Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son olarak amatörce bir video çektim. Çözünürlük ve editleme pek iyi olmadı ama genel olarak nasıl olduğu anlaşılıyor. Tekrar fırsat bulabilirsem yeni ve daha iyi çözünürlükte video çekeceğim.
Video: https://youtu.be/fAERjIf8TuE
Elinize sağlık. Keske resimleri size ait yeni bir konuda paylaşsaydınız daha iyi olurdu. Buraya link atabilirdiniz. Umarım karavanınız istediğiniz gibi olur.
Sizinde inşallah gönlünüze göre olsun ve hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim. İnşallah gönlünüzdeki karavanı bulursunuz.
Orman kulubesi görüntüsü ile nasıl birşey yaptınız merak ettim. Ufak tefek resimler paylaşırsanız sevinirim. Belki önerilerde bulunuruz.
Herhalde sadece kaplama şeklinde...
Şuan için projem yok. İkinci cocuk yakın zamanda geliyor ve biraz maddiyattan satışta. İlana bakarsanız binek aracımı da sattığımı görürsünüz. Harcadığım rakam da inanın çok daha fazla. Belki binek aracımı satabilirsem karavanı satmam diyorum ama nasip. Buraya yazmaya çekinmiştim. Belki...
İlk kullanımda garip geldi. Sonra kullandığım telefonda pusulaya bakıyorum ayarlıyorum. 2 dk sürüyor. Zor değil el alışınca çok kolay oluyor. Gayet güzel. Otomatik bulan cihazlar bazen benim bulduğum yerlerde yayın alamıyorlar :)
Kamyonet veya alkovenli karavan yapımı için üst yapı belgesi gerekli diye biliyorum. Sonradan sıkıntı yaşamamak için iyi araştırın derim. Panelvan araç dönüşümü yaparsanız araç dışında değişiklik olmadığı için sorun olmuyor. Ruhsata işletebiliyorsunuz.
Teşekkürler panellere o tarz bir baskı yapmadım. Sadece üstünde gözüken pulları bırakmıştım. Ama tavsiyenizle daha dikkatli olacağım.
Şuan ki panelin ürettiği enerji güzel kesintisiz olarak enerjiye gerek kalmadan beni karşılyacak hatta fazlası var gibi.
Merhabalar dün son olarak güneş panellerimi ve şofben bağlantılarını hallettim. Cnc işi yapan arkadaşıma panelleri araca bağlamak için alüminyum bağlantı aparatları yaptırdım. Baya güzel bir iş oldu kanımca.
Paneller sabah gölgede ve öğleden sonra panellerin yarısı gölgede yarısı güneşte...
Aklıma gelen ilk soru aracı şebeke üzerinden şarj etmek istediğinizde, hem şarj cihazı hemde güneş panellerinden gelen akım bir arada olunca solar şarj regülatörüne zarar vermez mi?
Çok biligim olmamakla birlikte mantığım çok yüksek amperli regülatör almak gerekir diyor.
Bilgisi olanlar...
1) Ben beko marka ofislerde de kullanılan buzdolabını tercih ettim.
2) Camlar normal araç camı. Sürgülü.
3) Wc yatlarda kullanılan elektrikli olan model.
4) Atık su deposu içeriden ikiye bölünmüş halde. Yarısı gri yarısı siyah. Aracın altına montajı imal eden abiyle birlikte yaptık. Depo ile...