Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 799,546
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

ihg70' Alıntı:
secimgezi12062011460.jpg

Senin karizman yeter kardeşim.

Bende bu fotoğrafı duvar kağıdı yapayım bari... :D :D :D

Etiketler

gümüş okçu' Alıntı:
ibrahim bey sizin aracı kemerde görüyorum umarım birgün denk gelir sohbet ederiz aracınızın maşaAllahı var

Teşekkürler. Ben Göktürk'te oturuyorum.
Barış da (suyabatmaz nickli) Göktürk'de.
Biz ara sıra buluşup kahve içiyoruz, sizi de bekleriz.

göktürkte siteden yola bağlanmak için kullandığım yoldada bir kaç kez denk geldim aracınıza ama arabada patron vardı duramadım bir gün denk geliriz inşaallah

defender 90 95.JPG

defender 90 96.JPG

defender 90 97.JPG

defender 110 111.jpg

defender 110 110.JPG

Binlerce Defender fotoğrafı var ve her biri ayrı bir şekilde, ayrı bir görüntüde.
Bu kadar kişiselleştirilebilen, üstünde oynanıp bu kadar değişik şekile sokulan başka bir model var mıdır acaba? 8)

19 yaşındayken çok güzel bir landım vardı dayımla beraber topladık 2 sene kullandım yaş oldu 33 hala aklımdan çıkmadı ilk fırsatta alıp yeniden toplayacağım
her deff sahibininki gibi kimsede olmayan birşey olucak tabiki :smiley:

defender 110 116.JPG

defender 110 117.JPG

defender 130 pick up 22.JPG

famly.JPG

famly2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR