Arama sonuçlarınız

1. OR

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Çok teşekkürler Murat Bey Malzemeler elime geçtiğinde yastığımın altına koyup birlikte sabahlamayı düşünüyorum :) Orhan

2. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 7: Malzemeler İstanbuldan adresime postalanmış. Aşağıdaki e-mail bunun kanıtı. Ayrıca takip numarasıyla durumu doğruladım. Herşey yolunda gidiyor. Yarın muhtemelen sipariş elime geçecek. Tüm malzemeleri inceledikten sonra bir...
  3. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek :)

4. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 6: Az önce aşağıdaki e-mail geldi. Ürünlerin İstanbula geldiğini belirtiyor. Ödemeyi bu aşamada yapmam gerekiyor. Ben de 10 dk önce Paypal ile ödemeyi yaptım. Artık yapacak tek şey kaldı, kargoyu beklemek. Orhan
  5. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Murat Bey Beni epey bir gerdiniz. Umarım son anda bir sorun çıkmaz. Orhan

6. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Bu sitelerin çoğunu biliyorum. Ben de sık sık yurt dışından malzeme sipariş ederim. Burada yapmak istediğim US'den gümrük dahil tüm işlemleri sizin adınıza yapıp siparişi evinize teslim ettiğini iddia aden bir siteyi/firmayı test...

7. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Murat Bey Başından beri ödemenin bu şekilde yapılacağını biliyorum. Yani ben sipariş elime geçince değil de istabula gelince ödeme olacağını biliyordum. Önceki yazılarımda da bu konuya değinildi sanırım. Belki yanlış ifade etmiş...
  8. OR

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Hiç cevap yok. Anlaşılan bu bıçağı ilk kullanan ben olacağım. Artık ben alınca yorumlarımı sizlerle paylaşırım. Orhan
  9. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Doğrusunu istersen ben de bu kadar ilerleyebileceğimizi pek düşünmüyordum. Ancak hep beraber süreci takip ediyoruz ve şimdilik herşey beklendiği gibi ilerliyor. Son sözümü malzemeler elime geçince söyleyeceğim. Orhan

10. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 5: Bugün aşağıdaki e-mail geldi. İşler yolunda gidiyor. Malzemeler elime ulaşıncaya kadar süreç devam edecek.

11. OR

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Aydın Bey Açıklamalar için teşekkürler. Şu sıcak havalarda oralarda olmak vardı. Neyse az kaldı... Orhan
  12. OR

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Merhaba Aydın Bey Çok güzel bir gezi, içten ve doğal bir anlatım ve çok güzel kareler. Ellerinize/ayaklarınıza sağlık. Deneyimlerinizden kendime bazı dersler çıkarmak istiyorum. 1) Nasıl bir araç kiralamıştınız? Bu araç yeterli miydi? Size bir...

13. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Arif Bey Açıklamalar için çok teşekkürler. Özelikle Eylül ayının iyi bir dönem olmasına çok sevindim. Tüm önerilerinizi dikkate alacağım. Orhan
  14. OR

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Merhaba Eşimle Ramazan Bayram'ında başlayıp 10 gün için Artvin ile sınırlı bir gezi planlıyoruz. Mümkün olduğu kadar arabayla gidebileceğimiz yerlere kadar gidip (Honda CRV) sonrasında yayla, göl, dağ vs yürümek istiyoruz. Daha önce Rizeye gitmiştik, ancak buralara ilk kez gideceğiz. Bilen...
  15. OR

Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin)

Ynt: Dogu Karadeniz Turu (Trabzon,Rize Artvin) Artvin ve yöresinde tek başınıza dağda, doğada yürüyüş, çadırda kalmak güvenlimidir? Orhan

16. OR

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Bu bıçağı almayı düşünüyorum (LMF II Infantry). Amazon.com'da mükkemele yakın yorumlar almış. Aranızda bunu kullanan veya bilen varsa bıçak hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaşabilirmi? Teşekkürler Orhan
  17. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Zaten siparişim elime geçtiği zaman genel bir durum değerlendirmesi yapıp bu konudaki görüş ve önerilerimi sizlerle paylaşacağım. Şimdi kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse: 1) Aldığım ürünlerin bedeli: Siparişimin bedeli ($1389) +...
  18. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 4: En son hali ile bana aşağıda gösterdiğim listeyi sundular. Ben de kabul ettim. En kısa sürede işlemlere başlayacaklarını söylediler. Tüm siparişlerin kendi adreslerine yaklaşık olarak Ağustosun 6’sı gibi geleceğini, bana...

19. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 3: Bugün bana bir e-mail yollayarak gümrük + kargo + servis ücretleri vs dahil eve teslim fiyatı çıkardılar. Ben bu listede pahada hafif ancak ağırlığı fazla olan bir ürünü çıkarıp listemi güncelleyip onlara tekrar yolladım...
  20. OR

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Update 2: Son kararımı vermeden önce onlara bir e-mail yazıp "sizden hiçbir haber ve bilgi alamadım" dedim, bir sorun olup olmadığını sordum. Bakalım ne cevap verecekler. Bu konu kapanmıştı ile kastettiğim "Amerikadan ürün getirme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri