Arama sonuçlarınız

1. Aykut Karabulut

Expo Karavan Camp Fuarı Ve Ortiz Karavan

Bu fuarda bizzat yaşadıklarım, gördüklerim ve duyduklarımdan sonra Ortiz Karavan aldığıma ve kullanıcı olduğuma bir kere daha sevindim. Bir çok kişinin Ortiz Karavanları gördüğünde ilk sordukları şey hangi Ülkenin üretimi olduğu ve Türkiye de Menemende üretildiğini duyduklarındaki izlenim ve...

2. Aykut Karabulut

Bursa Misi Camp Hizmetleri

İnşallah misi camp keyifli ortamlarına yenilerini katarlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Aykut Karabulut

Foca İngiliz Burnundan İyi Bayramlar..[emoji120]❤️

İngiliz burnu bilinen bir yer günü birlik gelenler çok oluyor ama biz karavanlarla kendimize bir alan yarattık [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Aykut Karabulut

Foca İngiliz Burnundan İyi Bayramlar..[emoji120]❤️

İngiliz burnunda mini karavan sitesi kurduk..[emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. Aykut Karabulut

Köhne Beach Güvercinlik

Bugün Köhne Beach Köhne Balık Restaurant Güvercinlikteyiz. Denizi duş wc ve doğası ile muhteşem bir mesire yeri. Mesire yeri benzetmemin nedeni karavan hizmetleri sadece yer duş wc onun dışında bir hizmet yok. Elektrik ve su sorunu olmayan karavancılar için çok keyifli bir ortam. Tapatalk...

6. Aykut Karabulut

Yat Camping Kuşadası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Aykut Karabulut

Yat Camping Kuşadası

Selamlar dün akşam Yat Campinge geldik, Kuşadasının merkezinde sakin sessiz yeşillik içinde havuzlu wc duş alanları temiz bir işletme. Ortiz karavanımız ile yazın keyfini çıkartmaya devam..[emoji120][emoji173]️ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. Aykut Karabulut

Kalyoncu Camping Pırlanta Plajı Çeşme

Campingde gece sineması [emoji106][emoji173]️ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. Aykut Karabulut

Migrosa alış verişe giderken yolda yazdım özür [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. Aykut Karabulut

11. Aykut Karabulut

Evet biri su çekerken diğeri bulaşık yıkar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. Aykut Karabulut

Kamp alanı pırlanta plajının hemen karşısında çiftlikköy çeşme mevkii 30.tl günlük ücreti var. Bu ücrete elektrik duş wc dahil bulaşık yıkama yerleri nostalji tulumbadan su çekerek yıkıyorsunuz iki kişi gitmekte fayda var wcler bakımsız ve eski tuvaletlerden denizi kumsalı güzel deniz rüzgarlı...

13. Aykut Karabulut

14. Aykut Karabulut

15. Aykut Karabulut

Ege Turumuz Başlıyor Önerileriniz

Güzel keyifli tatiller dilerim. [emoji106][emoji173]️ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. Aykut Karabulut

Isparta’dan Selamlar..

Karavanla konaklamaya müsait duş wc elektrik yok şehir merkezine yakın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. Aykut Karabulut

Isparta’dan Selamlar..

Ortiz Karavan bizim beklentilerimize bugüne kadar cevap verdi, sıkıntısız, sorunsuz ev ortamını aratmayarak iş seyahatlerimizde eşim ve bana keyifli zamanlar geçirmemize vesile oldu.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. Aykut Karabulut

Çekme Karavan Korkuları

Kamplar gerçekten alt yapıları ile standartların altında elektrik tesisatı olsun park alanlarının düzeni ve zeminleri olsun eksikler çok zamanla bu konularda inşallah Avrupa standartlarına erişiriz. Marmaris ve Bodrumda kampta kalmadım, bu bölgeler için bir bilgi birikimim yok ne yazık ki...

19. Aykut Karabulut

Çekme Karavan Korkuları

Ortiz karavanınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim. Biraz iddialı olacak ama Aralık 2017 de aldığım ve donanımları ile yaklaşık 1650-1750 kg olan Ortiz karavanımız ile en çok km yaptığıma inanıyorum. Sıkıntısız sorunsuz bu seyahatimizde bize en büyük katkıyı...
  20. Aykut Karabulut

3 Sistem Buzdolaplarının Devri Tarihe Mi Karıştı?

220 volt ile büro tipi buzdolabını Ortiz karavanımda kullanıyorum. Sıkıntısız enerji sorunu yaşamadım bugüne kadar.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri