halukbaspinar
Yeni Üye
26.03.2010 tarihinde delta bisiklet sirkeciden kızımın bisikleti için bagaj ve heybe aldık,daha sonra başka bir yerde montajı esnasında arkadaşımız " bu bagajın taşıma kapasitesi 9 kg ayrıca aldığınız heybeler çok büyük " dediğinde " zaten uzun turlar için tercih ettik bu heybeyi ama bu heybenin yükünü taşıyamayacağını düşünemediğimiz gibi satan arkadaşda uyarmadı " dedik .,daha sonra kızım delta bisikletle ( kızıltoprak ) irtibata geçip sele borusuna değilde ağırlığını janttan,diskten alan bir bagaj ve buna uyumlu çanta ile değiştirmek istediğini bildirdiğinde , fişle gelindiğinde yardımcı olacaklarını söylediler,8 gün sonra 3.4.2010 c.tesi delta kızıltoprağa kızımla gittik bisikletine uyumlu bagaj ve çantayı deneyerek değiştirmek istediğimizi söyledik,bizimle ilgilenen arkadaş beğendiğimiz bagajın montajını bisiklete yaparken mağaza sahibi yanına gelip azarlayan da bir ses tonuyla " içeride müşteri bekliyor , bırak elindeki işi " diyerek elemanını dükkanın içerisine gönderdi.,ben şaşkın bir vaziyette " kızım bisikleti ile geldi ben ise motorsikletle bunu yanımızda taşıyamayız monte edilirse ancak buradan ayrılabiriz " dediğimde " kusura bakmayın içeride müşteri var bunun montajı çok basit siz de yapabilirsiniz " dedi.,ben de kendisine " peki kardeşim o zaman yapacak bir şey yok "diyerek içeri kızımın yanına giderek " hadi kızım gidiyoruz bu bagajın montajını yapamıyorlarmış çünkü daha kıymetli müşterileri varmış " dediğimde bozulan mağaza sahibi (yanılmıyorsam ismi ulaş) bana dönerek " biz size o kadar yardımcı oluyoruz konuştuğunuz kelimeye bakın " dedi .,ben kendisine " yardımcı oluyoruzdan kastınız ne ? bunları değiştirmekse biz zaten bunları deltadan aldık başka yerden değil ki," dedim .,herhalde kendisine ait ürünü değiştirmekle yapmak zorunda olmadığı ama yaptığı için de kendisine minnet duymamı bekliyordu.,ben yanımda kızım olduğu ve dükkandaki diğer müşterileri de rahatsız etmemek için.,daha fazla uzatmadan dükkandan ayrıldım.,uzun uğraşlar sonucu koca bagajı ve çantasını yalan yanlış motorun arkasına bağlayıp.,Kaçkar bisiklet'e gittik.,utana sıkıla kendisinden montaj için yardım istedik.," ne demek beyefendi bu şekilde sizi nasıl gönderebiliriz ki " diyerek onca işinin arasında montajı yaptı.,ısrarla işçilik ücretini ödemek istememe rağmen benden bir şey almadı.,kendisine çok teşekkür ederek oradan ayrıldık.,kaldı ki kendisini çok iyi tanımadığımız halde ,kızımında kendimin de bisikletlerini oradan almadığımız halde ( arada sırada ufak tefek aksesuar vs şeyler almışızdır ).,bize yardımcı olmuştur.,bence Serkan bey önce esnaf sonra tüccar olmayı yeğlemiş soyu tükenmekte olan birisidir.,delta ulaş bey ise maalesef önce tüccar sonrasında yine tüccar olmayı yeğlemiş günümüz ve ülkemiz trendine uygun bir mağazacıdır.,eğer dükkanda müşterisi olmasa idi ben kendisine şunu sormak isterdim ; eczaneye gittiğinde " al aşını kendin ol evde " deseler yada arabası için lastikçiye gittiğinde " al şimdi bu lastiği uğraştırma yolda patladığında zaten değiştirmiyormusun " dense ya da motoruna yağ için benzinciye gittiğinde " al şu yağı kendin değiştir ne var zaten yağ değiştirmeye " dense acaba nasıl bir tepki gösterir di ? ! ! ! !
maalesef bu gerçek ülkenin de gerçeği,herkes kolay para kazanmanın peşinde.,amerikalıların dediği gibi " easy money " ( bu arada kaçkar bisiklette dakika tuttum tam 10 dakika sürdü montaj )
arkadaşlar bu şikayetimi yazmam daki gaye Delta bisiklet gibi koskoca firmayı karalamak değil tam tersi forumlarda bu yazıyı okuma zahmeti gösteren ve bu firmayı daha yakından tanıyan kişilerin bunu sorgulayıp firmanın düzelmesine yardımcı olmasıdır.,kişi özünde iyi olabilir o gün tersinden kalkmış olabilir ve ya bir şeye canı sıkılmış olabilir.,bunlar olağandır, doğaldır ama yapılan yanlıştır.,sonuçta bu sektör ve camia küçüktür., ama ben büyüğüm bana bir şey olmaz mantığı farkında olmadan insanı ve şirketleri uçuruma sürükler.,zaran gören sektör ve biz bisiklet severler oluruz .,sizlerinde uyarısı ile firmanın kendisine çeki düzen vereceğinden eminim
pedalınız daima düz bassın
hepinize sevgiler
haluk başpınar
[size=8pt][size=10pt][size=12pt][/size][/size][/size]
maalesef bu gerçek ülkenin de gerçeği,herkes kolay para kazanmanın peşinde.,amerikalıların dediği gibi " easy money " ( bu arada kaçkar bisiklette dakika tuttum tam 10 dakika sürdü montaj )
arkadaşlar bu şikayetimi yazmam daki gaye Delta bisiklet gibi koskoca firmayı karalamak değil tam tersi forumlarda bu yazıyı okuma zahmeti gösteren ve bu firmayı daha yakından tanıyan kişilerin bunu sorgulayıp firmanın düzelmesine yardımcı olmasıdır.,kişi özünde iyi olabilir o gün tersinden kalkmış olabilir ve ya bir şeye canı sıkılmış olabilir.,bunlar olağandır, doğaldır ama yapılan yanlıştır.,sonuçta bu sektör ve camia küçüktür., ama ben büyüğüm bana bir şey olmaz mantığı farkında olmadan insanı ve şirketleri uçuruma sürükler.,zaran gören sektör ve biz bisiklet severler oluruz .,sizlerinde uyarısı ile firmanın kendisine çeki düzen vereceğinden eminim
pedalınız daima düz bassın
hepinize sevgiler
haluk başpınar
[size=8pt][size=10pt][size=12pt][/size][/size][/size]