. Yaz gününde kimseyi toplayamazsınız. Biz büyükler zaten görüşüyoruz. Gezenbilirde etkinlik olduğunda illaki İzmitten katılanlar oluyor, onları takip etseniz bile...
  14. sertem41

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Sizin canınız sağolsun. :) Aklınızda olduğuna sevindim, bu bile yeter. Selamlar.
  15. sertem41

SATILIK 1990 model 3 kapı pajero

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Sende haklısın. Evet araç güzel ben de beğendim.

16. sertem41

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Araç kaç volt acaba 12 volt mu 24 volt mu?
  17. sertem41

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Port bagaj şart gibi görünüyor. :)
  18. sertem41

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Alican ben beğendim. Refesan olacak kimse varmı acaba araca onu merak ettim. Bu arada hayırlı satışlar. Alican tam sana göre.

19. sertem41

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Göktuğun araca kurdele kesicez sanırım sonunda.
  20. sertem41

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Yok artık diyorum sana, yeter artık ya....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri