Arama sonuçlarınız

1. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Bu yüzden acele etmiyorum zaten. Bekleyip göreceğiz.

2. sertem41

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Yakışır koçuma... ;)
  3. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Tarık kardeşime söyledim, Maraş'a giderken beni de al dedim, eğer ciddi ise beni de alacak ??? . Eğer öyle olursa bende sizler le Maraş'a gelmek isterim. Uygun fiyatlı bulabilirsem neden olmasın, Toyota olayı Suriye'den kolaylık la sağlanabilirdi ama biliyorsun burada...

4. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Ne çıkarsa karşımıza bakacağız artık, eldeki imkanlar oldukça fazla gibi görünüyor. Urfanın iklim şartlarınıda göz önünde bulundurmak gerekiyor, bu sıcakta DEFENDER ne kadar sağlıklı olur bilinmez. İlgine şimdiden teşekkür ederim. Urfa'ya mutlaka beklerim, güzel bir...
  5. sertem41

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Seni nereye göndereceğmi, seni ne yapacağımı ben de şaşırdım, Allah ıslah etsin seni emi. ;D ;D ;D

6. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Teşekkür ediyorum Gökhancım, buyur gel beraber görünelim... :D :D Sıra apayrı bir olay, az çok durumu bildiğim için zahmatli bir iş o, hele hele ben bekarım bir de burada, ama işin güzel tarafı hep bana misafir gözüyle bakıyorlar. Sıradan daha güzeli burada BAĞ...

7. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Sarp Bey selamlar; Yazınızı yeni gördüm, gezikmeden dolayı özür dilerim. Özel den mesaj atacaktım ama sizin sebebinizlede olsa gerek duyacak arkadaşlar da bilsinler diye buraya yazmaktan çekinmiyorum. İşyerimiz Evren Sanayide, işletmenin ismi BABAMAN OTOMOTİV...
  8. sertem41

1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012) Bunu OK olarak kabul ediyorum, detayları daha sonra konuşalım.
  9. sertem41

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Arkadaşlar merhaba; Uzun bir aradan sonra sizlerle beraber olmak için Sayın Başkan bir gezi düzenledi, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Ama elde olmayan sebeplerden dolayı, geliş tarihi ve dönüş tarihinde değişiklik yapmak zorunda...

10. sertem41

1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012)

Ynt: 1. Kahramanmaraş - MAROFF Off Road Oyunları ( 26 - 27 Mayıs 2012) İnş bir aksilik olmaz ise bende geleceğim Urfa'dan. Çok zevkli olacağına yürekten inanıyorum. Çok ciddi ilgi ve özen gösteriyorsunuz, başarılar, kolaylıklar diliyorum. Tarık geçerken beni de al buradan. :)

11. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Okay.... Mail atarsın bana.
  12. sertem41

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu İlgi ile takip.

13. sertem41

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Listede adını göremedim de o yüzden dedim, geliyor yani öyle mi?
  14. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Aynen dediğin gibi sanırım, forum olayı hiç yok, Cem il başkanı oldu biliyorsun, ona aşı ancak araç olduğunda olur, Mehmet amcan ile Halfeti nin altını üstüne getirmeyi planlıyoruz. Buranın uydudan harita görüntüleri gerekiyor bana, sen den burası ile ilgili...
  15. sertem41

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Frelander da gelebilir mi, hani bizim doktor için diyorum, anladın sen onu.

16. sertem41

Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) İsmail abi ve umut gelmiyor mu, haberleri vardır umarım...
  17. sertem41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Serkan Bey Urfadan merhabalar sizede. Samimi dilekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. En azından bu işe gönül vermiş bir Urfalı ile tanışmak onur verici. Öncelikle benim de çevrem bayağı geniş burada, dostlarım arkadaşlarım epeyce fazla. Ama işin kötüsü...
  18. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Bir hafta sonu daha boşa gitti. Ben de takip edecek birşeyler bulabilirsem buralarda süper olacak...

19. sertem41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) İsmail abi selamlar sevgiler; İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Sizleride her zaman beklerim, şeref verirsiniz. Güzel günler dilerim.
  20. sertem41

ŞANLIURFA OFFROAD

Ynt: ŞANLIURFA OFFROAD Zamanı geldi artık. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri