Arama sonuçlarınız

1. F

Ne Piyango Ama

Ynt: Ne Piyango Ama Hadi ondan geçtim, ülkemizde başka yer mi kalmadı? Türkiye'nin tüm fabrikalarını yığdılar İstanbul-İzmit-Sakarya hattına. Boğdukça boğuyorlar güzelim bölgeyi.

2. F

Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı

Ynt: Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı Bir müşteriye "Kusura bakmayın hanımefendi/beyefendi, müşteriyle ilgilenip hemen size dönüyorum." demek çok mu zor. Böyle bir cümle kursalar kaç kişi, "Hayır, illaki önce benimle ilgileneceksiniz, sonra diğer müşteriye bakarsınız." derki? Başka birine bir...
  3. F

2004 Grandvıtara ya lastik

Ynt: 2004 Grandvıtara ya lastik Arkadaşlar bir lastik konusunda bu kadar birbirinizle kavga etmeye değer mi? :) Konu nereden nereye gelmiş. Konuyla alakalı olmayan mesajlarınız silinmiştir.

4. F

Karavan Videoları

Ynt: Karavan Videoları Bugün ki Millyet'in video sitesinde buldum. Video nasıl eklenir bilemediğim için linkini veriyorum. Yazık oldu güzelim karavana. :) http://video.milliyet.com.tr/Sikisan-karavani-cikarmak-isterken_1_37368.htm
  5. F

Yetkili Servise Güvenemeyecek miyiz?

Ynt: Yetkili Servise Güvenemeyecek miyiz? Ceyhun Bey bence servisle, firmayla hiç muhatap olmayın. Gidin bir avukata danışın ve derhal dava açın. Bu nasıl bir iştir anlamadım.

6. F

Alevilik Kavramının Tarihçesi

Ynt: Alevilik Kavramının Tarihçesi Mete Bey teşekkür ederim. Gerçekten konu hakkında hiçbirşey bilmiyormuşum.

7. F

Uçak Yolcusunun Hakları

Çok hoşuma giden, ülkemizde havacılığın gelimesi ile yolcu haklarının da önemsenmeye başladığını gösteren güzel bir yazı. Uçak Yolcusunun Hakları Kaderci ve sorgulamayı bilmeyen yurdum insanı, yıllarca “bize bir şey olmaz” mantığı ile yaşamını sürdürürken, çağdaş batı ülkesi insanına göre ne...
  8. F

Etkinlik Önerisi Yapmanın Kural ve Esasları

Ynt: Etkinlik Önerisi Yapmanın Kural ve Esasları Yücel Bey, "etkinlik zamanına sadece biz karar veririz" ya da "bu konunun şimdi zamanı değil" gibi gerekçelerle bir başlığın kaldırılması sözkonusu olamaz. Ancak, aynı tarihlerde, aynı konuda birden fazla küçük çapta etkinlik düzenlemektense tek...
  9. F

Kamyonet (Pick-Up) İçin Vergi Düzenlemesi.

Ynt: Kamyonet (Pick-Up) İçin Vergi Düzenlemesi. Hamdi Bey, bütün vergi kanunlarında, Bakanlar Kuruluna belli limitler içinde vergi oranlarında değişiklik yapma yetkisi verilir. Yasa yapma süreci çok daha uzun sürdüğü için, daha hızlı ve günün ihtiyaçlarına daha çabuk cevap vermek amacıyla...

10. F

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Yeni gördüm başlığı ve fotoğrafları resmen ağzım açık izledim. Çok geçmiş olsun Ufuk Hocam. Verilmiş sadakan varmış. :o

11. F

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) İstanbul Listesi ----------------------------------------------------------------------------------------------- 01- Ufuk SARNIK (Ödeme Yapıldı) 02- Aygül HAŞLAMACIOĞLU 03- Sedat AÇIL...
  12. F

Polatlı

Ynt: Polatlı Teşekkür ederim. :)

13. F

İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool)

Ynt: İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool) Teşekkür ederim. Nikon d200'dü, üzerinde Tamron 17-50 objektif vardı. :'(
  14. F

Hoşgeldin Efe Bebek! (27 Ocak 2010 16:45)

Ynt: Hoşgeldin Efe Bebek! (27 Ocak 2010 16:45) Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip eylesin. :)
  15. F

Arazi Araçlarıyla Kaçkar Deniz Gölü ?

Ynt: Arazi Araçlarıyla Kaçkar Deniz Gölü ? Soldaki vatandaş tanıdık gelmiştir. :)

16. F

İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool)

Ynt: İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool) Rica ederim. Bu aralar özel nedenlerden dolayı forumla ilgilenemiyorum. Ama en kısa zamanda geri kalan fotoları da yükleyeceğim.
  17. F

Sun Express'in Ayıplı Hizmeti

Ynt: Sun Express'in Ayıplı Hizmeti Ticari Reklam ve İlanlara İlişkin İlkeler ve Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğin 5. maddesine göre, Reklamlar, ortalama reklam izleyicisinin algılama düzeyi ile reklamın tüketici üzerindeki olası etkisi göz önünde bulundurularak hazırlanır. Reklamdaki ana...
  18. F

Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler O konuda haklısınız. Benim gözümden kaçmış. Bugün Sanayi Bakanlığıdan bir arkadaşıma sordum. Sadece Tüketici Örgütlerinin açtıkları davalarda bilirkişi ücretini Bakanlık karşılıyormuş. Onun dışındakiler davacıya aitmiş. Bu konuda yanlış...

19. F

Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler Tüketici Mahkemelerinde dava açarken dava harcı vs. alınmaz ücretsizdir. Ancak, dava tüketicinin aleyhine sonuçlanırsa, yapılan masrafları tüketici karşılamak zorundadır.
  20. F

Yarasa Katliamı Başladı

Ynt: Yarasa Katliamı Başladı Perihan Hanım, sanırım haberde bir yanlışlık var ya da eski bir haber. Şadan Aytaç Zeytinli'nin eski Belediye Başkanıdır. Şu anki Belediye Başkanı DSP'li Hasan Arslan'dır. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri