Arama sonuçlarınız

1. F

Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz?

Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz? Hayır bulamadım. Sibel'e söyledim o internetten alacak. Ben bir türlü güvenemiyorum internetten alışveriş yapmaya. Görmem, dokunmam gerekiyor içimin rahat etmesi için. ::)

2. F

Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz? Teşekkür ederim Zerrin. Yan duvarları açılıp kapanıyor, güzel bir alet. Çatısında da altı tane iskelet var. Bakalım kurup göreceğiz işe yarayıp yaramadığını, birkaç gün sonra.
  3. F

Ynt: Portatif Çardak Alacağım, Ne Dersiniz? Maalesef akordiyon şeklinde açılan çardaklardan bulamadım. Bir tek Metro markette gördüm. 190 lira diyordu fiyatını. Biraz fazla geldi bana. Ben de Praktikerden şunu aldım. 110 liraya. Sağlam birşey.

4. F

Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun

Ynt: Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun Allah beterinden saklasın, çok geçmiş olsun.
  5. F

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. www.gezenbilir.org Derneğin sitesi olacak. Hazırlanıyor, henüz tam faaliyete geçmedi.

6. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Karşıda ufukta bir ada gözüküyor, yanlış görmüyorsam.

7. F

İnternetin En Riskli Kelimeleri

İnternet güvenliği uzmanları, webde "music", "download" veya "free" gibi sözcüklerle arama yapmanın virüs riskini büyük ölçüde arttırdığı uyarısında bulunuyorlar. Merkezi ABD’de bulunan bir anti-virüs yazılım şirketi, 5 büyük arama motoru Google, Yahoo, Live, AOL ve Ask’da 2600 popüler sözcüğü...
  8. F

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Oooo hanımefendi siz bizim forumun adresini bilir miydiniz? Şeref verdiniz efenim... :) :) Her zaman bekleriz, 24 saat açığız. :D
  9. F

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! Sabah sabah oturdum ekran başına, heyecanla açtım. Kabloluda sorun var, hiçbir kanal yok. >:( Kablolu şirketine en içten saygılarımı gönderdim.

10. F

Resmi Belgeler İçin Boş Yere Ücret Ödemeyin

Devlet dairelerinde ücretsiz olan, ancak noterden para karşığılında alınan belgelerin başında muvafakatname, dernek defterlerini tasdiklettirme işlemi, kira sözleşmesi ve tapu evrakları geliyor. Muhtarlıklardan 3,5 liraya alınan ikametgâh ve nüfus cüzdanı sureti de il nüfus müdürlüklerinde...

11. F

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - Ömer Sak (osak) Ömer Bey, bu küçük çadır nedir?
  12. F

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Bülent Bey ben de geçen ay aldım böyle bir soğutucu. Markası Ezetil. İgloo ya da Sun and Fun markasıyla da satılıyor. Fiyatı 70 lira. Bir kez denedim, gayet başarılı. 0 dereceye kadar soğuttuğu yazıyor...

13. F

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Cem Bey -biraz geç oluyor ama- tebrik ederim aracınız çok güzel olmuş. Hele ki araçta hiç bir tadilat yapmadan, en optimum şekilde kullanılabilecek bir kamper tasarlamışsınız ki tekrar tebrik ederim. Darısı başıma :)
  14. F

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Evet, kumaşı benim baktığımdan çok daha farklı, kaliteli gözüküyor.
  15. F

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Ömer ve İnsel Bey Teşekkür ederim öncelikle. Bu çardaklardan Praktiker'de benzeri satılıyor. Fiyatı 40 lira. 3x3 metre. Biraz inceledim ama çok sağlam ve pratik gelmedi. Rüzgarda uçuverecekmiş gibi duruyor. Kumaşı, bu yazlık...

16. F

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Ömer Bey aracınızın fotoğrafları gerçekten çok güzel. Bir sorum olacak. Kullandığınız çardağı nereden aldınız? Çok kullanışlı duruyor.
  17. F

İzmir Karşı Bisiklet Seferihisar Teos Kampı

Ynt: İzmir Karşı Bisiklet Seferihisar Teos Kampı Seviyorum ben İzmir insanını. Yaşamasını da biliyor, sorumluluğunu da. Tabi, deniz fotoğraflarına gıcık olmadım değil. :) Biz yanıyoruz burada sıcakta.
  18. F

İlham Veren Eylemler (by Greenpeace)

Ynt: İlham Veren Eylemler (by Greenpeace) Etkileyici bir film olmuş. Her ne kadar çok içaçıcı olmasa da...

19. F

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)
  20. F

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Fotoğrafların boyutu büyük olduğundandır sanırım. Bende de bir türlü yüklenmedi fotolar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR