Arama sonuçlarınız

1. sertem41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam olsun benim Gezenbilir arkadaşlarıma. Güzel İzmit'im de hayatımı sürdürürken, iş sebebi Şirin Urfa'ya gelmiş bulunmaktayım, uzun bir süre de sanırım burada kalacağım. Kısa aralıklarla İzmit'e gidip gelsem bile artık zamanımın çoğunu bu şehirde...

2. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Selam olsun benim Gezenbilir arkadaşlarıma. Güzel İzmit'im de hayatımı sürdürürken, iş sebebi Şirin Urfa'ya gelmiş bulunmaktayım, uzun bir süre de sanırım burada kalacağım. Kısa aralıklarla İzmit'e gidip gelsem bile artık zamanımın çoğunu bu şehirde geçireceğim. Çoğunuz belki...
  3. sertem41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Benden de bir fotoğraf gelsin...

4. sertem41

İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011)

Ynt: İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011) Uzun bir aradan sonra.... Takip.
  5. sertem41

Defender ile bir yol hikayesi

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi Orhan abim saygılar, zevkle takipteyim.

6. sertem41

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Orhan Abi merhaba; Bizde çok istedik gelmeyi ama, işler bildiğin gibi değil çok yoğun çalışıyorum, bir hafta sonu elbet beraber oluruz. İlgine tekrar teşekkür ederim. Aracın için için artık bir şey demiyoruz, zevkle seyrediyoruz.

7. sertem41

Sıfır halk bandı telsiz+anten

Ynt: Sıfır halk bandı telsiz+anten Ok o zaman. Hayırlı satışlar dileyerek GÜNCEL yapayım.
  8. sertem41

Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Beni de unutmayın, ben de varım. ::) ;D
  9. sertem41

Sıfır halk bandı telsiz+anten

Ynt: Sıfır halk bandı telsiz+anten Fiyat süper miş. Kampanya devam mı peki, festival bitti.

10. sertem41

9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :)

Ynt: 9 Temmuz'da Buluşuyoruz. :) Arkadaşlar merhaba; O tarihte İzmit'im de olabilirsem mutlaka gelirim, ama takipteyim sizi. Şimdiden tuttum sizi, özellikle adını en son yazan kişiyi daha bir tuttum. :D

11. sertem41

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Aracı para olarak saysan ne olur ki, haarcadıklarının yanında komik rakam sayılır. Daha da bitmedi hala devam diyorsun... Boş verin aracın fiyatını sizzzz................
  12. sertem41

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) +1 Başka söze gerek yok bence.

13. sertem41

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Bol şans diliyorum bende...
  14. sertem41

herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım Hayırlı olsun arkadaşım, kolaylıklar diliyorum.
  15. sertem41

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

16. sertem41

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER Gene bir efsane daha geri geldi, güle güle kullan Orhan Abi. Yolun her daim açık olsun, iyi günlerde kullan.
  17. sertem41

Hella comet 500ff sis farı

Ynt: Hella comet 500ff sis farı Mahmut Bey merhabalar; Çok üzülerek söylemek isterimki bu ürünleri daha önce söylediğim gibi ATV aracına takmayı düşünüyorduk. Hellanın internet sitesinden ölçülerini kontrol ettik ve büyük geleceğinin düşündük. Çok istememe rağmen elinizde bulunan ürünleri bu...
  18. sertem41

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Haydaaaaaa..... Bu ne süpriz böyle. Hayırlı olsun diyelim kardeşim.

19. sertem41

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) Zorlayarak gelmeye çalışacağız. Herkese şimdiden iyi eğlenceler. Selamlar.
  20. sertem41

Hella comet 500ff sis farı

Ynt: Hella comet 500ff sis farı Yarın irtibat kurup alacağım bunları. :D :D Selamlar, ayrıca yeni araç içinde kolaylıklar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR